Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Roditis

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Like
437
Πόντοι
21
Ούτε εμένα. Ευγενική ήταν πάντα. Από την άλλη, δεν είμαι νεαρός και παίζει ρόλο και τι ηλικία έχει η άλλη απέναντι (πλην φυσικά της προσωπικότητας). Ύστερα, οφείλουμε να λάβουμε υπ' όψιν πως δεν έχουμε κατ' ανάγκην βιασμό, επειδή έτσι ισχυρίζεται ο πιτσιρικάς. Ότι οι τρανς γίνονται/μπορούν να γίνουν συχνά επιθετικές ιδίως όταν έχουν ερεθιστεί πολύ είναι δεδομένο. Όπως και ότι η Γαβριέλλα έχει τον σωματότυπο να επιβληθεί σε κάποιον σχετικά μικροκαμωμένο ή μαλθακό είναι επίσης δεδομένο. Απλώς, τα περί βιασμού συνήθως αποδεικνύονται φούμαρα.
Θα συμφωνησω απολυτα σε ο,τι εγραψες

thesaint2

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Like
19
Πόντοι
0
Σημειωσε ομως οτι κατα το σαλοναρισμα εχει μουτρα μεχρι και το υπογειο και ποσο ψυχρη και ουδετερη ειναι...
Όταν την επισκέφθηκα εγώ μια χαρά ήταν.
Τι να πω.
Πέρασες στο δωμάτιο μαζί της;

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.181
Πόντοι
2.477
Όταν την επισκέφθηκα εγώ μια χαρά ήταν.
Τι να πω.
Πέρασες στο δωμάτιο μαζί της;
ναι ειχα περασει μαζι της,
ειχα αφησει και "ενημερωση σε αλλο νημα"

παραθετω το αποσπαμα απο το σχολιο και την εμπειρια μου:

"..Μπηκα, ο δροσερος τσατσος στον καναπε να συζηταει στο τηλεφωνο για το πως βραζει το καλαμποκι!
Ευγενικα με ενημερωσε οτι τα κοριτσια του ηταν "δωματιο" και να τον ανεχτω για λιγο!
Κανενα προβλημα!

Πρωτη βγηκε η Ελενα ενα TRANS κοριτσι οπως ανεφερε!

ΜΠΙΝΓΚΟ!!!

Ξανθο καρε μαλλι (περουκα), φτιαγμενο σιλικονη βυζι και απιστευτη πεταχτη ΚΩΛΑΡΑ!!!

Δινω το 10ρικο και μπαινω στο σαπιο δωματιο!

Μπηκε η Ελενα με χαιρετησε και μου ειπε να ξαπλωσω!

Περασμα πλαστικο σε μελατο πουλι!

Πολυ καλη υφη δερματος Ελενας και καλη δουλεια στη σιλικονη!

Με ρωτησε αν θελω να την παρω...στηθηκε στα 4 και πηρα κοπλιμαν οτι εχω ωραιο αρωμα!

αρχισε τα "αχ ουχ αααχ" και ζητημα να ειχα μπει και βγει 10 φορες με ρωτησε "τελειωνεις?"

πρωτο χαστουκι....

"θελεις να στον παιξω?"

δευτερο χαστουκι...

"μη με πιανεις απο μπροστα, δεν μου αρεσει"

τριτο χαστουκι

"ελα τελειωνε μωρο μου" και τον εβγαλα εξω και της ειπα ευχαριστω για τις υπηρεσιες της χωρις να συμβαινει κατι με χαιρετησε και εφυγε!

Τουλαχιστον "φοραω ωραιο αρωμα"

Μαζι της ηταν και μια Σονια."

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
αυτο που θ ηθελα ν προσθεσω ειναι γενηκα γ ολα αυτα που εχω διαβασει στις τελευτες σεληδες .καλο ειναι να ενημερονο μαστε απο εδω μεσα απο αλλα απτωμα που εχουν συναντησει οπια δυποτε κοπελα ...εξω η ζωη ειναι μια ζουγκλα ..δεν μηλαω για τη καβλα μας δεν μηλαω για τ γουστα μας μηλαω μονο κ μονο για την προστασια μας που δεν μ τη καλιπτει κανεις ..για μενα η καλητερη λισει ειναι στανταρ ατωμα μετρημενα στα δαχτιλα και τ μπουρδελα για τους αρσενηκους

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
Δεν παιζει εγω πιστευω. Απλα γραφουν, ως συνηθως, οτι παπαρια τους ερθει στο κεφαλι. Επισης ειδα οτι ανανεωσε τις αγγελιες της χθες οποτε δε νομιζω να ειναι αυτη
Ξερεις από ποια χώρα έχει προέλευση η Γκαμπριέλα;

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
αυτο που θ ηθελα ν προσθεσω ειναι γενηκα γ ολα αυτα που εχω διαβασει στις τελευτες σεληδες .καλο ειναι να ενημερονο μαστε απο εδω μεσα απο αλλα απτωμα που εχουν συναντησει οπια δυποτε κοπελα ...εξω η ζωη ειναι μια ζουγκλα ..δεν μηλαω για τη καβλα μας δεν μηλαω για τ γουστα μας μηλαω μονο κ μονο για την προστασια μας που δεν μ τη καλιπτει κανεις ..για μενα η καλητερη λισει ειναι στανταρ ατωμα μετρημενα στα δαχτιλα και τ μπουρδελα για τους αρσενηκους
Βατραχε συμφωνώ στο ότι πλέον παμε κυρίως με 2-3 στάνταρ περιπτώσεις αλλά από εδώ μέσα ακούς ενα κάρο μαλακίες και ψέμματα...

