You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Και τις 2 φορές που την επισκέφτηκα το απόλαυσα όσο τίποτε άλλο!!!! Καυλιαρα με τα όλα της!!!Καλή χρονιά σε όλους. Έχει κανείς πληροφορίες για το παρακάτω μωρό;
Ελκυστική Τρανσέξουαλ 6932537074
Άκρως εντυπωσιακή Τρανσέξουαλ σε περιμένει στον χώρο της!!! 6932537074kanesex.com
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.382
- Πόντοι
- 606
ρε συ κατεβασε τ φωτο μαλακια !!!!!για αυτήν λές;
Καταχθόνιος εκδικητής
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2023
- Like
- 947
- Πόντοι
- 81
πω ...ξενερώσαμε τώρα τελείως,μας χάλασες την πλασματική εικόναγια αυτήν λές;
έτσι ανέβαζε κ η Μικαέλα στην Πάνια φωτο πως ήταν πρίν, τελείως ντεκαυλε
Vassillis76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.201
- Πόντοι
- 371
Στη Λιοσίων που?1 εξαλαγης στ στενο ξερω εγω
Vassillis76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.201
- Πόντοι
- 371
Φυλης 99 έχω καιρό να παωΜε εργαλείο μόνο στα Άγκυρας φυλής 99 κ Πιπίνου..Τα στάνταρ
Άγκυρας τιμώ συχνά, είναι η Βίκυ και είναι ΤΟΠ.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.382
- Πόντοι
- 606
Εξηκίου 18, Αθήνα 104 40Στη Λιοσίων που?
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.382
- Πόντοι
- 606
33 Καλλέργη
δεληγιωργη εχει αλλο εναAccountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.873
- Πόντοι
- 3.886
Σε αυτά νμζ οι κοπέλες δεν βλέπονται33 Καλλέργη
δεληγιωργη εχει αλλο ενα
Γκιλφοκωλάδας
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 573
- Πόντοι
- 20
Ρε τυπε σου αξίζει πεακι από Ορέστη αλήθειας. Η καλλιστω είναι κοριτσαρος τέλεια και καυλα. Τελικα τι κανει;; τη βρίσκει κανείς πουθενα;για αυτήν λές;
Γκιλφοκωλάδας
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 573
- Πόντοι
- 20
Καλύτερα να σκόνταψω πάνω σε σύριγγα στην ιασωνοςΊσως ότι πιο άσχημο και βρώμικο κυκλοφορεί στην χώρα ....
ΣούπερΚαλή χρονιά σε όλους. Έχει κανείς πληροφορίες για το παρακάτω μωρό;
Άκρως εντυπωσιακή Τρανσέξουαλ σε περιμένει στον χώρο της!!! 6932537074kanesex.com
KOSTADINOS3
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 237
- Πόντοι
- 1
ειναι η πρωην ηθοποιος Μινα Ορφανου.Καμμια σχεση με τοτε, εμφανισιακα. Επισης μεγαλη ξεπετα του στυλ ασε τα λεφτα στο ταπεζι και γδυσου. Μετα τζιφος. Σε κοιταζει αφ υψηλου , λες και εισαι σκουπιδι...εχουμε καμια γνωμη για καρμεν?
KOSTADINOS3
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 237
- Πόντοι
- 1
Xxx Trans Nicole xxx
Με αυτη εχει παει κανεις? Της κλεινω ραντεβου μετα εξαφανιζεται. η προσωποποιηση της ασυνεπειας. Μετα μου λεει "οτι κουραστηκε , δε μ ενδιαφερει βρες αλλη. δε τρχει τιποτα.Αυριο παλι." Αυτο εχει γινει 4- 5 φορες! μεγαλο @ρχιδι. Επισης οι τμες της εξαρτωνται απ τη καβλα της . Τη μια μου λεει 60 ευρω αλλη φορα μου εχει πει 120. Αλλη φορα παλι μου ζηταγε λεφτα απο iris να προκαταβαλω. Εχει λεει χωρο εξαρχεια. ψαχνω να βρω ενα τροπο να τη στησω σε καπου μακρυα να κρυωπαγησει. Εχω αγανακτησει
Με αυτη εχει παει κανεις? Της κλεινω ραντεβου μετα εξαφανιζεται. η προσωποποιηση της ασυνεπειας. Μετα μου λεει "οτι κουραστηκε , δε μ ενδιαφερει βρες αλλη. δε τρχει τιποτα.Αυριο παλι." Αυτο εχει γινει 4- 5 φορες! μεγαλο @ρχιδι. Επισης οι τμες της εξαρτωνται απ τη καβλα της . Τη μια μου λεει 60 ευρω αλλη φορα μου εχει πει 120. Αλλη φορα παλι μου ζηταγε λεφτα απο iris να προκαταβαλω. Εχει λεει χωρο εξαρχεια. ψαχνω να βρω ενα τροπο να τη στησω σε καπου μακρυα να κρυωπαγησει. Εχω αγανακτησει
KOSTADINOS3
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 237
- Πόντοι
- 1
Αν εισαι τυχερος κι εχει πλυθει και δε βαριεται ειναι οκ! κολωνακι μενει.Καλή χρονιά σε όλους. Έχει κανείς πληροφορίες για το παρακάτω μωρό;
Δεν συμφωνώ μαζί σου !!!! Λαμπερή πεντακάθαρη μοσχοβολάει και με πολύ ορεξη στο παιχνιδι!!!! Ίσα ίσα επιβαλει και στον άλλον εάν έχει ανάγκη από ντουζ να κάνει!!!! Η αλήθεια είναι ότι έχει μόνιμο πελατολόγιο και όπως είναι φυσικό πρέπει να γουστάρει και τον άλλον!!! Επισης πεντακάθαρος χωρος κατι που στις περισσότερες των επισκέψεων που έχω κάνει σε αλλες σπανίζει !!!! Την συνιστω ανεπιφύλακτα !!!!Αν εισαι τυχερος κι εχει πλυθει και δε βαριεται ειναι οκ! κολωνακι μενει.
Επισης και αυτη πολύ Καλη εάν σε γουστάρει !!!!ειναι η πρωην ηθοποιος Μινα Ορφανου.Καμμια σχεση με τοτε, εμφανισιακα. Επισης μεγαλη ξεπετα του στυλ ασε τα λεφτα στο ταπεζι και γδυσου. Μετα τζιφος. Σε κοιταζει αφ υψηλου , λες και εισαι σκουπιδι...
KOSTADINOS3
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 237
- Πόντοι
- 1
μπορει να αλλαξε.Εγω πηγα προ covit. μου ζητησε 40 . Γενικα βαριοτανε . Μου ειπε οτι ειχε μολις τελειωσει απο ραντεβου και γενικα δεν εκανε τιποτα. Βεβαια οπως λες μπορει να μη γουσταρε. Ομως οτι δεν ειχε πλυθει καλα ειναι αδιαμφησβητητο και το παραδεχτηκε. Συμφωνησα να παρω το ενα 20αρικο κι εφυγαΔεν συμφωνώ μαζί σου !!!! Λαμπερή πεντακάθαρη μοσχοβολάει και με πολύ ορεξη στο παιχνιδι!!!! Ίσα ίσα επιβαλει και στον άλλον εάν έχει ανάγκη από ντουζ να κάνει!!!! Η αλήθεια είναι ότι έχει μόνιμο πελατολόγιο και όπως είναι φυσικό πρέπει να γουστάρει και τον άλλον!!! Επισης πεντακάθαρος χωρος κατι που στις περισσότερες των επισκέψεων που έχω κάνει σε αλλες σπανίζει !!!! Την συνιστω ανεπιφύλακτα !!!!
KOSTADINOS3
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 237
- Πόντοι
- 1
βασικα δε τη γουσταρα ουτε εγω.δεν ειναι αυτο που βλεπεις στη Στρελλα. Εχει τουπέ και πολυ κακη συμπεριφορα. Μου εδωσε διευθυνση στο απεναντι πεζοδρομιο για να με τσεκαρει και μετα με φωναξε στην αλλη πλευρα στο διαμερισμα της. Μετα μου ζητησε να γδυθω στο σκοταδι και να ειμαι καβλωμενος. Αυτα ειναι γελοιοτητεςΕπισης και αυτη πολύ Καλη εάν σε γουστάρει !!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις