Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Φεβ 2006
Like
24
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς κάτι για την Αφροδίτη?
Είναι Ηράκλειο τώρα και ενδιαφέρομαι να πάω.

Συνημμένα

• Screenshot_20210813-010910_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20210813-010910_Samsung Internet.jpg
    405,3 KB · Εμφανίσεις: 150

someone 69

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Like
4
Πόντοι
0
δεν ειναι απο ΑΘΗΝΑ το 2019 εκανε ραντεβου σε ξενοδοχεια μικροκαμομενη μικρο εργαλειο αλλα καθοτανε αρκετη ωρα στο ραντεβου για μια φορα ενταξει τωρα δεν ξερω πως δουλευει

Antonis zagouras

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2020
Like
574
Πόντοι
81
Οι περισσότερες αυτή την εποχή είναι Μύκονο. Πήγα με Εύα Νίκαια. Δεύτερη φορά! Καλή, δεκτική, συννενοήσιμη!!! Αδύνατη για τα γούστα μου αλλά περνάω καλά!!! Το ευχαριστιέται το γαμήσι, της αρέσει και είναι και άνθρωπος να πεις δύο κουβέντες!!! Δεν το παίζει ντίβα ούτε είναι ψώνιο. Στο Πενηντάρικο είναι κοντά στο Κρατικό.

inno60

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Οι περισσότερες αυτή την εποχή είναι Μύκονο. Πήγα με Εύα Νίκαια. Δεύτερη φορά! Καλή, δεκτική, συννενοήσιμη!!! Αδύνατη για τα γούστα μου αλλά περνάω καλά!!! Το ευχαριστιέται το γαμήσι, της αρέσει και είναι και άνθρωπος να πεις δύο κουβέντες!!! Δεν το παίζει ντίβα ούτε είναι ψώνιο. Στο Πενηντάρικο είναι κοντά στο Κρατικό.
περισσοτερες πληροφορειες, κανενα τηλεφωνο κλπ?

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.170
Πόντοι
31.618
δεν ειναι απο ΑΘΗΝΑ το 2019 εκανε ραντεβου σε ξενοδοχεια μικροκαμομενη μικρο εργαλειο αλλα καθοτανε αρκετη ωρα στο ραντεβου για μια φορα ενταξει τωρα δεν ξερω πως δουλευει
Πέρασα χαλιά μαζί της δεν είναι τρανς είναι κρος.αξιριστη χορης βυζιά χορης ορμόνες.το μόνο καλό η καλή συμπεριφορά

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.170
Πόντοι
31.618
Την πείρα πολλές φορές τηλέφωνο δεν απαντά

milfogamis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2016
Like
265
Πόντοι
21
thsnks μυστη.Τελικα ειναι τρανς η κρος?

milfogamis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2016
Like
265
Πόντοι
21
by the way,ποιες τρανς το γουσταρουν περισσοτερο και χυνουν?

Antonis zagouras

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2020
Like
574
Πόντοι
81
περισσοτερες πληροφορειες, κανενα τηλεφωνο κλπ?
Σελίδα 48 αγγελίες τρανς, πάνω πανω θα τη δεις. Αν κάνεις μια απλή αναζήτηση Εύα τρανς Νίκαια, θα τη βρεις επίσης ?

• Like
Αντιδράσεις: inno60

Antonis zagouras

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2020
Like
574
Πόντοι
81
Την πείρα πολλές φορές τηλέφωνο δεν απαντά
Την περασμένη εβδομάδα πήγα αρχηγέ!!! Ίσως αν έχει ραντεβού δεν το σηκώνει και ούτε παίρνει πίσω... Ευτυχώς. Από ότι μου είπε, είχε ραντεβού back to back ???κυριολεξία ???

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.170
Πόντοι
31.618
Την περασμένη εβδομάδα πήγα αρχηγέ!!! Ίσως αν έχει ραντεβού δεν το σηκώνει και ούτε παίρνει πίσω... Ευτυχώς. Από ότι μου είπε, είχε ραντεβού back to back ???κυριολεξία ???
Πόσο πάει;;;;
Είναι ενεργοπαθυτικη;;;;;

balance65

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2021
Like
2
Πόντοι
0
πολυ καλο ...προσφατη συναντιση οτυ πρεπει χωρις να μας κοινηγαν εκατσα αρκετα περασα καλα δεν θ μπω σ λεπτομεριες αναμενω για δευτερη συναντιση συντομως !!!!!απο κοντα ειναι πολυ καλητερη αποτυ απο τ φωτο που εχει !!!!καθαρο κορμι !!
Οντως καλο? Εμενα στο τσατ μου ειπε οτι δεν ειναι 29 αλλα μεγαλυτερη και οι φωτο ειναι παλιες

balance65

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2021
Like
2
Πόντοι
0
πολυ καλο ...προσφατη συναντιση οτυ πρεπει χωρις να μας κοινηγαν εκατσα αρκετα περασα καλα δεν θ μπω σ λεπτομεριες αναμενω για δευτερη συναντιση συντομως !!!!!απο κοντα ειναι πολυ καλητερη αποτυ απο τ φωτο που εχει !!!!καθαρο κορμι !!
Εκανες ενεργητικο ή παθητικο μαζι της?

balance65

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2021
Like
2
Πόντοι
0

Γνωμη για αυτη? Εχει κανει κανεις παθητικο μαζι της?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom