enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Για ξαναβάλε γιατί δεν παίζει ο σύνδεσμοςΠολύ καλό διχνει.
Νέο αίμα ;
Για ξαναβάλε γιατί δεν παίζει ο σύνδεσμοςΠολύ καλό διχνει.
Νέο αίμα ;
Άκουσαν ότι ήθρε η ανπάπτυξη τύπε :SΣυναδελφε καλημερα.
Επειδη θελω να την δω, την πηρα και για 1 ωρα 2 εκτονωσεις μου ζητησε 80..
Εσυ για 1 ωρα τι εδωκες?
Ευχαριστώ
Αληθινή
Γνωρίζουμε κάτι για αυτήν... είναι αληθινή ή fake
Γνωστή και ως Νάνσυ τρανς το γατάκι για τους λίγο πιο παλιούς. Την γνωρίζω από τότε που έκανε πιάτσα στην carglass στο Χαϊδάρι. Έχει δουλέψει και στα γνωστά μπουρδέλα καποιες περιόδους. Για μένα πάντα θετικές οι συνευρέσεις και με πολύ καύλα. μόνο για ενεργητικούς θα έλεγα εγώ.Προτεινεται.
Αληθινή, ήταν και στο Αγκύρας 1 ένα φεγγάρι.
Καλησπέρα, τι γνωμη έχετε για τις δυο κάτωθι μιας και αυτές τις μέρες ειναι Πάτρα. Αξίζει κάποια για την εμπειρία; Σαν ενεργητικός μ ενδιαφέρει.
Τανια
Βιβιαν [/quotΚαλημέρα, για πείτε ρε παιδιά τώρα που είναι εδω πριν φύγουν.Καλησπέρα, τι γνωμη έχετε για τις δυο κάτωθι μιας και αυτές τις μέρες ειναι Πάτρα. Αξίζει κάποια για την εμπειρία; Σαν ενεργητικός μ ενδιαφέρει.
Τανια
Βιβιαν
Καλημέρα, για πείτε ρε παιδιά τώρα που είναι εδω πριν φύγουν.
ειναι πολυ ομορφη, κορμαρα, στηθος ωραιο, βγαινει και στις αρχες της συγγρου κοντα στην αριστοτελους. σε 2-3 συναντησεις μαζι της περασα καλα. την δοκιμασα σαν παθητικη, βγαζει πολυ καβλα, 50 ευρω το κοστος
Καλησπερα παιδες ; κανεις που να εχει εμπειρια; οι φωτο ισχυουν ; παθητική ή ενεργπαθ; Και αξιζει;
το νου σας σε αυτα τ ατομα
το ιδιο και σε εμενα, δεν με αφηνει να κανω παραθεση.
η Ναντια ειναι ομορφη με κορμαρα και καλο στηθος. βγαινει και στις αρχες της συγγρου κοντα στην αριστοτελους.
σε 2-3 επισκεψεις εχω περασει καλα, βγαζει πολυ καβλα, την εχω δοκιμασει σαν παθητικη, 50 ευρω το κοστος.
το νου σας σε αυτα τ ατομα
μην τρως τ χρονο σου στους δρομους μ λεωφορια ταχι μμμ κτλπ κτλπ μια ειναι η λεξηΚαλησπέρα παιδιά, είμαι νέος εδώ, είπα να να γραφτώ και εγώ, να δω τι παίζει. Ας μην πολυλογω , ξέρει κανείς κάποιο κωλομπαρο, στουντιακι , ή στριπτιζαδικο με κρος μόνο; Ή τραβελια, αλλά προτιμώ το πρώτο. Επίσης είχα ακούσει για ένα που βρίσκεται σε μια οδό Δεληγιάννη ή Δεληγιώργη.
σε ποια ατομα?το νου σας σε αυτα τ ατομα