Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.810
- Πόντοι
- 3.886
Ρε μάγκες αυτή η Γαβριέλα που πήδηξε τον πιτσιρικά αξίζει;Είναι καλή στο ενεργητικό;Έχει πάει κανείς;
Καλή περίπτωση, παθητική κορασίδα με ντελικάτο ταμπεραμέντο. Από εκεί και πέρα γούστα είναι αυτά.Καλησπέρα, έχει κάποιος εμπειρία με την συγκεκριμένη; Ευχαριστώ.
από εμφάνιση ;Καλή περίπτωση, παθητική κορασίδα με ντελικάτο ταμπεραμέντο. Από εκεί και πέρα γούστα είναι αυτά.
δύσκολη στην επικοινωνία, όσες φορές προσπάθησα κουραστηκαΚαλημερα σε όλους τους συναγωνιστές.. Εχει κανείς εμπειρία απο elenasunrise? Είναι Αθήνα κ λέω να δοκιμάσω.. Πρωτάρης παρεπιπτόντως
Οταν την είχα πάρει εγώ πριν κανα 2 χρόνια ήταν απίστευτη, γυναίκα εντελώς με βυζαρες τέλειες και κορμάρα γενικά.από εμφάνιση ;
Εντύπωση μου κάνει, σ εμένα απάντησε αμέσως...από γνωστό που έχει πάει κι αυτός κανα 2 φορές επίσης ήταν τυπικότατη...δύσκολη στην επικοινωνία, όσες φορές προσπάθησα κουραστηκα
Και εγώ θέλω να πάω αλλά άμα είναι να το παίζει δεν ξέρω αν αξίζει...Από εμφάνιση και προσόντα τ λέει;Εντύπωση μου κάνει, σ εμένα απάντησε αμέσως...από γνωστό που έχει πάει κι αυτός κανα 2 φορές επίσης ήταν τυπικότατη...
στην αγγελία της έχει συγκεκριμένες ώρες που την καλείς, μπορεί να την πήρες τότε που δεν δέχεται
δεν το έπαιζε τίποτα, τουλάχιστον σε εμένα...εμφανισιακά είναι πολύ εντυπωσιακή, κωλαρα αφρατη καλοσχηματισμενη,ωραίο στήθος,όμορφη παρουσία γενικάΚαι εγώ θέλω να πάω αλλά άμα είναι να το παίζει δεν ξέρω αν αξίζει...Από εμφάνιση και προσόντα τ λέει;
Αξίζει για ενεργητική;;δεν το έπαιζε τίποτα, τουλάχιστον σε εμένα...εμφανισιακά είναι πολύ εντυπωσιακή, κωλαρα αφρατη καλοσχηματισμενη,ωραίο στήθος,όμορφη παρουσία γενικά
εργαλείο γύρω στα 15 εκατοστά χοντρό
Δεν τη δοκίμασα σαν ενεργητική, απ ότι κατάλαβα πάντως προτιμά να γαμαει αυτή. Φίλος που την πήρε μου είπε ότι του άρεσε,κάποια στιγμή θα τσεκαριστει κι από εμέναΑξίζει για ενεργητική;;
Είναι η γνωστή Καρλότα φίλος . Έχει και το σουξέ " Πάρε με απο πίσω " !! Ερμαφρόδυτη λέει αλλά τι εννοεί ..............
Με ολοκαίνουρια αγγελία και φωτοςΔεν ξέρω ποιός έγραψε ότι η Μιχαέλα σταμάτησε, αλλά μόλις είδα αγγελία της που έβλε πριν 45 λεπτά... Ενεργοπαθητικη Τρανς Περιστερι
Είχε σταματήσει η αλήθεια είναι και τα είχαμε πει και σε μήνυμα και μου είχε πει ότι ίσως ξεκινούσε ξανά κάποια στιγμήΔεν ξέρω ποιός έγραψε ότι η Μιχαέλα σταμάτησε, αλλά μόλις είδα αγγελία της που έβλε πριν 45 λεπτά... Ενεργοπαθητικη Τρανς Περιστερι
Αξίζει με χίλιαΓια πρωτάρη σε παθητικό αξίζει η Μιχαέλα;
Φιλάει με γλώσσα; Τελειώνει;