perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.811
- Πόντοι
- 736
Ναι...και έβαλε και βυζάρες και αυτή και οι φίλες της...για αυτο και Θεσσαλονίκη. Είχε live στο tik tok χτες...
Ναι...και έβαλε και βυζάρες και αυτή και οι φίλες της...για αυτο και Θεσσαλονίκη. Είχε live στο tik tok χτες...
Ναι , και έλεγε ότι δεν κάνει σεξ επί πληρωμή, και ποσταρω το λινό από το κανεσεξ και λέει είναι παλιό θα κατέβει,
ειχα παει πριν 2-3 χρονια!,αν θυμαμαι καλα ναι ειχε γινει κατι παρομοιο και σε εμενα μου ειχε πει αυτο ακριβως!Καλημέρα!
Σκέφτομαι συνάντηση με Φένια για παθητικό ρολο (εγω). Θέλω να ρωτήσω αν ισχύουν καποια κολήματα που μπορει να έχει και διάβασα σε διπλανό σαιτ, ότι επιμένει σε μια στάση μεχρι να τελειώσει ο αγώνας γιατί αν βγει και δει οτι δεν είναι καθαρά τα πραγματα ξενερωνει και σταματάει η φάση.
Όποιος γνωρίζει ας ενημερώσει ή εδω ή ίνμποξ.
Ευχαριστώ.
Η Αγάπη τρανς από παλιάελα μου ντε !!!
Τελικά είναι μερακλής; Γτ ο ίδιος το αρνείται, λέει ότι είναι προϊόν φωτοσοπ...
Για να δουμε ποσο γρηγορα ειναι τα αλανια του bou, να μας πουν με ποια trans ξεσκιζεται ο Verbic και σερνεται!!!!
Μα για αυτο το ανέβασα σε αυτό το νήμα. Να δω μήπως την γνωρίσει καποιοςΤελικά είναι μερακλής; Γτ ο ίδιος το αρνείται, λέει ότι είναι προϊόν φωτοσοπ...
Η πρώην του λέει ότι είναι σλοβενα τρανς.. οπότε εδώ μπορεί να μην είναι γνωστή.Μα για αυτο το ανέβασα σε αυτό το νήμα. Να δω μήπως την γνωρίσει καποιος
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε, αν είναι έτσι δεν νομίζω να πάω.ειχα παει πριν 2-3 χρονια!,αν θυμαμαι καλα ναι ειχε γινει κατι παρομοιο και σε εμενα μου ειχε πει αυτο ακριβως!
Είναι έτσι όπως τα λες.μονο στα τέσσερα και αν δει Μερέντα γιασουΚαλημέρα!
Σκέφτομαι συνάντηση με Φένια για παθητικό ρολο (εγω). Θέλω να ρωτήσω αν ισχύουν καποια κολήματα που μπορει να έχει και διάβασα σε διπλανό σαιτ, ότι επιμένει σε μια στάση μεχρι να τελειώσει ο αγώνας γιατί αν βγει και δει οτι δεν είναι καθαρά τα πραγματα ξενερωνει και σταματάει η φάση.
Όποιος γνωρίζει ας ενημερώσει ή εδω ή ίνμποξ.
Ευχαριστώ.
Σε εμπειρία πριν 3 χρόνια, κάπως τα κατάφερα και αλλάξαμε στάση. Ωστόσο ήμουν απίστευτα καθαρός και δεν είχαμε απρόοπτα... Ευτυχώς!Είναι έτσι όπως τα λες.μονο στα τέσσερα και αν δει Μερέντα γιασου
Οκ. Επιβεβαιώνεται λοιπόν. Δεν μπορώ τις μετριότητες.Είναι έτσι όπως τα λες.μονο στα τέσσερα και αν δει Μερέντα γιασου
γιατι δεν γραφεις κρητικη μουτρο στ trans ???Παραθέτω και εγώ την πρόσφατη εμπειρία μου με την Ροσιτα.
Η τύπισσα είναι θέα στο κρεβάτι. Παθητική ήταν καβλα. Γλείφει, τρώει ασταμάτητα και της αρέσει. Κάνει ότι ζητήσεις. Έχει ωραία πιασίματα και ωραίο πρόσωπο.
Ενεργητική ήταν επίσης πολύ καλή. Υπομονετική ή και όχι, ανάλογα το τι ζητήσεις. Έχει πλήρως λειτουργικό και μεγάλο εργαλείο που ξέρει να χρησιμοποιεί σωστά.
Μόνον η Τονια η κομμώτρια φιλε μου..Καλησπέρα παίζει τίποτα στην Χαλκίδα;