giorgos_07
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 11
- Like
- 403
- Πόντοι
- 311
Φιλε μου δεν θυμάμαι το ονομα που ειχε ψηλή με τατουαζ ξανθο μαλλίΠοια είναι από το φυλής 99;
Φιλε μου δεν θυμάμαι το ονομα που ειχε ψηλή με τατουαζ ξανθο μαλλίΠοια είναι από το φυλής 99;
Θυμάμαι μια με τατουάζ αλλά μελαγχρινη νμζ Τόνια και παθητικήΦιλε μου δεν θυμάμαι το ονομα που ειχε ψηλή με τατουαζ ξανθο μαλλί
Καταλαβα ποια λες δεν ειναι αυτη.Θυμάμαι μια με τατουάζ αλλά μελαγχρινη νμζ Τόνια και παθητική
Αυτή στην Ιάσωνος από προσόντα τ λέει;Καταλαβα ποια λες δεν ειναι αυτη.
Τιποτα πεσμενο μικρο ουτε να το δεις δεν σε αφηνει και με χιλια ζορια να το πιασειςΑυτή στην Ιάσωνος από προσόντα τ λέει;
Οπότε δεν αξίζει καν η βόλταΤιποτα πεσμενο μικρο ουτε να το δεις δεν σε αφηνει και με χιλια ζορια να το πιασεις
Φιλε μου για Μεταξουργείο ειναι τοπ οπως και γενικα στην εμφανιση αυτο το παραδεχομαι . Αλλα ρε φίλε εστησε κωλο και δεν ξανα αλλαξαμε πονεσαν τα ποδια μου.Οπότε δεν αξίζει καν η βόλτα
Κατάλαβα...Αλλά με 10 όντως τ να περιμένειςΦιλε μου για Μεταξουργείο ειναι τοπ οπως και γενικα στην εμφανιση αυτο το παραδεχομαι . Αλλα ρε φίλε εστησε κωλο και δεν ξανα αλλαξαμε πονεσαν τα ποδια μου.
Ναι ισχυει αυτο που λες. Να σου πω και την αληθεια δεν περιμενα πολλα αλλα ειπα να δοκιμάσω.Κατάλαβα...Αλλά με 10 όντως τ να περιμένεις
Ενω τυπε, Φυλης 99, με 30, και η τσατσα σου κανει χαρη που ανοιγει το παραθυρακι να σου πει προγραμμα και δεν μπαινει στον κοπο να κανει τη δουλεια της, να ανοιξει την πορτα, και να προχωρησει την παρουσιαση, τι να περιμενεις;;;;Μας τρολαρεις;Κατάλαβα...Αλλά με 10 όντως τ να περιμένεις
Είναι η Βανέσα φίλος . Ποιο παλιά έβγαινε αρχές Λ. Συγγρου .Ανέκαθεν ήταν τουπατη αλλά κ κωλαρα και οι βυζάρες τούμπανο. Τώρα από αποδόσεις δεν ξέρω.Φιλε μου δεν θυμάμαι το ονομα που ειχε ψηλή με τατουαζ ξανθο μαλλί
Καλό μουνι αλλά δεν άξιζε τελικά έχεις δίκιοMετριοτητα την εχω παρει μια φορα απο συγγρου για τ τιπους καμια εντηπωση απλα ενα απλο γαμησι
αποδόσεις τίποτα αλλά όλο το άλλο τούμπανοΕίναι η Βανέσα φίλος . Ποιο παλιά έβγαινε αρχές Λ. Συγγρου .Ανέκαθεν ήταν τουπατη αλλά κ κωλαρα και οι βυζάρες τούμπανο. Τώρα από αποδόσεις δεν ξέρω.
Είναι που λένε φίλος " όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι "αποδόσεις τίποτα αλλά όλο το άλλο τούμπανο
Ναι οτι καποτε τ ειχα τρελανει στ γαμησια και τωρα θελει 100αρικοΚαλησπεσα για μια Keti26 ξέρουμε τπτ;OnlyFans
Είναι τόσο καλό όσο φαίνεται;επίσης αυτή η φίλη της Julia glitter η μαυρομαλλα ποια είναι;Ναι οτι καποτε τ ειχα τρελανει στ γαμησια και τωρα θελει 100αρικο