Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (6 μέλη και 39 επισκέπτες)

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
Την θυμάμαι από δω που ανέβαζε φώτος, ξανθιά νομίζω και μου φαινόταν κομπλέ από εμφάνιση, καλό κρος δηλαδή αν είναι έτσι όντως..

Εγγρ.
12 Μαρ 2019
Κριτικές
15
Like
569
Πόντοι
290

Συνάντηση με την Lohany απόγευμα μαζι με την κοπέλα που κάνουμε τα οργια!
Εύκολη συνεννόηση (άλλη σηκώνει το τηλ).
Ανοίγει η πόρτα και βλέπουμε μια χαμογελαστή πολύ όμορφη γυναικά !
Κοιταζόμαστε με την δικιά μου γεμάτοι ενθουσιασμό και οι δυο!
Το σπίτι πεντακάθαρο και ανακαινισμένο.
Εκείνη μοσχομυρωδάτη και πολύ φιλική.
Μας φίλησε και τους δυο και πήγαμε στο δωμάτιο.
Γδυθήκαμε και πήγαμε με την δικιά μου για ένα πρώτο ντουζ.
Επιστρέφοντας μπήκε αμέσως στο ψητό..
Άρχισε να μου παίρνει πίπα και μετά από λίγο έκανε και γλυφομούνι στην δικιά μου.
Την γλείψαμε και οι δυο για πολύ ώρα – το εργαλείο της ωραίο και κάγκελο. Όχι πολύ μεγάλο αλλά όσο έπρεπε.
Τα κάναμε όλα..
Γάμησε την δικιά μου , μετά πήρε εμένα.. μετα πήραμε την δικιά μου και οι δύο μαζί.. αυτή από μπροστά εγώ από πίσω … μετα βάλαμε και τις 2 πούτσες στο μουνι της δικιάς μου .. και στο τέλος την πήρα εγώ και έχυσα μέσα της ενώ η δικιά μου μου έβαζε δάχτυλο.
Η φάση ήταν απογείωση!!!!
Όποιος έχει παρακολουθήσει θα έχει δει ότι έχω κάνει και άλλες κριτικές για τρίο. Οι περισσότερες εμπειρίες ήταν μέτριες έως αποτυχία.
Η LOHANY είναι η μοναδική που πήρε τα 300 ευρώ και πραγματικά τα άξιζε!!!
Είχε υπομονή με όλα.. και ήταν συνέχεια μέσα στην κάβλα ακόμη και με την κοπέλα!!!
Πραγματικά φοβερή.
Ηταν η πρώτη φορά που πηγά με την κοπέλα και δεν φύγαμε με ανάμεικτα συναισθήματα… ήμασταν και είμαστε ενθουσιασμένοι!!!
Σιγουρά θα ξανάπαμε!!!!

(Εχει ανεβει και κριτική)

Johnyhamburg

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Πατήσια θυμάμαι έπαιζαν μαζί δίδυμο μια Ελεωνορα με μια Τίνα βγαίνανε καβαλας

Johnyhamburg

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά θα κατέβω Αθήνα και λεω να επισκεφτώ τις κούκλες Κουκάκι ψωνίζονται τα κορίτσια εκεί και τι τιμές παίζουν?

makis53

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
0
Εψαξα λιγο δεν βρηκα καπαια κριτικη για αυτη τη Τζουντη ισως εχει αλλο ονομα βλεπω ανεβαζει αγγελειες ανα διαστηματα σε διαφορες πολης εχει καποιος εμπειρια μαζι της συμπεριφορα χαρακτηριστικα απο εργαλειο πως ειναι αν αξιζει κλπ;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Εψαξα λιγο δεν βρηκα καπαια κριτικη για αυτη τη Τζουντη ισως εχει αλλο ονομα βλεπω ανεβαζει αγγελειες ανα διαστηματα σε διαφορες πολης εχει καποιος εμπειρια μαζι της συμπεριφορα χαρακτηριστικα απο εργαλειο πως ειναι αν αξιζει κλπ;

Με αφορμή το σχόλιο αυτό έχω να παρατηρήσω το εξής: Σχεδόν όλες οι αγγελίες είναι ίδιες και ίδιες. Και μάλιστα οι φωτογραφίες είναι συνήθως 5ετίας για να μην πω δεκαετίας. Απορία το έχω. Με σχεδόν ίδιες και ίδιες φωτογραφίες 5ετίας και 10ετίας σε ποιούς νομίζουν πώς απευθύνονται; Τόσο χάπατα είναι πια οι υποψήφιοι πελάτες;

Mpalamos(1)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Θέλω μα εκφράσω την άποψη μου για επισκέψεις που έχω κάνει με Τρανς κατά καιρούς με σοβαρότητα χωρίς να εκθέσω πρόσωπα κα πράγματα!!!Με αντικειμενική μάτια δίνοντας κάποιες πληροφορίες απο τις εκάστοτε συνευρέσεις μου!!! Θα χαρώ επισης να ανταλλάξω απόψεις με σοβαρότητα και καμία εμπάθεια!!!

giannis(6)

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0

Με αφορμή το σχόλιο αυτό έχω να παρατηρήσω το εξής: Σχεδόν όλες οι αγγελίες είναι ίδιες και ίδιες. Και μάλιστα οι φωτογραφίες είναι συνήθως 5ετίας για να μην πω δεκαετίας. Απορία το έχω. Με σχεδόν ίδιες και ίδιες φωτογραφίες 5ετίας και 10ετίας σε ποιούς νομίζουν πώς απευθύνονται; Τόσο χάπατα είναι πια οι υποψήφιοι πελάτες;

Συμφωνώ απόλυτα !!!!

Mpalamos(1)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Τελευταία μου επίσκεψη σε μια άκρως εντυπωσιακή και φοβερά κλασατη κοπέλα. Την Ιρις!!! Διαβάζοντας τις πολύ καλές κριτικές των φίλων και συνοδοιπόρων του forum αλλά όχι επηρεαζομενος από αυτές ήθελα να έχω την δίκη μου άποψη!!! Την κατατάσσω στο top 5 για την εντυπωσιακή της εμφάνιση,τον άψογο χαρακτήρα της και πάνω από όλα την έντονα σεξουαλικη της διάθεση!!! Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

giannis(6)

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Τελευταία μου επίσκεψη σε μια άκρως εντυπωσιακή και φοβερά κλασατη κοπέλα. Την Ιρις!!! Διαβάζοντας τις πολύ καλές κριτικές των φίλων και συνοδοιπόρων του forum αλλά όχι επηρεαζομενος από αυτές ήθελα να έχω την δίκη μου άποψη!!! Την κατατάσσω στο top 5 για την εντυπωσιακή της εμφάνιση,τον άψογο χαρακτήρα της και πάνω από όλα την έντονα σεξουαλικη της διάθεση!!! Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

Στο top 5 ε; Και να σου πω... την είδες για 29χρ;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Παιδιά θα κατέβω Αθήνα και λεω να επισκεφτώ τις κούκλες Κουκάκι ψωνίζονται τα κορίτσια εκεί και τι τιμές παίζουν?

Όχι συναγωνιστή. Δεν ψωνίζονται εκεί. Αν θες θα πρέπει να πας παράδρομο ή ακόμα καλύτερα αγγελία από κάποιο site

konstantinos(4)

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους, εδω και καιρο σκεφτομαι να δοκιμασω με τρανς και επειδη θελω να ναι καλη η πρωτη μου εμπειρια θα ηθελα κατι καλο και οχι ξεπετα εχω ενα δειλειμα αναμεσα στις 3 χαριτες
οποιος μπορει ας δωσει μια γνωμη

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα σε όλους, εδω και καιρο σκεφτομαι να δοκιμασω με τρανς και επειδη θελω να ναι καλη η πρωτη μου εμπειρια θα ηθελα κατι καλο και οχι ξεπετα εχω ενα δειλειμα αναμεσα στις 3 χαριτες
οποιος μπορει ας δωσει μια γνωμη

Εξαρτάται τι αναζητάς εσύ. Θέλεις να έχεις ενεργετικό ρόλο ή παθητικό κυρίως; Σημείωση αυτές δεν τις γνωρίζω και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για τις υπηρεσίες τους.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356

Επίσης, αυτή εδώ, εμφανιζόταν και σαν ANNA TR με το ίδιον αριθμό επικοινωνίας. Δεν ξέρω αν είναι καλή στις υπηρεσίες της, πως είναι ο χώρος της κλπ. Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη. Είτε σε μήνυμα είτε και εδώ.

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
220
Πόντοι
1

Επίσης, αυτή εδώ, εμφανιζόταν και σαν ANNA TR με το ίδιον αριθμό επικοινωνίας. Δεν ξέρω αν είναι καλή στις υπηρεσίες της, πως είναι ο χώρος της κλπ. Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη. Είτε σε μήνυμα είτε και εδώ.
εδω και πολυ καιρο βαζει αγγελιες σαν αννα tr, η αννα 24.
την ειχα επισκευτει στην νεα σμυρνη σε μια ισογεια γκαρσονιερα, καθαρο χωρος οπως και αυτη.
ειναι πολυ ομορφη, ισως πιο ομορφη απο κοντα, με ωραιο στρογγυλο κωλο, και μονο παθητικη.
στο γαμησι περιμενα καλυτερη συμμετοχη...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 29511

Επισκέπτης
Kαλησπερα παιδια , μου δινετε τα φωτα σας , ως επαρχιωτης .....θελω γνωμες :sunglasses:
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΝΩΜΕΣ

Συνημμένα

• 80591709_590539431739907_4152167048752690692_n.jpg
    80591709_590539431739907_4152167048752690692_n.jpg
    43,2 KB · Εμφανίσεις: 48
  • 82272193_809992056149503_6715515085511785570_n.jpg
    82272193_809992056149503_6715515085511785570_n.jpg
    45,7 KB · Εμφανίσεις: 53

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom