Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ofreetezas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Ερώτηση προς κρος στην Αθήνα: Από που ψωνίζετε? Ρωτάω κυρίως για παπούτσια, εσώρουχα και make-up. Που έχει φιλικά μαγαζιά?
Αν δεν θέλετε να απαντήσετε δημόσια στείλτε και PM.

CLS200

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2017
Like
18
Πόντοι
0
Την περασμενη εβδομαδα ημουν Αθηνα και ειχα την ευκαιρια να επισκεφτω την ΙΡΙΣ . Την επελεξα πρωτα επειδη μου αρεσε στις φωτο των αγγελιων της και δευτερο επειδη μιλωντας μαζι της για να κλεισω ραντεβου ειχε πολη θηλυκη φωνη και ηταν ευγενεστατη. Κανονισαμε ραντεβου στο οποιο ηταν ακριβεστατη. Εχει χωρο σε κεντρικοτατο σημειο της πολης σε ένα καθαρο και καλαισθητο χωρο. Η εμφανιση της ακριβως οπως στις φωτο πολη θηλυκη με κορμαρα , σαν γυναικα αλλα και πολυ καβλιαρα. Στο κρεβατι μια τελεια GFE εμπειρια με φιλια χαδια και αγκαλιες. Συμμετειχε χωρις να προσποιειται καβλωσε και εχυσε την πηρα στημενη στα τεσσερα βλεποντας την κωλαρα της και δεν αργησα να χυσω. Την συνιστω ανεπιφυλακτα σε οποιον ψαχνει μια πολυ θηλυκη, εμφανισιμη και με σωστη συμπεριφορα τρανς. Δεν θα το μετανιωσει, σιγουρα.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.600
Πόντοι
456
Την περασμενη εβδομαδα ημουν Αθηνα και ειχα την ευκαιρια να επισκεφτω την ΙΡΙΣ . Την επελεξα πρωτα επειδη μου αρεσε στις φωτο των αγγελιων της και δευτερο επειδη μιλωντας μαζι της για να κλεισω ραντεβου ειχε πολη θηλυκη φωνη και ηταν ευγενεστατη. Κανονισαμε ραντεβου στο οποιο ηταν ακριβεστατη. Εχει χωρο σε κεντρικοτατο σημειο της πολης σε ένα καθαρο και καλαισθητο χωρο. Η εμφανιση της ακριβως οπως στις φωτο πολη θηλυκη με κορμαρα , σαν γυναικα αλλα και πολυ καβλιαρα. Στο κρεβατι μια τελεια GFE εμπειρια με φιλια χαδια και αγκαλιες. Συμμετειχε χωρις να προσποιειται καβλωσε και εχυσε την πηρα στημενη στα τεσσερα βλεποντας την κωλαρα της και δεν αργησα να χυσω. Την συνιστω ανεπιφυλακτα σε οποιον ψαχνει μια πολυ θηλυκη, εμφανισιμη και με σωστη συμπεριφορα τρανς. Δεν θα το μετανιωσει, σιγουρα.
συμφωνώ.. συνιστάται για ενεργητικούς

abla24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
72
Πόντοι
1

επειδη αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει, ξερει κανεις τιποτα για αυτα τα 2 υπερτουμπανα?  :wanker:

1951908.jpg

[URL unfurl="true"]https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-transexual/kaylaros-nansy-sexy-ts-6985984236_i821289[/url]

2276573.jpg

[URL unfurl="true"]https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-transexual/apo-6-eo-11-dekemvrioy-tran-nantia-anomala-paixnidia_i953555[/url]

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.612
Πόντοι
606
απο την δευτερη μακρια .....
απο τη πρωτη θα μαθουμε συντομως απο πρωτο χερι ερχετε κ η συρα της

pipinos007

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
8
Πόντοι
0
απο την δευτερη μακρια .....
απο τη πρωτη θα μαθουμε συντομως απο πρωτο χερι ερχετε κ η συρα της

