batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.252
- Πόντοι
- 606
μούτρο εγώ έχω καταλάβει οι άλλοι??
Γιατί ρε φίλε,οι γυναίκες στις τσόντες νομίζεις ότι το ευχάριστιουνται? Ακόμη και σε πολλές περιπτώσεις και οι άντρες! Επαγγελματίες είναι και το κάνουν για τα λεφτά και όχι για το κέφι τους!Ρε παιδιά μια απορία γιατί στα πιο πολλά βίντεο οι τρανς που γαμ..ται το πεος κρέμεται? Δεν το ευχαριστιουνται πραγματικά?
τρόμαξες;βγαινει και συγγρου την εχω πετυχει
εγω θα ελεγα ν τ παρεις τηλ και ν ρωτησεις οτι θες ...παντος η παμελα ειναι πολυ καλη χωρις ν θελω ν θυξω τ αλλο μωρακι που μ αρεσει πολυ αλλα δεν τ τυμαω ποια ....καλησπερα
υπαρχει καμια γνωμη για το ενργητικο κοματι της παρακατω κορασιδας ?
εγω θα ελεγα ν τ παρεις τηλ και ν ρωτησεις οτι θες ...παντος η παμελα ειναι πολυ καλη χωρις ν θελω ν θυξω τ αλλο μωρακι που μ αρεσει πολυ αλλα δεν τ τυμαω ποια ....
μουτρο μην τ θες ολα δυκα σου τ γουστα κοστίζουν αυτο τ ξερεις απο πριν ...τωρα τ τι κ τ πως μιλα μ την καθεμια χωρια κ δες τ μονος σου ..Σιγουρα θα παρω τηλ αλλα ζηταω καμια γνωμη για να καταληξω ..ασε που ψαχνω λιγο κ το οικονομικο γιατι απ οτι βλεπω ειναι που θα σε βρει η καθεμια
μουτρο μην τ θες ολα δυκα σου τ γουστα κοστίζουν αυτο τ ξερεις απο πριν ...τωρα τ τι κ τ πως μιλα μ την καθεμια χωρια κ δες τ μονος σου ..
εγω δεν μπορω ν σ προτινω γιατι δρω ενεργητικα αλλα απο τι βλεπω δεν θα σ βοηθήσει και κανεις !!!!!!!!!!!!!Ναι σωστα δεν λεω.. εχεις καμια προταση αλλη ?
εγω δεν μπορω ν σ προτινω γιατι δρω ενεργητικα αλλα απο τι βλεπω δεν θα σ βοηθήσει και κανεις !!!!!!!!!!!!!