Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

Kostantinos222

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
39
Πόντοι
0
Ενεργητικο αυτηνης θελω να δοκιμάσω εγω παθητικος για πρωτη φορα καλη; Και τι δωρακι;

gio1981

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
507
Πόντοι
21
https://distintas.net/bia-paiva

Έχει έρθει Αθήνα. Μην κάνει κάποιος το λάθος και χάσει τα λεφτά του. Η μεγαλύτερη ξεπέτα που υπάρχει
Συμφωνώ και αποστειρωμένο πρόγραμμα ευτυχώς που πήρα του μισάωρου
Προ 10αετιας τ χει μουτρο
Είναι λίγο χοντρούλα η όχι …. Την είχα δει στη συγγρου ψηλά τον περασμένο Μάιο και φάνηκε λίγο μεγαλόσωμη !!!

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
484
Πόντοι
21
Παίδες μού στέλνει μηνύματα η Manu Bittencourt ενώ δεν της έχω γράψει ποτέ ( δεν γουστάρω) και γράφει κάνω τονα κάνω ταλλο κλπ είμαι στην Καλλιθέα κλπ Της γράφω πού βρήκες το τηλ. μου , από την τάδε ; ( Κάποια γνωστή "μάνατζερ" ) δεν λέει...
Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο ;
οταν δειχνεις καλη συμπεριφορα και πληρωνεις αυτες ανταλλασουν πελατες και τηλεφωνα. Αντιστροφα αν σε σταμπαρουν και σε βαλουν σε black list αυτοματως μπαινεις και σε αλλες

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
484
Πόντοι
21
Τελευταία τροποποίηση:

Kosteli

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2024
Like
245
Πόντοι
21
Καλησπέρα μπορεί να μας πει κανείς εμπειρία από Ντορα είναι δυνατή στο ενεργητικό;
Φρόντισε να μην δουλευεις την επόμενη μέρα. Και μην πας με μηχανή, δεν θα μπορείς να οδηγήσεις.

JIJAJO

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2024
Like
32
Πόντοι
0
Ακαποτα και με βραζιλιανα(αν και η συγκεκριμενη δηλωνει κολομβιανη...ακομα χειροτερα!!)? Εχεις δει πως μεγαλωνουν αυτα τα " κοριτσια" πριν γινουν "μουναρες"?
Κατι απλυτα αγορακια με σαπια δοντια που φορανε τουβλα στα ποδια για τακουνια.
Σε κατι παραγκες σαν των Ρομα που κανουν ακαποτο σεξ με ολους εκει στις φαβελες στην βραζιλια ωστε να μαζεψουν τα πρωτα τους λεφτα για να ξεκινησουν τις επεμβασεις. Υπαρχουν αρκετα ντοκιμαντερ δειτε κανενα...
Οι περισσοτερες ειναι οροθετικες και γεματες κωνδυλωματα και εχουν εγκληματικη συμπεριφορα. Απορω πως πατε μαζι τους....
Οταν πανω στις συζητησεις μου με πελατες μου λενε οτι πανε με βραζιλιανες τρανς τους βαζω μπλακ λιστ και δεν ξανα βρισκομαι μαζι τους. (και οταν φυγουν κανω μπανιο με bedadine και αποστειρωνω σεντονια κτλ) Ποτε δεν ξερεις τι κουβαλανε!! Ειδικα αυτες που ερχονται για ενα διαστημα να σας φανε τα λεφτα και μετα πανε σε αλλη χωρα. Νομιζεις την νοιαζει αν σε κολλησε Aids τωρα εσενα?
Τελος παντων.
Εχεις 72 ωρες απο την επαφη που μπορεις να ξεκινησεις προφυλακτικη αγωγη για το aids. Ακομα και να σε κολλησε αυτη και να εχει περασει ο ιος στο αιμα σου αν κανεις την αγωγη εχεις πιθανοτητες 98% να μην γινεις οροθετικος. Οσο το καθυστερεις ομως τοσο κινδυνευεις,οσο πιο γρηγορα παρεις τα πρωτα χαπια τοσο καλυτερο για εσενα. Το θεμα ειναι οτι αυτη η αγωγη ειναι για 1 μηνα, με δυνατα φαρμακα. ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ νοσοκομεια διαθετουν την συγκεκριμενη αγωγη σε επειγον καταστασεις οπως ειναι η δικη σου. Πηγαινε σε ενα νοσοκομειο που εφημερευει ΤΩΡΑ! Πες σε εναν γιατρο οτι εκανες σεξ με μια τρανς κολομβιανη χωρις προφυλαξεις. Αν τους βλεπεις δυστακτικους να σου δωσουν την αγωγη ξεκινα να βαζεις σαλτσες για να τους δειξεις τον βαθμο επικδυνοτητας, πχ οτι αυτη ματωσε απο πισω και τετοια.
Εμενα ετσι οπως μας το περιγραφεις δυσκολο να κολλησεις aids, αλλα οχι απιθανο. για ολα τα αλλα ομως ναι. Τα αλλα ευτυχως ομως θεραπευονται!
Περαστικα σου...
Καλησπέρα και χρόνια πολλά,πως μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει μαζί σου?

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.540
Πόντοι
606
Ναι το έχει πάρει μια τρανς μεγάλη εγχειρισμένη που είχε κι ένα άλλο στο μεταξουργειο & το έκλεισε.
ξερω ποια λες εβγενε κ συγγρου πολλα χρονια οποτε λογικο τ βλεπω ν εχουν γυνει ανακαταταξεις με τα κωριτσια και ν αλλαζουν μαγαζια μαλων ....περναμε βαθια στ βουρκο για τ καλα απο τ βλεπω πιασαμε πατο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom