Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Μια Αλίσια 23 χρόνων,που έχει αγγελία στο κάνε σεξ.εχει κάνεις εμπειρία;
Μακριά από τα λίγα που γνωρίζω.
Μια Αλίσια 23 χρόνων,που έχει αγγελία στο κάνε σεξ.εχει κάνεις εμπειρία;
εγω στραβοσα μ την παρτη της μια μερα που ειχα τ τιμη να τη συναντισω στ υπογιο στ συγγρου !!!Επίσης από κοντά είναι κανονικό κορίτσι.
Πόσο χρεώνει η Katy?Τα παραλένε λιγο η αλήθεια ειναι
Η νανσυ πάντως που την ειχα ρωτησει μου ειπε τον εχει χαλαρό λόγο του οτι παίρνει ορμόνες
Φιλε μου αν θες τέτοιου στυλ τρανς δοκίμασε Katy θα περάσεις ομορφα
Ότι της έρθει.Πόσο χρεώνει η Katy?
Σε τι ποσά παίζει όμως; 150 η 80 ας πούμε; Κάνει μισάωρο προγραμα;Ότι της έρθει.
Δεν ξέρω εάν φταίνε οι ορμόνες αλλά την άκουσα να μιλάει σε υποψήφιο πελάτη άθλια κ εμένα μου τα ζάλισε τα παπάρια.
Ότι και να της έλεγα έκανε πως δεν καταλαβαίνει. Ίσως είναι η πρώτη ξένη που γνωριζω που αντί να καλυτερέψουν τα ελληνικα
Έχει βγάλει χρήματα, έχει ανεβάσει την τιμή, έχει ρίξει τις υπηρεσίες και την έχει δει και ντίβα.
Απο εμένα Χ.
Καμία σχέση με το «κοριτσάκι» που είχα γνωρίσει.
Σαν να ακούω να μιλάνε για αλλη κοπέλαΌτι της έρθει.
Δεν ξέρω εάν φταίνε οι ορμόνες αλλά την άκουσα να μιλάει σε υποψήφιο πελάτη άθλια κ εμένα μου τα ζάλισε τα παπάρια.
Ότι και να της έλεγα έκανε πως δεν καταλαβαίνει. Ίσως είναι η πρώτη ξένη που γνωριζω που αντί να καλυτερέψουν τα ελληνικα
Έχει βγάλει χρήματα, έχει ανεβάσει την τιμή, έχει ρίξει τις υπηρεσίες και την έχει δει και ντίβα.
Απο εμένα Χ.
Καμία σχέση με το «κοριτσάκι» που είχα γνωρίσει.
Πχ 70€ ελεύθερο στοματικόΣε τι ποσά παίζει όμως; 150 η 80 ας πούμε; Κάνει μισάωρο προγραμα;
80 για 15’ sex.Σε τι ποσά παίζει όμως; 150 η 80 ας πούμε; Κάνει μισάωρο προγραμα;
Έχεις καιρό να πας;Σαν να ακούω να μιλάνε για αλλη κοπέλα
Μου κανει εντύπωση
Αλλα δεν διαφωνώ
Σιγουρα οι υπηρεσίες που προσφέρουν ειναι διαφορετικές σε όλους
Εμείς εχουμε καλη χημεία πάντως
Οχι πηγα πολυ πρόσφαταΈχεις καιρό να πας;
Και εμείς είχαμε χημεία αλλά πλέον δεν…
Το χειρότερο όλων είναι ότι πλέον δεν μπορείς να συνεννοηθείς ή δεν θέλει να συνεννοηθείς.
Δεν είναι άλλωστε και η πρώτη που γεμίζει τις τσέπες της με τα φράγκα μας και μετά αντε γεια.
Λίγες οι επαγγελματίες και ανάμεσα σε αυτές θα ξεχωρίσω την Τζούλη και την Ντόρα.
Έχει ξεφύγει, μετά τον χωρισμό της (είχε μια σχέση πριν λίγο καιρό και για αυτό ήταν εξαφανισμένη) την έχει δει νταρτανιανμουτρο τ κaty ειμαι απο τ πρωτους που την πυραν οταν ηρθε ελαδα μεχρη αυτη να τ παει 80 εγω την ειχα παρει σχεδων καθε βδομαδα γ πολους μηνες ...τελευτεα την πυρα κ μου πουλαγε σμαργδια κ ρουμπινια οκ λεω οπως νομιζεις να σ καλα
..εχω περασει πολυ καλα μαζυ της αλλα οχι κ 80 ρε συ για δυο βιζα !!!ασε που εμενα μ αρεσουν τ κρεμαστα μονο !!!!!
Ξεπετουαδηλαδη ?????