batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.572
- Πόντοι
- 606
ισως θ πρεπεσεβαστες ολες οι αποψεις φιλε μου. εγω απαντησα για την δικη μου εμπειρια. δεν ξερω πως ηταν πριν πολλα χρονια ουτε θα το ψαξω.
ισως θ πρεπεσεβαστες ολες οι αποψεις φιλε μου. εγω απαντησα για την δικη μου εμπειρια. δεν ξερω πως ηταν πριν πολλα χρονια ουτε θα το ψαξω.
πατα την μουτρο αξιζει τ κοπο
Συναγωνιστες εδω και καιρο το χω βαλει στο ματι... ξερει κανεις πριν πατησω τη σκανδαλη?
Συναγωνιστες εδω και καιρο το χω βαλει στο ματι... ξερει κανεις πριν πατησω τη σκανδαλη?
βρήκες δυσκολειες στη εφαρμογη μουτρο????/ειναι καλο και Στενό ,,,
βρήκες δυσκολειες στη εφαρμογη μουτρο????/
χα χα ειναι Παρθενα για μενα
κ ομως υπαρχουν !!!!!!!!!!Όσοι πάτε σχολείο ακόμα, το νου σας...
Όσοι πάτε σχολείο ακόμα, το νου σας...
Ρωταμε ονομα και το στελνουμε στο Βάτραχο για πληροφοριες!!!!!!
Χθεσινο περασμα απο την Λεωφ της Αμαρτιας πολυ ξεραϊλα ρε μαγκες σχεδον τπτ κατα τις 02.30
η πρωτη ειναι πολυ καλητερη απο την δευτερη σε χρονους και υπηρεσεις με τη διαφορα οτι ειναι μεγαλητερη αλλα εχω κατσει και μια κ ωρα μαζι τηςκαλησπερα σε ολους....
υπαρχει καμια πληροφορια για τις παρακατω αγγελιες??
ευχαριστω
η πρωτη ειναι πολυ καλητερη απο την δευτερη σε χρονους και υπηρεσεις με τη διαφορα οτι ειναι μεγαλητερη αλλα εχω κατσει και μια κ ωρα μαζι της
η δευτερη γαμιεται καλα και χρεωνει 50 τα 30 λεπτα για παραπανω δησκολο
παθητικες κ οι δυο
με την πρωτη θα βγαλεις γουστα γιατι δεν ειναι μ τ ρολοι στ χερι και αυτο διαπιστομενο απο μενα αρκετες φορες .....να γαμησεις πας ν ξεκαυλωσεις οχι να κητας την ωρα ...πολες χανουν τη δουλεια τους γ αυτο τ λογο ...αυτες ξερουν εγω δεν θ κωλοσω πουθενα θα παω εκυ που ξερω οτι περναω καλα !!!!!!!!!!!σ ευχαριστω βατραχε για τις πληροφοριες....
για παθητκες ψαχνω ...
η πρωτη δηλαδη μπορει να ριξεις και 2 ασπουμε στην ωρα που καθεσαι??
ή δευετρη ετσι οπως το λες....με το ρολοι στο χερι μου ακουγεται..απλα φαινεται πολυ καβλιαρααα