ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.705
- Πόντοι
- 2.356
Εξαρτάται πως το εννοείς το φθηνό εσύ φίλε, πάντως σε γενικές γραμμές από ότι έχω παρατηρήσει φθηνό (60€) και άξιο είναι η Μιχαλέα από περιστέρι, μετά έχεις τα μπουρδελα 30€ αλλά δε τα προτείνω για αρχάριους γιατί είναι πολύ ξεπέτα φάση
Τίποτα φθηνό για αρχάριους υπάρχει ?
Αγαπητέ φίλε και αναζητητή των τρανς @Obykok
Ο φίλος και συναγωνιστής @ChrisWebber σου τα λέει καλά - και ακριβώς ή μάλλον περίπου έτσι θα στα πω και εγώ. Απλά θα "ξεφύγω" από το ερώτημά σου ορμώμενος γενικά από θέματα υγείας.
Στις σεξουαλικές σου επαφές με εκδιδομένα πρόσωπα και δη τραβεστί θα πρέπει πάντα να έχεις το κεφάλι σου στη θέση του - το νου εννοώ. Δεν θα πρέπει να "καθοδηγείσαι" μόνο από το συναίσθημα και την καύλα εκείνης της στιγμής. Αυτό είναι και γενικός κανόνας της ζωής, πέραν του σεξ. Όταν μας κουμαντάρουν οι κάθε λογής "καύλες" τότε κάνουμε λάθη και απροσεξίες - πρώτος πρώτος εγώ.
Όπως μπορείς να διαπιστώσεις και παραπάνω στα άλλα μηνύματα ένας φίλος συνευρέθηκε σεξουαλικά και διεισδυτικά ως παθητικός ή ενεργετικός με μία X ή Ψ και αναφέρει ότι έκανε σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη και τώρα κάνει διάφορα "σενάρια" εικασίες και αγχώνεται - κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό. Για να μην την πατήσεις έτσι θα πρέπει να δώσεις έμφαση σε μερικά πράγματα:
- Να αποφεύγεις τις κάθε λογής ξένες που έρχονται για tour στην Ελλάδα.
- Να κάνεις πάντα χρήση του προφυλακτικού από την αρχή μέχρι το τέλος της κάθε σξουαλικής σου επαφής ακόμα και αν δεν είναι με εκδιδόμενο πρόσωπο.
- Ναι φυσικά μπορείς να πας στα 30άρια ευρώ σε μπουρδέλα. Εγώ πχ δυο τελευταίες φορές πήγα Φυλής 99, στη Σόφι και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Παίρνω αυτό που θέλω, με τις προφυλάξεις μου και εγώ και εκείνη και τέλος. Ναι είναι "ξεπετέ" η φάση σε έναν χώρο ημιάθλιο και είναι απόλυτα ΛΟΓΙΚΟ και αναμενόμενο. Αλλά και από μόνος μου με "ρυθμίζω". Δεν περιμένω "έρωτες" και παθιασμένο σεξ επί πληρωμή. Απλά πάω για ένα ΑΣΦΑΛΕΣ ΞΕΚΑΥΛΩΜΑ. Ασφαλές τόσο για εμένα όσο και για την εκδιδόμενη. Ποτέ χωρίς προφύλαξη.
- Δεν είναι μόνο HIV υπάρχουν και τα κονδυλώματα σε πρωκτό ή πέος που είναι πολύ ταλαιπωρία αν μπλέξεις με αυτά από γνωστούς μου που ξέρω.
- Επίσης δεν είναι και πολύ πολύ εύκολο να κολλήσεις κάτι, ακόμα και δερματικό - αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ. Δεν πρέπει να φοβάσαι όμως να κάνεις σεξ αν προσέχεις γενικά.
Το "φθηνό" και το " ακριβό" έχει μια "σχετικότητα". Οι τιμές όπως πολυ σωστά σου είπε ο φίλος είναι στο εύρος 30 ευρώ έως και 60 ευρώ. Δεν χρειάζεται να ανέβεις παραπάνω.
Τελευταία τροποποίηση: