batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.252
- Πόντοι
- 606
λινκΑπο αυτες που εγραψα πια ειναι η καλυτερη?
λινκΑπο αυτες που εγραψα πια ειναι η καλυτερη?
Εγώ της μίλησα και μου είπε 150!! Της είπα δε δίνω τόσα και μου απαντά οκ πόσα μπορείς. Δεν ασχολήθηκα άλλο καθώς δε μου άρεσε η συμπεριφορά τηςγια αλλη μια φωρο δεν εκλαψα ουτε ευρο .προσφατο ραντεβου σε νεο χωρο στο νεο κοσμο προσεγμενο δοματιο καθαρο μπανακι. τελια πιπα απο τ λιγες .τελειομα απο μενα γρηγορα γιατι μ ειχαν ζωσει οι καβλες .συνηστατε ανεπιφύλακτα ,,ειχα καιρο να παω και το μετανισα που άργησα τοσο .
για αλλη μια φωρο δεν εκλαψα ουτε ευρο .προσφατο ραντεβου σε νεο χωρο στο νεο κοσμο προσεγμενο δοματιο καθαρο μπανακι. τελια πιπα απο τ λιγες .τελειομα απο μενα γρηγορα γιατι μ ειχαν ζωσει οι καβλες .συνηστατε ανεπιφύλακτα ,,ειχα καιρο να παω και το μετανισα που άργησα τοσο .
τι να κανουμαι μουτρο ετσι ειναι αυτα ....τωρα μην μ ρωτισεις ποσα εδωσα εγω γιατι δεν θ σ απαντισω παντος την γνωριζω χρονια και τ παιρνω συχνα ...ειναι πολυ καλοβατραχε ωραιο το μωρο αλλα 150 που λεει ... ειναι παρα πολλα
απο εμφανιση ειναι οτι πρεπει,στα γουστα μου, και απο κοντα επισηςπροσφατη συναντιση Αννα σταθερη αξια πραγματικα πολυ ωραιο μωρο με απιστευτες καβλες κ ορεξη για παιχνιδη ....
η Αννα ηταν παντα εγγυηση κι πανεμορφη!!και αν βαλει βυζια θα ναι τοπ τρανς κατα την γνωμη μου!!προσφατη συναντιση Αννα σταθερη αξια πραγματικα πολυ ωραιο μωρο με απιστευτες καβλες κ ορεξη για παιχνιδη ....
απο εμφανιση ειναι οτι πρεπει,στα γουστα μου, και απο κοντα επισης
Είδα Bruna Baterfly στα Σπάτα ήρθε για εργασία ξέρει κανείς;
Είδα Bruna Baterfly στα Σπάτα ήρθε για εργασία ξέρει κανείς;
Νομίζω πως μπορούσες να διαθέσεις μισό λεπτό ,τόσο μου πήρε στο google να βρεις αυτές τις πληροφορίες αντε να βοηθήσουμε
Καλησπέρα συναγωνιστες...
Εχει καποιος αποψη για το τουμπανο... ζηταει πολλα αλλα πριν τα σκασω ήθελα μια γνωμη απο καπιον που την εχει συναντησει!
Νομίζω πως μπορούσες να διαθέσεις μισό λεπτό ,τόσο μου πήρε στο google να βρεις αυτές τις πληροφορίες αντε να βοηθήσουμε