Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (1 μέλη και 72 επισκέπτες)

noName69

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2018
Κριτικές
2
Like
184
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά. Τελικά πήγα στην Ηρώ, για παθητικούς πιστεύω είναι μια από της καλύτερες Ελληνίδες τρανς της αρέσει να γαμαει είναι καθαρή και πρεπει να είναι και πολύ καλώς χαρακτήρας. 50€ και χωρίς βιασύνες. Τώρα εντάξει αν κάποιος θέλει να τελειώσει ζητάει 80 αλλά άμα πας να σε πηδήξει τι σε νοιάζει αν τελειώσει ?. Εγω πάντως πέρασα φανταστικά και σίγουρα θα ξανά πάω ....

leftkappa

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά. Τελικά πήγα στην Ηρώ, για παθητικούς πιστεύω είναι μια από της καλύτερες Ελληνίδες τρανς της αρέσει να γαμαει είναι καθαρή και πρεπει να είναι και πολύ καλώς χαρακτήρας. 50€ και χωρίς βιασύνες. Τώρα εντάξει αν κάποιος θέλει να τελειώσει ζητάει 80 αλλά άμα πας να σε πηδήξει τι σε νοιάζει αν τελειώσει ?. Εγω πάντως πέρασα φανταστικά και σίγουρα θα ξανά πάω ....

Εχεις link από αγγελίες της να δω φώτο ;

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.360
Πόντοι
606
Αυτπ ειναι ν κανει τ γουστο της κ ν σκας κ ολας αυτα τ εργα πσιζουν τ τελευτεα 4 5 χρονια γ αυτο παμε μπροστα

noName69

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2018
Κριτικές
2
Like
184
Πόντοι
0

BigGeorge1

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Like
144
Πόντοι
0
Κανεις καμία εμπειρία με την εν λόγω κορασίδα;

Στις φωτογραφίες έχει ωραίο πρόσωπο, έχει και πιασίματα, και καλό εργαλείο, κανείς που να έχει δοκιμάσει ?

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936

pa-poutsis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2014
Κριτικές
6
Like
275
Πόντοι
281
Καλημέρα
Έχουμε καμία εικόνα για τη Νικολ?

Georgiakos grigoris

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2021
Like
32
Πόντοι
0

me_anomalous_den

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2021
Like
14
Πόντοι
0

Καλημέρα στην ομάδα γνωρίζει κανένας κάτι γι αυτό το κομμάτι;
απλα τιμια επιλογη για τα λεφτα που παιρνει κ αυτα που προσφερει

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
απλα τιμια επιλογη για τα λεφτα που παιρνει κ αυτα που προσφερει
Συγνωμη και χωρίς να θελω να προσβάλλω ,αυτή πρέπει να πληρώνει και οχι να πληρώνεται η τουλάχιστον να το κάνει Τσάμπα για να προσφέρει χαρα σε όποιον πάει.κατι τέτοια βλέπουν οι άλλες κ ζητάνε στην πόλη μας τον Ουκρανό με τα άστρα.αυτα και συγνωμη.

tomhard-y

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2019
Like
26
Πόντοι
0

Απλά ενημερώνω για την ύψιστη φόλα . Μεγάλη μ@λ@κω. Πιπα με καποτα (να σημειωθεί ότι ειμαι νεος εμφανισιμος και προσέχω την εμφάνιση μου ) . Αυτηνής δεν της καυλωνε ούτε με αίτηση στο ΥΠΕΧΩΔΕ . Ενώ έκανε πίπα με καποτα σήκωνε τηλεφωνα και έλεγε πάρτε με σε λίγο ειμαι σε ραντεβού . Το κρεβάτι ήταν ξέστρωτο όταν πήγα . Ζήτησα νερο μου έφερε σε ποτήρι και όχι μπουκαλάκι . Προφανώς μετά το 10λεπτο που έγλυψε το σελοφάν με παύσεις για να απαντήσει το τηλέφωνο το οποίο καθόλη την άλλη διάρκεια έπαιζε madclip από yt την έκανα βρίζοντας την και οριακά γέλασε . Στο σαλόνι ήταν παρκαρισμένο το κιτος νανσυ η σασα δεν ξέρω πως την λένε . Μια που άμα σε κοιτάξει στα ματια νομίζεις ότι θέλει να σε φαει σαν μπριζόλα . Γενικώς χάλια σκηνικό μάγκες , οι φωτογραφίες σίγουρα αλλοιωμένες . Είναι νταμάρι με περούκα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.360
Πόντοι
606
Πωπο φιλε τ επαθες τραγηκο ..αλλα οκ δεν εψαξες λιγο το προφιλ της θ εβλεπες!!

tomhard-y

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2019
Like
26
Πόντοι
0
Πωπο φιλε τ επαθες τραγηκο ..αλλα οκ δεν εψαξες λιγο το προφιλ της θ εβλεπες!!
Δεν βρήκα κάτι κάπου και στα μηνύματα μου άρχισε τα θα σου κάνω ένα πρόγραμμα που θα με θυμάσαι για πάντα . Την έχει μάθει το κήτος να μιλάει . Ε και πείστηκα . Χαλί μαύρο μάγκες μακριά . Κανονικά έπρεπε να απαιτήσω τα λεφτά μου πίσω . Αλλά αποτι κατάλαβα ήταν αρκετά άτομα στο σπίτι και δεν ήθελα νΑ μπλέξω με χειρότερα ..

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Δεν βρήκα κάτι κάπου και στα μηνύματα μου άρχισε τα θα σου κάνω ένα πρόγραμμα που θα με θυμάσαι για πάντα . Την έχει μάθει το κήτος να μιλάει . Ε και πείστηκα . Χαλί μαύρο μάγκες μακριά . Κανονικά έπρεπε να απαιτήσω τα λεφτά μου πίσω . Αλλά αποτι κατάλαβα ήταν αρκετά άτομα στο σπίτι και δεν ήθελα νΑ μπλέξω με χειρότερα ..
Θα πλακωσε τα κοκορετσια η παρεα..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.360
Πόντοι
606
κανουν προετοιμασία για τ πασχα απο τωρα μουτρο???????

Cdlover7

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2021
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά .
Αυριο θα ειμαι Γιαννενα , ξερουμε εαν παιζει τιποτα?

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
Καλησπέρα παιδιά .
Αυριο θα ειμαι Γιαννενα , ξερουμε εαν παιζει τιποτα?
Kanesex και κανε ψαχτήρι.κανε και μια βόλτα γύρω από την λίμνη κ θα χαζέψεις με τα μουνια που γυμνάζονται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom