Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Nicklaus

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Ακόμη ένας νευρικός στην παρέα μας...

Αυτή την εντύπωση σου έδωσα? :) όχι καθόλου φίλε... Απλά δεν ήξερα πως να στο εξηγήσω μιας και είναι λίγο προσωπικό αυτό που ρώτησες. Σιγά μην νευριαζα με μια ερώτηση... Είπαμε :cheesy:

Ρίξε όμως και εσύ τα φώτα σου... Μονο με Nicole εχω μιλήσει.
Άλλες 3 από ts-dating φαίνονται καλές αλλά είναι out of budget...
Ψάχνω και elenabarbie/Evelyn αλλά. Ένα τηλέφωνο που βρήκα δεν καλεί καν.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
Το έχεις δοκιμάσει? Προτείνεις?
Από χαρακτήρα? Να τονίσω ότι είμαι χαμογελαστός άνθρωπος με κατανόηση και πάρα πολύ καθαρός.

κοιτα φιλε δεν θα την παντρευτείς αλλα γενικα πιστευω θα σε καλύψει ...βεβαια το πως κρίνει ο καθενας ειναι υποκειμενικό

glompos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
140
Πόντοι
0
Ναι το πρόσεξα ναι είναι αρκετά θυληπρεπη και κάνει gfe. Θα την καλέσω αύριο πρωί..

Μόνο με την Nicole εχω μιλήσει μεχρι στιγμής εάν υπάρχει κάποια γνώμη...

συναγωνιστεσ προτεινετε για αρχαριουσ

BULLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
138
Πόντοι
1
Θα τεσταρω Μ πρώτη ευκαιρία.αν μείνει Αθήνα κ δεν τ κάνει ξανά για βορά
Δεν θα σου το πρότεινα.
Προχθεσινή επίσκεψη : "αχ ...μη μου πιάνεις το στήθος κάνω ορμόνες και πονάω".
άντε καλά ως εδώ, λέω. Τελικά δεν έβγαλε το σουτιέν.
Πίπες αμφότεροι με σκούφο που μύριζε και λάστιχο
Της έγλυψα την κωλάρα, εδώ κάθησε χωρίς μα και μου
η πίπα της αδιάφορη
ένα γαμόσκυλο περιφερόταν από αυτά τα μινιόν που αναρωτιέσαι αν κινούνται με μπαταρίες
τελικά όλα διεκπεραιωτικά , σκουπίστηκα και έφυγα με απογοήτευση που δεν ευχαριστήθηκα την κωλάρα της
Αυτά όλα για τη συμπεριφορά, γιατί ως προς το σώμα πραγματικά τα σπάει.
Νταρντάνα και σφιχτή απο αυτές που τις κοιτάς και σου σηκώνεται.
αυτά.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Δεν θα σου το πρότεινα.
Προχθεσινή επίσκεψη : "αχ ...μη μου πιάνεις το στήθος κάνω ορμόνες και πονάω".
άντε καλά ως εδώ, λέω. Τελικά δεν έβγαλε το σουτιέν.
Πίπες αμφότεροι με σκούφο που μύριζε και λάστιχο
Της έγλυψα την κωλάρα, εδώ κάθησε χωρίς μα και μου
η πίπα της αδιάφορη
ένα γαμόσκυλο περιφερόταν από αυτά τα μινιόν που αναρωτιέσαι αν κινούνται με μπαταρίες
τελικά όλα διεκπεραιωτικά , σκουπίστηκα και έφυγα με απογοήτευση που δεν ευχαριστήθηκα την κωλάρα της
Αυτά όλα για τη συμπεριφορά, γιατί ως προς το σώμα πραγματικά τα σπάει.
Νταρντάνα και σφιχτή απο αυτές που τις κοιτάς και σου σηκώνεται.
αυτά.
θ λαβω σοβαρά την άποψη σου αλλά έστω γ μια φορά θ τεσταρω κ θα αναφερθώ Μ τ σήρα μου

Εγγρ.
1 Μαΐ 2017
Like
60
Πόντοι
1
Παιδια εγω πριν κανα δυο χρονια που την ειχα παρει στην Θεσνικη ηταν πολυ δυνατη και στν πιπα και στο στησιμο να την γαμησεις. Τωρα εαν εγινε ξεπετακι δεν ξερω..ισως να την δασκαλεψε το φιλαρακι της η Ιωαννα και εγινε κι αυτη ξεπετα!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Παιδια εγω πριν κανα δυο χρονια που την ειχα παρει στην Θεσνικη ηταν πολυ δυνατη και στν πιπα και στο στησιμο να την γαμησεις. Τωρα εαν εγινε ξεπετακι δεν ξερω..ισως να την δασκαλεψε το φιλαρακι της η Ιωαννα και εγινε κι αυτη ξεπετα!
μουτρο μια χαρα μωρο ειναι η ιωαννα και καλο γαμιση κ πιπα τρελα μην εισαι κακος με τ κωριτσια μας

Εγγρ.
1 Μαΐ 2017
Like
60
Πόντοι
1
μουτρο μια χαρα μωρο ειναι η ιωαννα και καλο γαμιση κ πιπα τρελα μην εισαι κακος με τ κωριτσια μας
Eχεις δικιο ειμαι λιγο κακος με την Ιωαννα αλλα μια φορα εχω βρεθει μαζι της και μου λεγε κατι παραξενα πραγματα του τυπου "μην μου πιανεις τον πουτσο γιατι ποναω" 'η "μην με γαμησεις και πολυ γιατι δεν μου αρεσει ο παθητικος ρολος"..τεσπα δεν πειραζει...

Εγγρ.
1 Μαΐ 2017
Like
60
Πόντοι
1
Και μια δευτερη φορα που προσπαθησα να βρεθω μαζι της πριν δυο χρονακια θυμαμαι ηταν Μ.Σαββατο απογευμα και ειχα ανεβει για βολτα Σαλονικα την επαιρνα τηλ αλλα δεν το σηκωνε(ισως ειχε πελατη η κοπελα)..περιμενα κανενα 10λεπτο αλλα δεν πηρε πισω.Τοτε για καλη μου τυχη πηρα τηλ και το σηκωσε ενα αλλο κοριτσι μας που εκεινο το διαστημα βρισκοτανε Θεσ/νικη και περασα πολυ καλα και στους δυο ρολους active n' passive!!!

Ti ricordi baby?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Eχεις δικιο ειμαι λιγο κακος με την Ιωαννα αλλα μια φορα εχω βρεθει μαζι της και μου λεγε κατι παραξενα πραγματα του τυπου "μην μου πιανεις τον πουτσο γιατι ποναω" 'η "μην με γαμησεις και πολυ γιατι δεν μου αρεσει ο παθητικος ρολος"..τεσπα δεν πειραζει...
κυτα μουτρο να σου πω κατυ ειναι μουναρα δεν νομιζω οτι σε ελληνικα δεδομενα εχω γαμησει κατυ αντιστοιχο τωρα ολα τ αλλα παιζουν παντος εγω ενεργητικος ειμαι και δεν ξερω αλλα περναγα καλα μαζυ της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom