batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.376
- Πόντοι
- 606
εισαι ωραιος περημενω νεα σου απο την εμπειρια που θα εχειςστοργικά πάντα!
εισαι ωραιος περημενω νεα σου απο την εμπειρια που θα εχειςστοργικά πάντα!
καλησπερα στη παρεα θα ειμαι Αθηνα μεσα του μηνα που ερχεται και ψαχνω την πρωτη εμπειρια με τραβελι η κρος, αρχικα με ενδιαφερει να εχει μεγαλο καυλι δεν ειμαι σιγουρος για να το παρω απο πισω αλλα πιπα θα εδινα σιγουρα. να ειναι και καλη στο παθητικο αν γινεται.
κυριως ψαχνω να ειναι ανετη και με διαθεση χαμογελο δε θελω να ξενερωσω. ευχαριστω προκαταβολικα
δεν υπαρχει κατυ καλητερο πιστεψεμε εκτος εαν δεν ψαχνεις τρανςΚανεις να με βοηθήσει εδώ;
δεν υπαρχει κατυ καλητερο πιστεψεμε εκτος εαν δεν ψαχνεις τρανς
κρος μουτρο ειναι γεματη η αθηνα δεν ειναι αναγκη ν τ σκασεις κ εκυ ......Ποσα πάει το δώρο φιλε; βαλε και κανα κρος μέσα δε με ενοχλει.
κρος μουτρο ειναι γεματη η αθηνα δεν ειναι αναγκη ν τ σκασεις κ εκυ ......
μουτρο θες να εχεις παθητικο ρολο???Καλησπέρα σε όλους...
Ψάχνω σε Αθήνα θηλυπρεπή τρανσ/ shemale.
Nα μην βγάζει αντριλα δλδ. Επίσης να είναι σε λογική τιμή γιατί είναι και οι καιροί δύσκολοι...ειμαι bi αλλά ενεργητικός μόνο και συνήθως κάνω ραντεβού με γυναίκες.
Έχω πάρει 2-3 τρανς αλλά ήταν μόνο παθητικές με αποτέλεσμα το εργαλείο τους να μην κάνει τσίου.. Κάνω παιχνίδια αλλά δεν είμαι παθητικός και θα ήθελα να έχω μια ολοκληρωμένη εμπειρία με shemale...
Ότι έχετε να προτείνετε καλό δεχουμενο!!
Η αλυσα που πρότειναν πιο πάνω φαίνεται να είναι κοντά σε αυτό που θες
Ναι το πρόσεξα ναι είναι αρκετά θυληπρεπη και κάνει gfe. Θα την καλέσω αύριο πρωί..
Μόνο με την Nicole εχω μιλήσει μεχρι στιγμής εάν υπάρχει κάποια γνώμη...
Δυνατο μωρο απ ολες τις αποψεις
Αφού είσαι, όπως επαναλαμβάνεις πολλές φορές ενεργητικός, σε ποια άλλα παιχνίδια αναφέρεσαι που θα σου διατηρήσουν τον ενεργητικό ρόλο.... ?Όχι... Ειμαι ενεργητικός... Αλλα κάνω όλα τα άλλα παιχνίδια... Να συμπληρώσω ότι τηνω σε gfe εμπειρία...
Αφού είσαι, όπως επαναλαμβάνεις πολλές φορές ενεργητικός, σε ποια άλλα παιχνίδια αναφέρεσαι που θα σου διατηρήσουν τον ενεργητικό ρόλο.... ?