milfogamis
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2016
- Like
- 265
- Πόντοι
- 21
δεν ειναι απο ΑΘΗΝΑ το 2019 εκανε ραντεβου σε ξενοδοχεια μικροκαμομενη μικρο εργαλειο αλλα καθοτανε αρκετη ωρα στο ραντεβου για μια φορα ενταξει τωρα δεν ξερω πως δουλευει
περισσοτερες πληροφορειες, κανενα τηλεφωνο κλπ?Οι περισσότερες αυτή την εποχή είναι Μύκονο. Πήγα με Εύα Νίκαια. Δεύτερη φορά! Καλή, δεκτική, συννενοήσιμη!!! Αδύνατη για τα γούστα μου αλλά περνάω καλά!!! Το ευχαριστιέται το γαμήσι, της αρέσει και είναι και άνθρωπος να πεις δύο κουβέντες!!! Δεν το παίζει ντίβα ούτε είναι ψώνιο. Στο Πενηντάρικο είναι κοντά στο Κρατικό.
Πέρασα χαλιά μαζί της δεν είναι τρανς είναι κρος.αξιριστη χορης βυζιά χορης ορμόνες.το μόνο καλό η καλή συμπεριφοράδεν ειναι απο ΑΘΗΝΑ το 2019 εκανε ραντεβου σε ξενοδοχεια μικροκαμομενη μικρο εργαλειο αλλα καθοτανε αρκετη ωρα στο ραντεβου για μια φορα ενταξει τωρα δεν ξερω πως δουλευει
Την πείρα πολλές φορές τηλέφωνο δεν απαντάΟι περισσότερες αυτή την εποχή είναι Μύκονο. Πήγα με Εύα Νίκαια. Δεύτερη φορά! Καλή, δεκτική, συννενοήσιμη!!! Αδύνατη για τα γούστα μου αλλά περνάω καλά!!! Το ευχαριστιέται το γαμήσι, της αρέσει και είναι και άνθρωπος να πεις δύο κουβέντες!!! Δεν το παίζει ντίβα ούτε είναι ψώνιο. Στο Πενηντάρικο είναι κοντά στο Κρατικό.
ποτε τη συναντησες μυστη μου?τοσο χαλια ηταν?Πέρασα χαλιά μαζί της δεν είναι τρανς είναι κρος.αξιριστη χορης βυζιά χορης ορμόνες.το μόνο καλό η καλή συμπεριφορά
thsnks μυστη.Τελικα ειναι τρανς η κρος?δεν ειναι απο ΑΘΗΝΑ το 2019 εκανε ραντεβου σε ξενοδοχεια μικροκαμομενη μικρο εργαλειο αλλα καθοτανε αρκετη ωρα στο ραντεβου για μια φορα ενταξει τωρα δεν ξερω πως δουλευει
Έχει καιρό.ειναι ποιο πολύ γκέιποτε τη συναντησες μυστη μου?τοσο χαλια ηταν?
Σελίδα 48 αγγελίες τρανς, πάνω πανω θα τη δεις. Αν κάνεις μια απλή αναζήτηση Εύα τρανς Νίκαια, θα τη βρεις επίσης ?περισσοτερες πληροφορειες, κανενα τηλεφωνο κλπ?
Την περασμένη εβδομάδα πήγα αρχηγέ!!! Ίσως αν έχει ραντεβού δεν το σηκώνει και ούτε παίρνει πίσω... Ευτυχώς. Από ότι μου είπε, είχε ραντεβού back to back ???κυριολεξία ???Την πείρα πολλές φορές τηλέφωνο δεν απαντά
Αβυζη ητανε το 2019thsnks μυστη.Τελικα ειναι τρανς η κρος?
Πόσο πάει;;;;Την περασμένη εβδομάδα πήγα αρχηγέ!!! Ίσως αν έχει ραντεβού δεν το σηκώνει και ούτε παίρνει πίσω... Ευτυχώς. Από ότι μου είπε, είχε ραντεβού back to back ???κυριολεξία ???
Από όσο ξέρω παθητική, στο πενηντάρικο.Πόσο πάει;;;;
Είναι ενεργοπαθυτικη;;;;;
Οντως καλο? Εμενα στο τσατ μου ειπε οτι δεν ειναι 29 αλλα μεγαλυτερη και οι φωτο ειναι παλιεςπολυ καλο ...προσφατη συναντιση οτυ πρεπει χωρις να μας κοινηγαν εκατσα αρκετα περασα καλα δεν θ μπω σ λεπτομεριες αναμενω για δευτερη συναντιση συντομως !!!!!απο κοντα ειναι πολυ καλητερη αποτυ απο τ φωτο που εχει !!!!καθαρο κορμι !!Kαυτη Τρανς με Τελειο Κωλομουνο και Θηλυκη Πουτσα 20 Εκατοστων
Τρανς Μelinda, 32χρ, πολυ Εμφανισιμη, Φυσικη Θηλυκοτητα, Υπεροχο Κωλομουνο, και Μεγαλη Θηλυκη Πουτσα 20 Εκατοστων! Γενικα κυριως Παθητικη κατα την θηλυκη φυση μου, Ενεργητικη ΜΟΝΟ με υπακουους παθητικους και τουλαχιστον μετριας εμφανισης. Αν εισαι Ενεργητικος μονο, Βαθύ Τσιμπουκι, Δυνατο Γαμησι...kanesex.com
Εκανες ενεργητικο ή παθητικο μαζι της?πολυ καλο ...προσφατη συναντιση οτυ πρεπει χωρις να μας κοινηγαν εκατσα αρκετα περασα καλα δεν θ μπω σ λεπτομεριες αναμενω για δευτερη συναντιση συντομως !!!!!απο κοντα ειναι πολυ καλητερη αποτυ απο τ φωτο που εχει !!!!καθαρο κορμι !!Kαυτη Τρανς με Τελειο Κωλομουνο και Θηλυκη Πουτσα 20 Εκατοστων
Τρανς Μelinda, 32χρ, πολυ Εμφανισιμη, Φυσικη Θηλυκοτητα, Υπεροχο Κωλομουνο, και Μεγαλη Θηλυκη Πουτσα 20 Εκατοστων! Γενικα κυριως Παθητικη κατα την θηλυκη φυση μου, Ενεργητικη ΜΟΝΟ με υπακουους παθητικους και τουλαχιστον μετριας εμφανισης. Αν εισαι Ενεργητικος μονο, Βαθύ Τσιμπουκι, Δυνατο Γαμησι...kanesex.com
Γειά σου φιλαράκι τι ώρα την πέτυχες στο Τηλ??Είμαι νέο μέλος στο site..Από όσο ξέρω παθητική, στο πενηντάρικο.