Καλησπέρα παιδιά. Τελικά πήγα στην Ηρώ, για παθητικούς πιστεύω είναι μια από της καλύτερες Ελληνίδες τρανς της αρέσει να γαμαει είναι καθαρή και πρεπει να είναι και πολύ καλώς χαρακτήρας. 50€ και χωρίς βιασύνες. Τώρα εντάξει αν κάποιος θέλει να τελειώσει ζητάει 80 αλλά άμα πας να σε πηδήξει τι σε νοιάζει αν τελειώσει ?. Εγω πάντως πέρασα φανταστικά και σίγουρα θα ξανά πάω ....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (1 μέλη και 72 επισκέπτες)
Καλησπέρα παιδιά. Τελικά πήγα στην Ηρώ, για παθητικούς πιστεύω είναι μια από της καλύτερες Ελληνίδες τρανς της αρέσει να γαμαει είναι καθαρή και πρεπει να είναι και πολύ καλώς χαρακτήρας. 50€ και χωρίς βιασύνες. Τώρα εντάξει αν κάποιος θέλει να τελειώσει ζητάει 80 αλλά άμα πας να σε πηδήξει τι σε νοιάζει αν τελειώσει ?. Εγω πάντως πέρασα φανταστικά και σίγουρα θα ξανά πάω ....
Εχεις link από αγγελίες της να δω φώτο ;
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.360
- Πόντοι
- 606
Αυτπ ειναι ν κανει τ γουστο της κ ν σκας κ ολας αυτα τ εργα πσιζουν τ τελευτεα 4 5 χρονια γ αυτο παμε μπροστα
Εχεις link από αγγελίες της να δω φώτο ;
TS ΑΘΗΝΑ ΗΡΩ
Γεια σας καύλες η αγγελία είναι μόνο για κύριους. / Είμαι Κυρίως . Ενεργητική... Υψος1.82 μεγάλα προσόντα.Αποκρυψεις και μην. Όχι . Τηλ 6 9 8 0 7 2 9 0 9 9
kanesex.com
BigGeorge1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Like
- 144
- Πόντοι
- 0
Στις φωτογραφίες έχει ωραίο πρόσωπο, έχει και πιασίματα, και καλό εργαλείο, κανείς που να έχει δοκιμάσει ?Κανεις καμία εμπειρία με την εν λόγω κορασίδα;
GABRIELLA ENERGOPATHITIKI TRANS GIA LIGES MERES ATHENS .. *** 6970102859
ΕΊΜΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΚΑΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΧΏΡΟ ΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΤΗΛ 6970102859 ΟΧΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Κ ΑΠΟΚΡΙΨΕΙΣkanesex.com
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Ας γράψουν καλύτερα οι παλιότεροιΣτις φωτογραφίες έχει ωραίο πρόσωπο, έχει και πιασίματα, και καλό εργαλείο, κανείς που να έχει δοκιμάσει ?
pa-poutsis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 275
- Πόντοι
- 281
Καλημέρα
Έχουμε καμία εικόνα για τη Νικολ?
Xxxnikolxxx
Γεια σου μωρό μου είμαι η Νικόλ και σε περιμενω να βγάλουμε τις καυλες μας. Τηλ επικοινωνίας 6970843844 με χώρο.
kanesex.com
Georgiakos grigoris
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2021
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Ωραίος κωλος.Καλημέρα
Xxxnikolxxx
Γεια σου μωρό μου είμαι η Νικόλ και σε περιμενω να βγάλουμε τις καυλες μας. Τηλ επικοινωνίας 6970843844 με χώρο.kanesex.com
me_anomalous_den
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2021
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
απλα τιμια επιλογη για τα λεφτα που παιρνει κ αυτα που προσφερειΣέξυ τρανς
....Γεια σας ! Eιμαι η Jessy Ενεργοπαθιθικι καλλονη Kαι υποσχεται μια τρελη παρεα γεματο φωτια και παθος. Eλα να καουμε στο πυρ της καυλας..πάρε με τηλ τόρα 6985650305 κανό και τηλ σεξ και με κάμερα σεξ . μηνιματα και αποκρυφις δεν απαντοkanesex.com
Καλημέρα στην ομάδα γνωρίζει κανένας κάτι γι αυτό το κομμάτι;
BigGeorge1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Like
- 144
- Πόντοι
- 0
Όχι απλά ωραίος !!!!, και οι βυζάρες σπέσιαλΩραίος κωλος.
sanitec67
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2015
- Like
- 181
- Πόντοι
- 0
ΞεπετουαΩραίος κωλος.
Συγνωμη και χωρίς να θελω να προσβάλλω ,αυτή πρέπει να πληρώνει και οχι να πληρώνεται η τουλάχιστον να το κάνει Τσάμπα για να προσφέρει χαρα σε όποιον πάει.κατι τέτοια βλέπουν οι άλλες κ ζητάνε στην πόλη μας τον Ουκρανό με τα άστρα.αυτα και συγνωμη.απλα τιμια επιλογη για τα λεφτα που παιρνει κ αυτα που προσφερει
ΝΑΝΣΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ...
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ Η ΝΑΝΣΥ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ ΕΧΕΜΥΘΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΠΑΡΕ ΜΕ ΣΤΟ ...694 220 0937 ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ..ΝΑΝΣΥ
kanesex.com
Απλά ενημερώνω για την ύψιστη φόλα . Μεγάλη μ@λ@κω. Πιπα με καποτα (να σημειωθεί ότι ειμαι νεος εμφανισιμος και προσέχω την εμφάνιση μου ) . Αυτηνής δεν της καυλωνε ούτε με αίτηση στο ΥΠΕΧΩΔΕ . Ενώ έκανε πίπα με καποτα σήκωνε τηλεφωνα και έλεγε πάρτε με σε λίγο ειμαι σε ραντεβού . Το κρεβάτι ήταν ξέστρωτο όταν πήγα . Ζήτησα νερο μου έφερε σε ποτήρι και όχι μπουκαλάκι . Προφανώς μετά το 10λεπτο που έγλυψε το σελοφάν με παύσεις για να απαντήσει το τηλέφωνο το οποίο καθόλη την άλλη διάρκεια έπαιζε madclip από yt την έκανα βρίζοντας την και οριακά γέλασε . Στο σαλόνι ήταν παρκαρισμένο το κιτος νανσυ η σασα δεν ξέρω πως την λένε . Μια που άμα σε κοιτάξει στα ματια νομίζεις ότι θέλει να σε φαει σαν μπριζόλα . Γενικώς χάλια σκηνικό μάγκες , οι φωτογραφίες σίγουρα αλλοιωμένες . Είναι νταμάρι με περούκα
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.360
- Πόντοι
- 606
Πωπο φιλε τ επαθες τραγηκο ..αλλα οκ δεν εψαξες λιγο το προφιλ της θ εβλεπες!!
Δεν βρήκα κάτι κάπου και στα μηνύματα μου άρχισε τα θα σου κάνω ένα πρόγραμμα που θα με θυμάσαι για πάντα . Την έχει μάθει το κήτος να μιλάει . Ε και πείστηκα . Χαλί μαύρο μάγκες μακριά . Κανονικά έπρεπε να απαιτήσω τα λεφτά μου πίσω . Αλλά αποτι κατάλαβα ήταν αρκετά άτομα στο σπίτι και δεν ήθελα νΑ μπλέξω με χειρότερα ..Πωπο φιλε τ επαθες τραγηκο ..αλλα οκ δεν εψαξες λιγο το προφιλ της θ εβλεπες!!
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.440
- Πόντοι
- 34.538
Θα πλακωσε τα κοκορετσια η παρεα..Δεν βρήκα κάτι κάπου και στα μηνύματα μου άρχισε τα θα σου κάνω ένα πρόγραμμα που θα με θυμάσαι για πάντα . Την έχει μάθει το κήτος να μιλάει . Ε και πείστηκα . Χαλί μαύρο μάγκες μακριά . Κανονικά έπρεπε να απαιτήσω τα λεφτά μου πίσω . Αλλά αποτι κατάλαβα ήταν αρκετά άτομα στο σπίτι και δεν ήθελα νΑ μπλέξω με χειρότερα ..
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.360
- Πόντοι
- 606
κανουν προετοιμασία για τ πασχα απο τωρα μουτρο???????
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Έχουν Πάσχα όλο το χρόνο εκεί τύπε.κανουν προετοιμασία για τ πασχα απο τωρα μουτρο???????
Kanesex και κανε ψαχτήρι.κανε και μια βόλτα γύρω από την λίμνη κ θα χαζέψεις με τα μουνια που γυμνάζονται.Καλησπέρα παιδιά .
Αυριο θα ειμαι Γιαννενα , ξερουμε εαν παιζει τιποτα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις