Έτσι ακριβώς είναι αγαπητέ συναγωνιστή. Είχα πάει πριν 2-3 χρόνια (είχε χώρο τότε κοντά στην Πανόρμου): χάλια μαύρα ! εξυπνάδες συνέχεια, το σπίτι της βέβαια ήταν συμμαζεμένο, αλλά η ίδια έβγαζε ένα στιλ "έλα ρε φίλε, ήρθες να γαμηθείς, οπότε κάνε μας τη χάρη και όχι πολλές κουβέντες"... Μου την έσπασε τρελλά, της έγραψα μια κριτική που την έθαβα (ψάξτην, υπάρχει στο σάιτ) και μετά άρχισε να βγάζει χολή ! το μόνο σωστό (αντρίκιο ΛΟΛ) ήταν ότι μου γύρισε τα λεφτά, μιας και ούτε ρούχα δεν βγάλαμε.THEA TIS OMORFIAS 6931237823
KSERIS SE TI DIAFERO APO TIS ALES OTI PRAGMATIKA SINANTAS TIN THEA TIS OMORFIAS KE DEN ME DIALEGIS ALA SE DIALEGO AN EXIS PARAPLANITHI M PSEUTIKES AGGELIES KALA NA PATHIS GIATI LITOURGIS LATHOS EXO TA PANTA OMORFIA DERMA SOMA PEZO OPOS THELO EGO K ESI XORIS DIKEOMATA FTANI NA MIN ISE MIZEROS...kanesex.com
Επίσκεψη στην Τανια Κελλη ή Αφροδίτη.
Η πλήρης απογοήτευση.
Αγγαρεία σε όλα της από το να σου μιλήσει μέχρι να σε περιποιηθει..
1. Χωρος ανάμεσα Καισαριανή με Παγκράτι απόλυτη λάσπη με μονό κρεβάτι που μετα βιας χωραει ενα ατομο. Τσιγαριλα, αχουρι, άδεια μπουκάλια κ σκουπιδια παντού.
2. Αξύριστη στα χαμηλά.
3. Εξυπναδες και κατινιστικο επίπεδο προηγούμενης δεκαετίας.
Έπρεπε να έχω φύγει αλλά με έπιασε η μαλάκια κ έμεινα.
Δεν προτείνεται. Υπάρχουν άλλες πιο καλές.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
supernikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Zetaki kaylaki
Καυτη τρανς ενεργοπαθιτικη για καυτα παιχνίδια. Σε περιμένω στον χώρο μου για καυτές στιγμές γεμάτες ηδωνη με άνεση χρόνου 6974561758
kanesex.com
Καλησπέρα σε όλους.
Τι γνωρίζουμε για το Ζετακι; Εμπειρία καποιος;
kauliaris12
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2018
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα στην παρέα
Θα ήθελα αν έχει κάποιος άποψη για Elena sunrise αν αξίζει γενικά και αν αξίζει στο ενεργητικό ή στο παθητικό
Ευχαριστώ πολύ
Θα ήθελα αν έχει κάποιος άποψη για Elena sunrise αν αξίζει γενικά και αν αξίζει στο ενεργητικό ή στο παθητικό
Ευχαριστώ πολύ
XOSTIDIS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 989
- Πόντοι
- 361
ΜακριάZetaki kaylaki
Καυτη τρανς ενεργοπαθιτικη για καυτα παιχνίδια. Σε περιμένω στον χώρο μου για καυτές στιγμές γεμάτες ηδωνη με άνεση χρόνου 6974561758kanesex.com
Καλησπέρα σε όλους.
Τι γνωρίζουμε για το Ζετακι; Εμπειρία καποιος;
Antonis zagouras
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2020
- Like
- 574
- Πόντοι
- 81
Κάποιος είχε γράψει καλά λόγια, δε θυμάμαι!!! Έχεις πρόσφατη αρνητική εμπειρία;;;Μακριά
Πως και που την βρίσκω;;;Πήγαινε στην Τζουλη..θα σου κάνει τον κολο σαν την σπηλιά του Νταβέλη
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.813
- Πόντοι
- 3.886
Παίζει πουθενά σε καμιά παραλία γυμνιστών να σκανε τραβελακια;
XOSTIDIS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 989
- Πόντοι
- 361
Έχει δικο της νήμα εδώ..θα το βρεις εύκολα. Μην τα θέλεις όλα στο πιάτο..θα χορτασεις πουτσα. ΧαχαχαΠως και που την βρίσκω;;;
Ας μας πει κάποιος για αυτήνμάγκες έχει κανείς εικόνα για την παρακάτω?
BARBIE GIRL
Είμαι εδώ για να κάνω τις φαντασιώσεις σου πραγματικότητα! θηλυκή τρανς ενεργό παθητικό πρόγραμμα προσόντα 20cm καθαριότητα και εχεμύθεια ΜΟΝΟ ΚΛΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ 6941654724kanesex.com
XOSTIDIS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 989
- Πόντοι
- 361
Πέρασμα εχτές το βράδυ από λεωφόρο Αθηνών κοντά στον Σκλαβενιτη η Άννα η μαυρουλα και άλλη μια που δεν γνωρίζω. Δεν προλαβαιναν να εξυπρετησουν τα κορίτσια. Το ένα αμαξι πίσω από το άλλο. .Μετά από μια ώρα φορτωσα την Άννα και μου πήρε πίπα για 20 ευρώ. .πολύ καλό και ευγενικό κορίτσι. .
pa-poutsis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 275
- Πόντοι
- 281
Πολυ σωστά!Συναγωνιστή, θυμησε μου μέσα στο σπίτι είχε και κούκλες από βιτρίνες?
Φουλ κούκλες! Γενικά ότι να ναι!
για λίγες μέρες
Γεια σας είμαι η Άσπα θα είμαι στη πόλη σας για λίγες μέρες αν θέλετε να περάσετε καλά στείλε μηνύματα στο βιμπερ 6996239041 παίζω ενεργοπαθητηκα είμαι όπως στης φωτό κ σε κάνω να λιώσεις από καύλα
kanesex.com
Έχουμε πληροφορίες, αξίζει;
Ξεπέτα κ βρωμιαραγια λίγες μέρες
Γεια σας είμαι η Άσπα θα είμαι στη πόλη σας για λίγες μέρες αν θέλετε να περάσετε καλά στείλε μηνύματα στο βιμπερ 6996239041 παίζω ενεργοπαθητηκα είμαι όπως στης φωτό κ σε κάνω να λιώσεις από καύλαkanesex.com
Έχουμε πληροφορίες, αξίζει;
XOSTIDIS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 989
- Πόντοι
- 361
Παίζει πουθενά σε καμιά παραλία γυμνιστών να σκανε τραβελακιαΚαι ;
Όπως οι περισσότερεςΞεπέτα κ βρωμιαρα
AggelosFeetLover
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2021
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
Μαγκες εχω σκεφτει να γαμησω μια trans για πρωτη φορσα αξιζει?
XOSTIDIS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 989
- Πόντοι
- 361
Αν της αρέσεις θα επιμένει να σε γαμησει όμως...ξανασκέψου το..Μαγκες εχω σκεφτει να γαμησω μια trans για πρωτη φορσα αξιζει?
Antonis zagouras
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2020
- Like
- 574
- Πόντοι
- 81
Δεν είναι απαραίτητο αυτό! Μην τρομάζεις τον άνθρωπο. Όποιος δε γουστάρει παθητικό δεν το κάνει!!! Εγώ είμαι μόνο ενεργητικός όπως κι ο βατραχομούρης αν θυμάμαι καλά, υπάρχουν πολλοί συναγωνιστές που είναι μόνο ενεργητικοί.Αν της αρέσεις θα επιμένει να σε γαμησει όμως...ξανασκέψου το..
supernikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Φαίνεται καλή...αλλά διστάζω μη την πατήσω. Κάποια ποιο λεπτομερή αναφορα;Κάποιος είχε γράψει καλά λόγια, δε θυμάμαι!!! Έχεις πρόσφατη αρνητική εμπειρία;;;
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.015
- Πόντοι
- 456
Τα φώτα σας...ξέρουμε κάτι για μια νανσυ από το kanesex.gr ?
Aν τα καταφέρω θα βάλω λινκ
...μάλλον τα κατάφερα
Aν τα καταφέρω θα βάλω λινκ
Η λέξη ΚΑΥΛΑ μου ανήκει..ΝΑΝΣΥ 6985984236
Γεια σου μωρό μου είμαι η Νάνσυ Ελληνίδα τρανς κοπέλα..Παίζω ενεργοπαθητικο πρόγραμμα .. το δωράκι μου είναι 100 το μισάωρο 150 η ώρα ..έχω δικό μου χώρο στο κέντρο https://onlyfans.com/nansyzaxaria insta@nansyzaxaria 100% αληθινές οι φωτογραφίες μου... θα παρακαλέσω όχι μηνύματα σταθερά και...
kanesex.com
...μάλλον τα κατάφερα
Τελευταία τροποποίηση:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K