Το καλύτερο είναι να πάει μόνος του κάποιος να τσεκάρει και να έχει γνώμη ο ίδιος, από το σαιτ αντε να είναι 3-4 αυτοί που γράφουν αντικειμενικά και όχι με ανακρίβειες :hi:

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.841
Πόντοι
3.886
Κ γω παπά πιστεύω ότι λέει ο πιτσιρικάς...Ήξερε εξαρχής π πήγαινε...Τώρα γιατί τα λέει αυτά μόνο αυτός ξέρει

Ahotone

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Like
79
Πόντοι
0
Πολυ σωστός στο σημείο που λες ότι κάποτε ,που τα σοσιαλ δεν υπήρχαν και γαμουσαμε μέσω αγγελιών και mirc32 ,τα κρος παρακαλούσαν και έδιναν λεφτά να γαμηθουν.τωρα μέχρι και οι μπερατζηδες,υπάρχουν φυσικά και πολυ όμορφα κροσακια αυτό να λέγεται,ζητάνε λεφτά να γαμηθουν και το εξοργίστικο είναι ότι υπάρχουν άτομα που δίνουν 40-50 ευρώ να γαμησουν τον καθα μπαμπη η Τάκη,συγνωμη για τα ονόματα,που έβαλε μια περούκα ,έβαψε τα χείλη του και φόρεσε ένα κολάν.αλλο σεξ για γουστα και αλλο πληρωμένος έρωτας για αποφυγή παρεξηγήσεων.

Πολυ σωστός στο σημείο που λες ότι κάποτε ,που τα σοσιαλ δεν υπήρχαν και γαμουσαμε μέσω αγγελιών και mirc32 ,τα κρος παρακαλούσαν και έδιναν λεφτά να γαμηθουν.τωρα μέχρι και οι μπερατζηδες,υπάρχουν φυσικά και πολυ όμορφα κροσακια αυτό να λέγεται,ζητάνε λεφτά να γαμηθουν και το εξοργίστικο είναι ότι υπάρχουν άτομα που δίνουν 40-50 ευρώ να γαμησουν τον καθα μπαμπη η Τάκη,συγνωμη για τα ονόματα,που έβαλε μια περούκα ,έβαψε τα χείλη του και φόρεσε ένα κολάν.αλλο σεξ για γουστα και αλλο πληρωμένος έρωτας για αποφυγή παρεξηγήσεων.

mirc32! Τι μας θυμησες τωρα! Τελειες εποχες πραγματι... οπως τα λες ειναι φιλε...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
Βατραχε συμφωνώ στο ότι πλέον παμε κυρίως με 2-3 στάνταρ περιπτώσεις αλλά από εδώ μέσα ακούς ενα κάρο μαλακίες και ψέμματα...

Το καλύτερο είναι να πάει μόνος του κάποιος να τσεκάρει και να έχει γνώμη ο ίδιος, από το σαιτ αντε να είναι 3-4 αυτοί που γράφουν αντικειμενικά και όχι με ανακρίβειες :hi:
εχω κρητικη τ επομενες μερες για μωρο.Δεν εχω αναφερθει για καπιες που εχω παρει φετος κ μ αρεσαν!!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
περημενω καρτελα για εδω !!!!!!που εχω παει αρκετες φορες κ ειναι τοπ αλλα μαλων δεν θ ανευει ποτε και για κατυ ακομα που εντελυ ηταν δηνατο

Despacitoss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
130
Πόντοι
1
Ρε αλάνια η Βαλέριαννα έχει σταματήσει;;ξέρει κανεις να μου πει;συγνώμη αν σας ζαλιζω

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
1.931
Πόντοι
206
Ξερεις από ποια χώρα έχει προέλευση η Γκαμπριέλα;
Μου είχε πει πως είναι μισή Κύπρια - μισή Αράβισσα (Λιβανέζα;). "Χάνει" λίγο στα ελληνικά, οπότε πρέπει να είναι αλλοδαπή ομιλούσα τα ελληνικά σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό. Και μάλλον πρέπει όντως να κρατάει από αραβική χώρα (ή να έχει άκρες στον αραβικό κόσμο), γιατί θυμάμαι σε κάποια παλιά αγγελία της ένα σημαιάκι της Σαουδικής Αραβίας (στη γλώσσα μάλλον) και μια φορά στον χώρο της ήταν και μια τρανς απ' τη Συρία.

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
Μου είχε πει πως είναι μισή Κύπρια - μισή Αράβισσα (Λιβανέζα;). "Χάνει" λίγο στα ελληνικά, οπότε πρέπει να είναι αλλοδαπή ομιλούσα τα ελληνικά σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό. Και μάλλον πρέπει όντως να κρατάει από αραβική χώρα (ή να έχει άκρες στον αραβικό κόσμο), γιατί θυμάμαι σε κάποια παλιά αγγελία της ένα σημαιάκι της Σαουδικής Αραβίας (στη γλώσσα μάλλον) και μια φορά στον χώρο της ήταν και μια τρανς απ' τη Συρία.
Κάτοικος ελληνικής επικράτειας για αυτό μιλάει ελληνικά.κ μισή Κύπρια δεν ξερω αλλά για το αλλο κράτος είναι σιγουρα .οποτε οι πληροφοριες σου είναι καλές.

• Like
Αντιδράσεις: Daeva2

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
περημενω καρτελα για εδω !!!!!!που εχω παει αρκετες φορες κ ειναι τοπ αλλα μαλων δεν θ ανευει ποτε και για κατυ ακομα που εντελυ ηταν δηνατο
@antisthenis

Noone21

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2022
Like
26
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολους! Εχει κανεις προσφατη εμπειρια με την παρακατω?

bobobos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
54
Πόντοι
0
Φόλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom