Greek Kolaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Τη πελυ πρεπει να λες
Πετυχημένο κροσσάκι, λυσσάρικο αλλά κάπως βιαστικό. Βάζει συνεχόμενα ραντεβού οπότε δεν υπάρχει χρόνος για πολλά κόλπα και ζητάει περισσότερα για τη πάρτυ της.Ναι αλλά λέει τίποτα? Το κάνει καλά, από εμφάνιση? Κάνα ινφο παραπάνω αν μπορείς
Ήμουν στο τσακ να κανονίσω μα όταν της είπα για face φωτό δεν...
Επίσης εδώ σε αυτό το πετιτ έχουμε άποψη παίδες;;
είπαμε nansy zaxaria στο instagram, Λάρισα νομίζω είναι, μην τη χάσειςξέρει κάνεις ενα τρανσακι που εχει στο δεξί μπράτσο ενα τατουάζ κατι σαν φτερό με εναν κύκλο στο κέντρο και πισο δεξιά ψηλά στην πλάτη ενα ταττου με κατι σαν βήματα απο πατημασιές γάτας??? (κατι τέτοιο)
μέτριο ανάστημα καθόλου στήθος νεαρη ομορφα ματα πρόσωπο και εναν απο τους ομορφότερους κώλους που εχω δει πότε μου..
το βλέπω καθε μερα σε παράλια μαζι με μελαχρινή φίλη αδύνατη όμορφη γεμάτη ταττου κ αυτη...οποίος μπορεί ας βοηθήσει
Γνωριζουμε κατι? σκεφτομαι για επισκεψη
Βρες πρώτα τη μία, που σου γουστάρει να πας, πάρε τηλ και πες της αν έχει κάποια που δουλεύουν μαζί και ότι άλλο θες.Καλημέρα κ από έμενα,ψάχνω δύο τρανς παθητικές η ενεργοπαθητικες με χώρο για παρτούζα με εμένα ,εγώ είμαι μόνον ενεργητικός, κάθε πρόταση κ πληροφορία δεχτή