Όταν συναντήσεις την νανσυ ενημέρωσε μας για την εμπειρία σου γιατί και εγώ θέλω να την συναντήσω αλλά δεν έχει γραφτεί τίποτα τον τελευταίο καιρό γι αυτήν και διστάζω λίγο

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.612
Πόντοι
606
την πρωτη την εχω παρει παλιωτερα χωρις φραγκο τωρα θελει 50αρικο :2funny: :2funny: :2funny:δελ λεει τιποτα
η δευτερη δεν ανιγη
κ η τριτη απο της καλητερες στο χωρο για εμενα την εχω παρει αμετριτες φωρες μεχρι που κουραστικα αξιζει γαμω τα παιδια καλη ψυχη και βγαζει και γουστα ορμα

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.612
Πόντοι
606
Ξερουμε τι παιζει με αυτο εδω;Απο φατσα τι λεει;
  ωραιο σωμα δεν ξερω αν οι φωτο ειμαι πραγματικες απο κοντα ειναι ωραιο παιδι στ προσωπο τ χανει λιγο αλλα ειναι αρκετα θηλιπρεπης δωρο 50 νομιζω οτι υπαρχουν κ αλλες επηλογες αν ειναι ν δωσεις 50 ευρο παμε σ κατηγωρια τρανς μετα ......εδω εχουμε ενα αγορι με περουκα οπως λεν κ οι φηλοι που με κραζουν ........αναλογα τ γουστα πρατεις,εγω θ ελεγα ναι για μια φωρα

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
την πρωτη την εχω παρει παλιωτερα χωρις φραγκο τωρα θελει 50αρικο :2funny: :2funny: :2funny:δελ λεει τιποτα
η δευτερη δεν ανιγη
κ η τριτη απο της καλητερες στο χωρο για εμενα την εχω παρει αμετριτες φωρες μεχρι που κουραστικα αξιζει γαμω τα παιδια καλη ψυχη και βγαζει και γουστα ορμα
Η τρίτη (Αντριάννα) λίγο έλειψε να σου ρίξει καμιά φάπα τύπε!  :grin:
  ωραιο σωμα δεν ξερω αν οι φωτο ειμαι πραγματικες απο κοντα ειναι ωραιο παιδι στ προσωπο τ χανει λιγο αλλα ειναι αρκετα θηλιπρεπης δωρο 50 νομιζω οτι υπαρχουν κ αλλες επηλογες αν ειναι ν δωσεις 50 ευρο παμε σ κατηγωρια τρανς μετα ......εδω εχουμε ενα αγορι με περουκα οπως λεν κ οι φηλοι που με κραζουν ........αναλογα τ γουστα πρατεις,εγω θ ελεγα ναι για μια φωρα
Μη μασάς τύπε, άσε να κράζουν και μη χρησιμοποιείς τις κομπλεξικές εκφράσεις τους.  :S

ksenitemenoswa

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2019
Like
12
Πόντοι
0
Μπορεί κάποιος παλαίμαχος να φτιάξει ένα Top 10 κοριτσιών στην Αθήνα. Είμαι καινούργιος στο Site και έχω ψιλοχαθεί. Ευχαριστώ για το θησαυρό γνώσεων πάντως.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.696
Πόντοι
746
Φίλε, αυτό είναι λίγο δύσκολο, ο καθένας έχει άλλα γούστα. Κάποιον δεν πειράζει μικρό στήθος, εγώ είμαι τρελός με σιλικόνη, άλλος είναι ενεργητικός ή παθητικός, πολύ δύσκολη ερώτηση σου.

Mathitaras

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2019
Like
4
Πόντοι
0
γενικα ψαχνω μια τρανς θυληκη για να δοκιμασω για πρωτη φορα.Θα ειμαι ενεργητικος.Ποιες θα μου προτεινες εσυ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom