batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
Ρε ποιος τ γαμαει!!!!!
Γιατί να μην έρχεται μια Yasmin Lee η μια Jessy Dubai... Ελλάδα να γίνει χαμός
Χρυσές μετριότητες μην τρώτε παπά έχουν έρθει πολύ καλυτερεςΝα έρθουν, να καλωσορίσουν. Έχεις υπόψη σου πόσα θα ζητάνε οι συγκεκριμένες αν έρθουν; Δεν θέλω να σ' απογοητεύσω αλλά μπορεί να σε πιάσει ίλιγγος...
Έχω ακούσει εδώ μόνο παθητική, φιλότιμη και την ιδρώνει τη φανέλα αν και μιας καποιας ηλικιας. 50 το δωράκι κ δέχεται Νίκαια.Μύστες έχω νέο θεματάκι…
Εβιτα Κουρκουμελη!!!
Έχει κάποιος εμπειρία;;;
πως γινεται?συγγνωμη αλλα δεν ξερω πως...σε ευχαριστω παντως..αν θελεις στειλε μου εσυ να ανταπαντησω
Αγγελία ή φωτο έχουμε??Έχω ακούσει εδώ μόνο παθητική, φιλότιμη και την ιδρώνει τη φανέλα αν και μιας καποιας ηλικιας. 50 το δωράκι κ δέχεται Νίκαια.
Τσεκαρε φμπΑγγελία ή φωτο έχουμε??
Μια περίπτωση που παίζει μπάλα στο ποτάμι στην λεωφόρο Κηφισού και Λένορμαν την έχει πάρει κανείςΤσεκαρε φμπ
Δεν υπάρχειΤσεκαρε φμπ
Την συναντηση την εκλεισες μεσω insta? γιατι δεν βρισκω καποια αγγελια της.προσφατη σηναντιση μετα απο πολυ καιρο ειπα ν περασω μια βολτα εχω αναφερθει κ παλιοτερα να μην κουραζω αγαπημενη παρουσια για αλλη μια φορα ολα πηγαν καλα !!!!www.instagram.com
η Lisa δεν ειναι καλη επιλογή.Είμαι διχασμένος για επίσκεψη ανάμεσα σε Model Lisa και Bianca Hills , για ενεργοπαθητικα (αν και χωρίς πολλές εμπειρίες μέχρι στιγμής)
Τι προτείνουν οι πιο έμπειροι , κάθε άποψη δεκτή !!
Τσεκαρε φμπ