You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.801
- Πόντοι
- 2.356
Πολύ καλό παιδί. Ευγένεστατη και τίμια σε όλα. Δεν προτείνεται σε όσους ψάχνουν ενεργετικές. Είναι περισσότερο "γκόμενα" υπό την GFE φάση. Φυσικά να της το βγάζει και ο πελάτης βέβαια.συναντηση σήμερα με την Εύα στη Νίκαια.ομορφη και γλυκιά τρανς.ενταξι στις φωτογραφίες πέφτει και λίγο φυλτραρισμα αλά γενικά κοντά σ' αυτές.θελησα ενεργοπαθητικο στο οποίο ανταποκρίνεται αν και πάρα πολύ θυλικη.δεν έχει και κάνα σπουδές εργαλείο αλλά με υπομονή και καλή θέληση μου το φορεσαι.στο παθιτικο δεν παίζεται δωστα όλα μεγάλε.δεν είναι πιτσιρίκα αλά ούτε και μεγάλη το κορμί της δεν έχει ίχνος λίπους απίστευτη.θα ξανατημιθει.
Despacitoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 134
- Πόντοι
- 1
Που θα σε βρουμε εσένα;πρέπει να κάνεις άλλα 3 Post για να μπορείς να στέλνεις μηνύματα και να δέχεσαι..
BULLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 144
- Πόντοι
- 1
Θα ήθελα το τηλεφωνο της. Είναι ευκολο ; ευχαριστω πολυσυναντηση σήμερα με την Εύα στη Νίκαια.ομορφη και γλυκιά τρανς.ενταξι στις φωτογραφίες πέφτει και λίγο φυλτραρισμα αλά γενικά κοντά σ' αυτές.θελησα ενεργοπαθητικο στο οποίο ανταποκρίνεται αν και πάρα πολύ θυλικη.δεν έχει και κάνα σπουδές εργαλείο αλλά με υπομονή και καλή θέληση μου το φορεσαι.στο παθιτικο δεν παίζεται δωστα όλα μεγάλε.δεν είναι πιτσιρίκα αλά ούτε και μεγάλη το κορμί της δεν έχει ίχνος λίπους απίστευτη.θα ξανατημιθει.
[σε pm ]
Καλησπερα παιδια... έχει κανεις εμπειρια με το κοριτσι αυτο https://kanesex.com/transsexual/transsexuals-psaxnoun-gia-antres/xxxnikolxxx_i1310064 ?
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Tzitzikas777
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Οποιος το εχει να το γραψειΘα ήθελα το τηλεφωνο της. Είναι ευκολο ; ευχαριστω πολυ
[σε pm ]
Tzitzikas777
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλη ερωτησηΝα εκφράσω μια απορία, γιατί το 90% των Ελληνίδων που βάζουν αγγελίες έχουν τα τελευταία 5 και βάλε χρόνια τις ίδιες φωτογραφίες; Πως περιμένουν να τραβήξουν πελάτες;
Tzitzikas777
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Κριμα και φαινεται εμφανισημηΤρελή ξεπέτα.
Ολο «μη και μη είμαι ευαίσθητη».
Tzitzikas777
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Θελω να σε σκισω εσεναπιο παθητική δεν γίνεται..
AXT
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2018
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Προσόντα 19 εκ χοντρό σαν πέτρα 6942833306
Καλησπέρα μωράκι μου είμαι η Εμι 22 ετών μελαχρινή μαύρο μάλα τρανς έμπειροι έτοιμη να σε ικανοποιήσω full παίζω ενεργητικά παθητικά 19 και χοντρό σκληρό σαν πέτρα σε δικό μου χορό διακριτικό χώρο πάρε τηλ και δεν θα χάσεις 6942833306
kanesex.com
Εχει κάποιος προηγούμενη εμπειρία; Αξίζει;
Roditis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Like
- 461
- Πόντοι
- 21
Δυνατη και πολυ καλη επιλογη αν εισαι ενεργητικος. Αντεχει δυνατο σφυροκοπημα και καλη πιπα. Εχω καταθεσει 4 φορες και δε μετανιωσα καθολου. Συστηνεται αν εισαι "straight" και θες να καρφωσεις κωλαρακι για γουσταΚαλησπερα παιδια... έχει κανεις εμπειρια με το κοριτσι αυτο https://kanesex.com/transsexual/transsexuals-psaxnoun-gia-antres/xxxnikolxxx_i1310064 ?
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.959
- Πόντοι
- 736
Πολλύ σωστό το ερώτημα σου συανγωνιστή!! Και να πείς πως είναι δύσκολο ....σιγά το θέμα, αλλά για insta και τα σχετικά πρώτες όλες!!!Να εκφράσω μια απορία, γιατί το 90% των Ελληνίδων που βάζουν αγγελίες έχουν τα τελευταία 5 και βάλε χρόνια τις ίδιες φωτογραφίες; Πως περιμένουν να τραβήξουν πελάτες;
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.801
- Πόντοι
- 2.356
Γιατί απευθύνονται σε μαλάκες και επίσης, αν και έχουν κάτι 200αρικα Χιλ στην άκρη δεν θέλουν να φωτογραφηθούν επαγγελματικά... Μα τι λέω, εδώ ούτε με κινητό δε βγάζουν νέες φωτό. Ειδικά αυτή η Ρόζυ ή Ρόζα έχει γαμηθει με τις ίδιες φωτο.Να εκφράσω μια απορία, γιατί το 90% των Ελληνίδων που βάζουν αγγελίες έχουν τα τελευταία 5 και βάλε χρόνια τις ίδιες φωτογραφίες; Πως περιμένουν να τραβήξουν πελάτες;
Aris0kauliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2021
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Θέλω γνώμη για την Νεφέλη ευχαριστώ
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.801
- Πόντοι
- 2.356
Ας είχαν τα μυαλά τότε, αφού κακογέρασαν, να κάνανε στην άκρη λεφτά, να κάνανε οικονομίες, να κάνανε επενδύσεις σε γκαρσονιέρες κλπ και όχι να βάζουν τις ίδιες αγγελίες νομίζοντας πώς όσες περισσότερες φορές βάλουν αγγελία σε μια μέρα τόσοι περισσότεροι πελάτες θα πάρουν τηλΠροφανώς, κακογέρασαν. Δεν είναι εύκολη η πάροδος του χρόνου, ιδίως για τις τρανς.
giannis939
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.232
- Πόντοι
- 486
Να ρωτησω τους πιο εμπειρους εδω.... Για φουλ παθητικο τρανς τι θα προτεινατε?
monstercock greece
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.161
- Πόντοι
- 481
περιοχή?Να ρωτησω τους πιο εμπειρους εδω.... Για φουλ παθητικο τρανς τι θα προτεινατε?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις