Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.705
Πόντοι
2.356
Εξαρτάται πως το εννοείς το φθηνό εσύ φίλε, πάντως σε γενικές γραμμές από ότι έχω παρατηρήσει φθηνό (60€) και άξιο είναι η Μιχαλέα από περιστέρι, μετά έχεις τα μπουρδελα 30€ αλλά δε τα προτείνω για αρχάριους γιατί είναι πολύ ξεπέτα φάση
Τίποτα φθηνό για αρχάριους υπάρχει ?

Αγαπητέ φίλε και αναζητητή των τρανς @Obykok
Ο φίλος και συναγωνιστής @ChrisWebber σου τα λέει καλά - και ακριβώς ή μάλλον περίπου έτσι θα στα πω και εγώ. Απλά θα "ξεφύγω" από το ερώτημά σου ορμώμενος γενικά από θέματα υγείας.

Στις σεξουαλικές σου επαφές με εκδιδομένα πρόσωπα και δη τραβεστί θα πρέπει πάντα να έχεις το κεφάλι σου στη θέση του - το νου εννοώ. Δεν θα πρέπει να "καθοδηγείσαι" μόνο από το συναίσθημα και την καύλα εκείνης της στιγμής. Αυτό είναι και γενικός κανόνας της ζωής, πέραν του σεξ. Όταν μας κουμαντάρουν οι κάθε λογής "καύλες" τότε κάνουμε λάθη και απροσεξίες - πρώτος πρώτος εγώ.

Όπως μπορείς να διαπιστώσεις και παραπάνω στα άλλα μηνύματα ένας φίλος συνευρέθηκε σεξουαλικά και διεισδυτικά ως παθητικός ή ενεργετικός με μία X ή Ψ και αναφέρει ότι έκανε σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη και τώρα κάνει διάφορα "σενάρια" εικασίες και αγχώνεται - κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό. Για να μην την πατήσεις έτσι θα πρέπει να δώσεις έμφαση σε μερικά πράγματα:

- Να αποφεύγεις τις κάθε λογής ξένες που έρχονται για tour στην Ελλάδα.
- Να κάνεις πάντα χρήση του προφυλακτικού από την αρχή μέχρι το τέλος της κάθε σξουαλικής σου επαφής ακόμα και αν δεν είναι με εκδιδόμενο πρόσωπο.
- Ναι φυσικά μπορείς να πας στα 30άρια ευρώ σε μπουρδέλα. Εγώ πχ δυο τελευταίες φορές πήγα Φυλής 99, στη Σόφι και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Παίρνω αυτό που θέλω, με τις προφυλάξεις μου και εγώ και εκείνη και τέλος. Ναι είναι "ξεπετέ" η φάση σε έναν χώρο ημιάθλιο και είναι απόλυτα ΛΟΓΙΚΟ και αναμενόμενο. Αλλά και από μόνος μου με "ρυθμίζω". Δεν περιμένω "έρωτες" και παθιασμένο σεξ επί πληρωμή. Απλά πάω για ένα ΑΣΦΑΛΕΣ ΞΕΚΑΥΛΩΜΑ. Ασφαλές τόσο για εμένα όσο και για την εκδιδόμενη. Ποτέ χωρίς προφύλαξη.
- Δεν είναι μόνο HIV υπάρχουν και τα κονδυλώματα σε πρωκτό ή πέος που είναι πολύ ταλαιπωρία αν μπλέξεις με αυτά από γνωστούς μου που ξέρω.
- Επίσης δεν είναι και πολύ πολύ εύκολο να κολλήσεις κάτι, ακόμα και δερματικό - αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ. Δεν πρέπει να φοβάσαι όμως να κάνεις σεξ αν προσέχεις γενικά.

Το "φθηνό" και το " ακριβό" έχει μια "σχετικότητα". Οι τιμές όπως πολυ σωστά σου είπε ο φίλος είναι στο εύρος 30 ευρώ έως και 60 ευρώ. Δεν χρειάζεται να ανέβεις παραπάνω.

Τελευταία τροποποίηση:

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.522
Πόντοι
606
εν ολιγεις επιδη ολοι πανω στις καβλες κανουμε μαλακιες καλο θα ταν να προτιμησεις κυριος ελληνιδες και καποιες που δεν ειναι ολοι τ η ζωη οι αγγελεις παιδια διλαδη που δεν ανευαζουν καθε μερα αγγελειες και και τρεχουν οι μια πισο απο την αλλη στ κανε σεχ ..Μην πεταξεις τ λεφτα σου σ ξενες που ερχονται για αρπαχτες

ChrisWebber

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Ο φίλος και συναγωνιστής @ChrisWebber σου τα λέει καλά - και ακριβώς ή μάλλον περίπου έτσι θα στα πω και εγώ. Απλά θα "ξεφύγω" από το ερώτημά σου ορμώμενος γενικά από θέματα υγείας.

