ditis13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2018
- Like
- 3.749
- Πόντοι
- 456
με 100 + ξενοδοχειο ειναι τ μωρο ...
100 για μενα ειναι απαγορευτικη τιμη ακομα κ γ τρανς μουτρο ....οποτε της εκανα μια κουβεντα με μπολικη σαλτσα κ μην λολ κ για σαςΠήγες ή άκουσες τιμή και σου έπεσαν τα μαλλιά?
επιβεβαιώνωμε 100 + ξενοδοχειο ειναι τ μωρο ...
μια από τα ίδια100 για μενα ειναι απαγορευτικη τιμη ακομα κ γ τρανς μουτρο ....οποτε της εκανα μια κουβεντα με μπολικη σαλτσα κ μην λολ κ για σας
ν απλοχερα τσαμπα !!!!!για κρος μιλαμαι παντα στη καλητερη τραβεστι αν και δεν ειπώθηκεΑπό το τηλ όλα αυτά έτσι? Οπότε δεν έχουμε εικόνα της.
εχεις να πεις κατι παραπανω να καταλαβουμε?το νου σας σε αυτα τ ατομα
εχεις να πεις κατι παραπανω να καταλαβουμε?
Η προηγούμενη παράθεσή σου έγινε για τη Νάντια γι'αυτό έγινε μπέρδεμα τύπε :Sαυτα δεν τ λεν μουτρο τ φανταζονται...φαντασια εχεις ???αστην ν οργιασει
σε ευχαριστώ, αλλά είμαι λίγο ολντσκουλ, μου αρέσει να βγαίνω να βλέπω !μην τρως τ χρονο σου στους δρομους μ λεωφορια ταχι μμμ κτλπ κτλπ μια ειναι η λεξη
[kane sex ] εχει οτι ψαχνεις ..
είχα πάει πριν κάποιο διάστημα, ενώ ήταν Αθήνα, 50€ με πίπα, χύσιμο σώμα, για στόμα είναι +20. Κοίτα είναι ακόμα πιο όμορφη από κοντΑ, στην αρχή θέλει λίγο σάλτσες για να "ξεκλειδώσει" . Αν την καταφέρεις θα έχεις να το θυμάσαιΣύντροφοι αν έχει κανείς εμπειρία από Νάντια θα βοηθούσε
thanks!
Ναι βγαίνει,αρκετά συχνά μπορώ να πω.Η Νικολ με τις τσιμπουκοχειλαρες και το σμαρτακι βγαινει ακομα?εχω να την δω καιρο..