Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.021
- Πόντοι
- 456
Έχω φάει σκαλωμα, έχει πάει κανείς να με βοηθήσει ? Υπάρχει κάποια κριτική ?
Εχει εκεί πιάτσα ;Πέρασμα εχτές το βράδυ από λεωφόρο Αθηνών κοντά στον Σκλαβενιτη η Άννα η μαυρουλα και άλλη μια που δεν γνωρίζω. Δεν προλαβαιναν να εξυπρετησουν τα κορίτσια. Το ένα αμαξι πίσω από το άλλο. .Μετά από μια ώρα φορτωσα την Άννα και μου πήρε πίπα για 20 ευρώ. .πολύ καλό και ευγενικό κορίτσι. .
Ναι .από τις10 έρχονται. Πήγαινε και αν πάρεις καμία ενημέρωσε...Εχει εκεί πιάτσα ;
Από τις καλύτερες που κυκλοφορούνΈχω φάει σκαλωμα, έχει πάει κανείς να με βοηθήσει ? Υπάρχει κάποια κριτική ?
Ατύχησες φίλε!!! Είναι Μύκονο κι όταν πάει, ξεχνάει να γυρίσει!!! Από Σεπτέμβρη πάλι. Πάντως είναι στις 5 καλύτερες Ελληνίδες!!!Έχω φάει σκαλωμα, έχει πάει κανείς να με βοηθήσει ? Υπάρχει κάποια κριτική ?
οπαα οχι και ετσι ... εδω καλα καλα εγω το σκεφτομαι για να το κανω ετσι απλα για δοκιμη οχι και να μας γαμησει ειπαμε!Αν της αρέσεις θα επιμένει να σε γαμησει όμως...ξανασκέψου το..
Αδερφέ οφείλω να σε ενημερώσω..Αν σε γουστάρει ψάχνει τρόπους να σε γαμησειοπαα οχι και ετσι ... εδω καλα καλα εγω το σκεφτομαι για να το κανω ετσι απλα για δοκιμη οχι και να μας γαμησει ειπαμε!
τοσο καλαΑδερφέ οφείλω να σε ενημερώσω..Αν σε γουστάρει ψάχνει τρόπους να σε γαμησει
Έτσι γίνεται..να φας λίγο δαχτυλάκι δεν είναι κακο..αν όμως είσαι πρωτάρης και έχει μεγάλο καβλι θα σε στείλει για προκτοραφη. ΧαχαχαΚάνουν τρομερά τσιμπούκια οι τρανς θα γουστάρεις πολύ !! Είναι για τρελά γούστα οι τρανς !!! Να κάνεις και εσύ τσιμπούκι !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν είναι θα στο δείξει !! Θα σου πει να σου βάλλω δάχτυλο ?? Για αρχή ... Ότι θέλεις εσύ γίνεται !!!
δεν θα εκανα ποτε εγω τιποτα.. :SΚάνουν τρομερά τσιμπούκια οι τρανς θα γουστάρεις πολύ !! Είναι για τρελά γούστα οι τρανς !!! Να κάνεις και εσύ τσιμπούκι !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν είναι θα στο δείξει !! Θα σου πει να σου βάλλω δάχτυλο ?? Για αρχή ... Ότι θέλεις εσύ γίνεται !!!
Ελα μην ντρέπεσαι τώρα..σίγουρα θα της τον χαιδευες και θα τον εγλυφες λιγάκι..χαχαχαδεν θα εκανα ποτε εγω τιποτα.. :S
ουτε κανΕλα μην ντρέπεσαι τώρα..σίγουρα θα της τον χαιδευες και θα τον εγλυφες λιγάκι..χαχαχα
Ελα μην ντρέπεσαι τώρα..σίγουρα θα της τον χαιδευες και θα τον εγλυφες λιγάκι..χαδεν θα εκανα ποτε εγω τιποτα.. :S
Εντάξει αδερφέ ότι πειςουτε καν
σε αλλους μπορει να αρεσει αυτο δεν παει να πει οτι αρεσει σε ολουςΕλα μην ντρέπεσαι τώρα..σίγουρα θα της τον χαιδευες και θα τον εγλυφες λιγάκι..χα
Εντάξει αδερφέ ότι πεις
Ναι οκ όμως κι εσύ την αφήνεις, θέλω να πω αν ήσουν μόνο ενεργητικός και δεν σε άφηνε εκεί θα έφευγες και θα έχανε τα λεφτά οπότε θα άλλαζε το θέμα...Εξαρτάται και από την οικειότητα που έχει αναπτυχθεί με τον πελάτη. Η Evelinhe επί παραδείγματι δε με αφήνει με τίποτα να τη γαμήσω, μολονότι δίνει και κώλο (αν και προτιμά το ενεργητικό). Μόνο μου το δίνει :-D
Κάποιες είναι ξεκάθαρες και δηλώνουν πχ μόνο παθητικες αλλά όταν η άλλη σου λέει ενεργοπαθητικη και μετά κοιτάει μόνο να σε γαμησει εκεί κάτι παίζει...