Στις σεξουαλικές σου επαφές με εκδιδομένα πρόσωπα και δη τραβεστί θα πρέπει πάντα να έχεις το κεφάλι σου στη θέση του - το νου εννοώ. Δεν θα πρέπει να "καθοδηγείσαι" μόνο από το συναίσθημα και την καύλα εκείνης της στιγμής. Αυτό είναι και γενικός κανόνας της ζωής, πέραν του σεξ. Όταν μας κουμαντάρουν οι κάθε λογής "καύλες" τότε κάνουμε λάθη και απροσεξίες - πρώτος πρώτος εγώ.

Όπως μπορείς να διαπιστώσεις και παραπάνω στα άλλα μηνύματα ένας φίλος συνευρέθηκε σεξουαλικά και διεισδυτικά ως παθητικός ή ενεργετικός με μία X ή Ψ και αναφέρει ότι έκανε σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη και τώρα κάνει διάφορα "σενάρια" εικασίες και αγχώνεται - κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό. Για να μην την πατήσεις έτσι θα πρέπει να δώσεις έμφαση σε μερικά πράγματα:

- Να κάνεις πάντα χρήση του προφυλακτικού από την αρχή μέχρι το τέλος της κάθε σξουαλικής σου επαφής ακόμα και αν δεν είναι με εκδιδόμενο πρόσωπο.
- Ναι φυσικά μπορείς να πας στα 30άρια ευρώ σε μπουρδέλα. Εγώ πχ δυο τελευταίες φορές πήγα Φυλής 99, στη Σόφι και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Παίρνω αυτό που θέλω, με τις προφυλάξεις μου και εγώ και εκείνη και τέλος. Ναι είναι "ξεπετέ" η φάση σε έναν χώρο ημιάθλιο και είναι απόλυτα ΛΟΓΙΚΟ και αναμενόμενο. Αλλά και από μόνος μου με "ρυθμίζω". Δεν περιμένω "έρωτες" και παθιασμένο σεξ επί πληρωμή. Απλά πάω για ένα ΑΣΦΑΛΕΣ ΞΕΚΑΥΛΩΜΑ. Ασφαλές τόσο για εμένα όσο και για την εκδιδόμενη. Ποτέ χωρίς προφύλαξη.
- Δεν είναι μόνο HIV υπάρχουν και τα κονδυλώματα σε πρωκτό ή πέος που είναι πολύ ταλαιπωρία αν μπλέξεις με αυτά από γνωστούς μου που ξέρω.
- Επίσης δεν είναι και πολύ πολύ εύκολο να κολλήσεις κάτι, ακόμα και δερματικό - αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ. Δεν πρέπει να φοβάσαι όμως να κάνεις σεξ αν προσέχεις γενικά.

Το "φθηνό" και το " ακριβό" έχει μια "σχετικότητα". Οι τιμές όπως πολυ σωστά σου είπε ο φίλος είναι στο εύρος 30 ευρώ έως και 60 ευρώ. Δεν χρειάζεται να ανέβεις παραπάνω.
Συμφωνώ σε όλα όσα είπες αδερφέ!! Σε ολα όμως, για να το κλείσουμε συναντήσεις μόνο με Ελληνίδες πάντα προφύλαξη και καλά Χριστούγεννα σε όλους .

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
29
Like
2.838
Πόντοι
1.436
Οι περισσότεροι ή κάνετε τους άσχετους ή είστε .
Υπάρχουν μόνιμες πού κάνουν ακάποτα και περαστικές που δεν κάνουν .
Και μάλιστα ακάποτα κάποιες που είναι μόνιμες πολλά χρόνια και από το πάνω ράφι .
Μην ρωτήσετε ποιές και τι καί πότε κλπ
Όσοι ξέρουν, ξέρουν.
Άλλωστε υπάρχουν και τα PREP .
Και μην ξεφωνίζετε όλοι σαν τις μωρές παρθένες σχετικά με τα ακάποτα .
Ρε μαλακες πραγματικά 10 χρόνων είστε?
Άλλο να γράψεις οκ για να τα πεις κάπου κτλ και άλλο μπήκα 8 δευτερόλεπτα ναι αλλά εχυσα άσπρα ναι εχυσα κίτρινα
Επαφη χωρις πρπφυλακτικο =
κινδυνος ΤΕΛΟΣ
Αντιμετωπιση ΑΜΕΣΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΓΙΑΤΡΟ:ΠΛΗΡΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΙΧΑ ΕΠΑΦΗ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΣΗ ΠΡΠΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥ ΜΕ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗ ΤΡΑΒΕΣΤΙ
ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ

Ε
Λ
Ε
Ο
Σ

Ακαποτα και με βραζιλιανα(αν και η συγκεκριμενη δηλωνει κολομβιανη...ακομα χειροτερα!!)? Εχεις δει πως μεγαλωνουν αυτα τα " κοριτσια" πριν γινουν "μουναρες"?
Κατι απλυτα αγορακια με σαπια δοντια που φορανε τουβλα στα ποδια για τακουνια.
Σε κατι παραγκες σαν των Ρομα που κανουν ακαποτο σεξ με ολους εκει στις φαβελες στην βραζιλια ωστε να μαζεψουν τα πρωτα τους λεφτα για να ξεκινησουν τις επεμβασεις. Υπαρχουν αρκετα ντοκιμαντερ δειτε κανενα...
Οι περισσοτερες ειναι οροθετικες και γεματες κωνδυλωματα και εχουν εγκληματικη συμπεριφορα. Απορω πως πατε μαζι τους....
Οταν πανω στις συζητησεις μου με πελατες μου λενε οτι πανε με βραζιλιανες τρανς τους βαζω μπλακ λιστ και δεν ξανα βρισκομαι μαζι τους. (και οταν φυγουν κανω μπανιο με bedadine και αποστειρωνω σεντονια κτλ) Ποτε δεν ξερεις τι κουβαλανε!! Ειδικα αυτες που ερχονται για ενα διαστημα να σας φανε τα λεφτα και μετα πανε σε αλλη χωρα. Νομιζεις την νοιαζει αν σε κολλησε Aids τωρα εσενα?
Τελος παντων.
Εχεις 72 ωρες απο την επαφη που μπορεις να ξεκινησεις προφυλακτικη αγωγη για το aids. Ακομα και να σε κολλησε αυτη και να εχει περασει ο ιος στο αιμα σου αν κανεις την αγωγη εχεις πιθανοτητες 98% να μην γινεις οροθετικος. Οσο το καθυστερεις ομως τοσο κινδυνευεις,οσο πιο γρηγορα παρεις τα πρωτα χαπια τοσο καλυτερο για εσενα. Το θεμα ειναι οτι αυτη η αγωγη ειναι για 1 μηνα, με δυνατα φαρμακα. ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ νοσοκομεια διαθετουν την συγκεκριμενη αγωγη σε επειγον καταστασεις οπως ειναι η δικη σου. Πηγαινε σε ενα νοσοκομειο που εφημερευει ΤΩΡΑ! Πες σε εναν γιατρο οτι εκανες σεξ με μια τρανς κολομβιανη χωρις προφυλαξεις. Αν τους βλεπεις δυστακτικους να σου δωσουν την αγωγη ξεκινα να βαζεις σαλτσες για να τους δειξεις τον βαθμο επικδυνοτητας, πχ οτι αυτη ματωσε απο πισω και τετοια.
Εμενα ετσι οπως μας το περιγραφεις δυσκολο να κολλησεις aids, αλλα οχι απιθανο. για ολα τα αλλα ομως ναι. Τα αλλα ευτυχως ομως θεραπευονται!
Περαστικα σου...

εν ολιγεις επιδη ολοι πανω στις καβλες κανουμε μαλακιες καλο θα ταν να προτιμησεις κυριος ελληνιδες και καποιες που δεν ειναι ολοι τ η ζωη οι αγγελεις παιδια διλαδη που δεν ανευαζουν καθε μερα αγγελειες και και τρεχουν οι μια πισο απο την αλλη στ κανε σεχ ..Μην πεταξεις τ λεφτα σου σ ξενες που ερχονται για αρπαχτες

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.522
Πόντοι
606

Vassillis76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
12
Like
1.358
Πόντοι
371
Με αλλοδαπές τρανς δεν έχω πάει ποτέ και δεν πρόκειται να πάω ποτε...
Είναι προσωπική μου επιλογή και δεν κρίνω κανέναν για τις,επιλογές του...
Προτιμώ μόνο Ελληνίδες που μου βγάζουν απίστευτη καυλα ,έχω τις στάνταρ μου επιλογές τις οποίες επισκέπτομαι χρόνια ,ταιριάζουν τα χνώτα μας και λέμε και καμια κουβέντα .
Ο καθένας με τα γούστα του όμως

poytsoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
437
Πόντοι
21
Πέρασε κάνεις από crystal queens?
περασα
πανεμορφη απο κοντα καλυτερη απο φωτο
τυπικη στο δωματιο . τον τρωει και γουσταρει αλλα οπως με τις λατινες στα μπουρδελα ετσι και αυτη οχι να κανει κατι να ξεχωρισει ομως ειναι ομορφη
(μου θυμιζει καποια που εχω δει σε τσοντα στο xnxxx ?? )

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.264
Πόντοι
1.206
την έχεις πάρει;

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
7.986
Πόντοι
3.886
περασα
πανεμορφη απο κοντα καλυτερη απο φωτο
τυπικη στο δωματιο . τον τρωει και γουσταρει αλλα οπως με τις λατινες στα μπουρδελα ετσι και αυτη οχι να κανει κατι να ξεχωρισει ομως ειναι ομορφη
(μου θυμιζει καποια που εχω δει σε τσοντα στο xnxxx ?? )
Κατάλαβα...Από προσόντα τ λέει;Της σηκώνεται;

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.522
Πόντοι
606
Ξέρουμε τίποτα για εδώ ;

https://distintas.net/andrea-fitness το μωρό είναι τέρμα γυμνασμένο και καυλωμενο
μεγαλη ξεκωλιαρα !!!!ωραιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

επροχθες πρην 5 χρονια κ βαλε

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
37
Like
3.499
Πόντοι