Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

eimaiogiatros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2017
Κριτικές
7
Like
368
Πόντοι
281
Με το συμπαθειο, αλλα κουράζει λιγο να ρωτανε αλλους τι αξιζει και τι οχι. Δεν μπορει δηλαδη το μανικι να το τραβανε λιγοι, να πληρωνουν να γραφουν κριτικες, για να πανε μετα αφοβα ολοι οι υπολοιποι.Δεν δουλευει ετσι.

Ειναι οσα ειπαν οι συναγωνιστες ηδη. Ολα ειναι σχετικα και παρτε και ενα μικρο ρισκο ρε παιδια. Μονο αν μιλησετε με μια τρανς στο τηλεφωνο θα εχετε παρει το 70% της πληροφοριας που θελετε. Τι υπηρεσιες προσφερει και τι διαθεση και επαγγελματισμο εχει.

Δοκιμαστε μιληστε με τη Σαρα.για παραδειγμα. Ασχετα με τις τιμες της θα καταλαβετε τι παιζει.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Έχουν ειπωθεί αρκετές φορές αυτά παιδιά, κάποιοι μπαίνουν όλη την ώρα και το μόνο που κάνουν είναι να ρωτάνε "Καλή αυτή ?" "Γνώμες γι αυτή" και πάει λέγοντας...

Μην επαναλαμβανόμαστε, όποιος θέλει να έχει άποψη πληρώνει-πηγαίνει-κρίνει και τέλος.

Εγώ απαντάω πάντα σε πμ για να βοηθήσω αλλά αν δεν πας ο ίδιος να τσεκάρεις άποψη ολοκληρωμένη δεν θα έχεις ποτέ. :globeos-cigar:

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
20cm ισχύει;
Δυνατή σε εμφάνιση αλλά δεν έχω ακούσει κάτι γενικά! Ξέρω ότι κάνει βόλτες και συγγρου !

Easg31

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Like
195
Πόντοι
0
Δεύτερη συνάντηση με την Ιρις και το παιχνιδι ήταν ακόμη πιο απογειωτικο και από την πρώτη φορά!!!! Κορμαρα με τέλειο στήθος και τα οπίσθια της όλα τα λεφτα !!! Αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι με το απόλυτο θηλυκό!!! Σας την συνιστω ανεπιφύλακτα !!!!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Ξεπέτα με πολλά προβλήματα.

Δεν έχει καμία σχέση με την Ορφανού που βλέπετε στην τηλεόραση.
Μην γράφετε μλκιες, οι τρανς από τα τραβήγματα μοιάζουν μεταξύ τους, η συγκεκριμένη στην αγγελία είναι η Κάρμεν που κάνει ραντεβού, Η Ορφανού είναι καταξιωμένη στο χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου, καλλιτέχνης ζωγράφος, αναπαλέωση επίπλων, ερασιτέχνης δρομέας μεγάλων αποστάσεων και άλλα πολλά, δεν έχει αναγκη να βγει στο κουρμπέτι...

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
Δεύτερη συνάντηση με την Ιρις και το παιχνιδι ήταν ακόμη πιο απογειωτικο και από την πρώτη φορά!!!! Κορμαρα με τέλειο στήθος και τα οπίσθια της όλα τα λεφτα !!! Αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι με το απόλυτο θηλυκό!!! Σας την συνιστω ανεπιφύλακτα !!!!
θύμησε μου, πάιζει και στους δύο ρόλους ?

Easg31

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Like
195
Πόντοι
0
Λειτουργεί παθητικά γιατί αυτό επιθυμώ!!! Καυλωνει ομως πολύ σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού!!! Και σε απογειώνει με ατελείωτο τσιμπουκι και με τα στησίματα της κωλαρας της!!!!

placebo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.951
Πόντοι
201
Εκτός από τα δόντια όλα τ αλλά κομπλέ;
Πολλά ψυχολογικά! Την πήρα τηλ. Για πληροφορίες και ξαφνικά μου λέει. (χαιρετίσματα στους άλλους) και μου το κλείνει στα μούτρα!!!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
εγω θα σας ελεγα λογο πολιετους χρισεις τ πιατσας και μετα τ ιντερνετ οτυ μ 50 ε βρυσκεις ακομα καλα παιδια για να περνας ωραια και αν κανεις σταθερες επαφες μπορει και ν βγεις κερδησμενος
1 ισως χαμηλοτερες τιμες μετα την 4 5 συνευρεση
2 ποιο υγιεινες καταστασεις
3 πιο μεγαλη απολαυση
4 περισοτερο χρονο στην πραξη προκατακτικα κ κλπ
5 ποιο αμεση επαφη τηλ
6 ποιο ανθρωπινη επαφη κουβεντα κ τ σχετηκα ποτακι κ αλλα ..
τωρα θ μ πεις εσυ καλα ρε μουτρο δεν θ παω γ κουβεντα .....Οχι θα πας κ για κουβεντα γιατι ολοι ανθρωποι ειμαστε ...για να μην ψαχνεις λυπων και τρεχεις και πετας τ λευτα σου σκεψου πρωτα!!!!

Easg31

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Like
195
Πόντοι
0
Σε αυτήν την κοπελα αναφέρομαι!!! Ηδονή με όλη την σημασια της λέξης!!!! Και στην δεύτερη συνάντηση μας απέδειξε την υπερκαυλα της !!!

Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
943
Πόντοι
81
Όχι.

Πήδηξα την Κάρμεν στο σπίτι της Ορφανού και μιλήσαμε για τέχνη, πίνακες ζωγραφικής, παλιά έπιπλα και κρασιά.

Είσαι οκ τώρα;
στην χώρα της αιώνιας παπάτζας,στην χώρα του ότι δηλώσεις είσαι κτλ,θα ήθελε πολύ η Ορφανού να ζεί απο την τέχνη της,το υποκριτικό της ταλέντο κτλ...για να τρίψει κυρίως στην μούρη του μέινστριμ οτι εγώ δεν εχω ανάγκη να εκδίδομαι,εχω επιλογή κ τα καταφέρνω να ζω διαφορετικά απο το 99,9% των υπολοίπων τρανς που αναγκάζονται να πουλήσουν τον κώλο τους για τα προ το ζείν.
Δυστηχώς όμως επειδή η Ορφανού δεν είναι αλλος ένας Αλεκος Φασιανος ή γτ η πουτάνα η μοίρα στην Ελλάδα θέλει τις/τους τρανς να εκδίδονται σων κ καλά ,μην δίνοντας τους αλλες ευκαιρίες (μαλλον),κάνει αυτό που σιχένεται κ πουλάει τον κώλο της κατ άναγκη κ αυτη.Στρουθοκαμιλίζει οτι είναι η Καρμεν΄δεν είναι η ορφανού κ μάλλον το βγάζει κ στην πελατεία την τοξικότητα της.

Easg31

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Like
195
Πόντοι
0

pa-poutsis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2014
Κριτικές
6
Like
275
Πόντοι
281
Πολλά ψυχολογικά! Την πήρα τηλ. Για πληροφορίες και ξαφνικά μου λέει. (χαιρετίσματα στους άλλους) και μου το κλείνει στα μούτρα!!!
Γαμησε τα..
Απόλυτο κόμπλεξ..
Πήγα μια φορά ήταν οκ και μετά στο τηλ για να ξαναπαω έβριζε, ειρωνευοταν και άλλα όμοια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom