Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.817
- Πόντοι
- 456
Έχει δικό της θέμα και κριτικές. Ψάξτο.ξερουμε κατι για την Ρανια?
Έχει δικό της θέμα και κριτικές. Ψάξτο.ξερουμε κατι για την Ρανια?
...μπαη ευα για μενα τα σπαει, πολυ καλη, την εχω παρει μονο ως ενεργητικος, νομιζω ομως πως γαμαει κιολας..
Σιγα τα ωα!ξερουμε κατι για την Ρανια?
ξερουμε κατι για την Ρανια?
καλημέραkalimera kavlakia
μουναρος πιο ομορφη και απο κανονηκη γκομενα αλα αφτηω πρεπη να αγαμαη κιολας να ουμκαποιος να βοηθησει .. τρανς για 1η φορα η οποια να ειναι αρκετα θηλυκη και να γουσταρει το παθητικο ;
ξερουμε κατι για αυτην γιατι δεν βρηκα τιποτα
μπας και ξερεις κατι για αυτη που εγραψα λιγο πιο πανω? θελω να την παρω αλλα δεν ξερω αν τελικα ειναι ξεπετα ή οχιμουναρος πιο ομορφη και απο κανονηκη γκομενα αλα αφτηω πρεπη να αγαμαη κιολας να ουμ
Οποίο μωρακι.... Εχει αναγκη κατι μεγαλο πραγματικά... Και δυνατο extreme... Παιχνιδι.. Ας μου στηλει τηλ πριβε.. Δεν μπορω να απαντήσω σε μνμ..!!! 37χρ.εμφ/μος..1.92.22cm...ενστολος.
μουναρος πιο ομορφη και απο κανονηκη γκομενα αλα αφτηω πρεπη να αγαμαη κιολας να ουμ
kala me ta logomena sas edw mesa oles ksepetes einai ti na kanoume alla dn ftaiw egw an o allos erxaite kai sta 2 lepta ti thes na kano diladi mipos thes na tou kano kai to trapezi meta gia kamia wra gia na min eimai ksepeta sovaraftite re
Κοριτσι μου για να γκρινιαζει ολος ο κοσμος κατι τρεχει ...
Προσωπικα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το εξης ... αν δεν θες να δουλεψεις κ αν δεν σου κανει ο εκαστοτε πελατης υπαρχουν τροποι να κανεις τον αλλο να φυγει πριν σου πει το οκ παμε κ τσεπωσεις το δωρακι σου. ΘΕωρω οτι λογο εμφανισης δεν πεινας, κ μπορεις να κανεις κ λιγο κρατη κ να πεις ενα "δεν θα παω σημερα για δουλεια, η δεν θα παω τωρα για δουλεια για τον οποιοδηποτε λογο. Ξαναλεω ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ.
Κατανοω οτι μπορει να ειχες παει με αλλους 10 πριν, κ ανθρωπος εισαι, κ κουραζεσαι κ μπορει να μην σου βγαινει ρε παιδι μου. Το να καυλωνεις με τον καθε τυχαρπαστο ειναι κατανοητο οτι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Κ βρωμιαρηδες θα σου τυχουν κ ασχημοι κ αξεστοι κ ο,τι θες ... ομως ακριβως μιας κ αναμφισβητητα βγαζεις γερο μεροκαματο νομιζω οτι ΜΠΟΡΕΙΣ να μην δουλευεις οταν δεν γουσταρεις για τον ΟΠΟΙΟ λογο. Δικαιωμα σου.
Αλλα κ εμας δεν μας περισσευουν... καταλαβετε το . Οταν σας προτιμαμε θελουμε να περναμε καλα διοτι τα ευρω βγαινουν ΔΥΣΚΟΛΑ. Το να παμε κ να εισαι σαν παγοκολωνα σαν να σπας μπετο στην οικοδομη, κ σαν να περιμενεις το τρολευ, η να σκεφτεσαι ποτε θα παμε στον επομενο πελατη, ο αλλος το καταλαβαινει. Δεν περναει καλα κ κατα συνεπεια ολα πανε κατα διαολου κ για εμας αλλα κ για εσας.
αν πηγε καποιος προσφατα ας μας γραψει μηπως και βελτιωθηκε απο τοτε που ανοιξε λογαριασμο και ειδε τις κακες κριτικεςΟλόσωστος ! αντί να παραδεχτεί η άλλη ότι έχει πρόβλημα συμπεριφοράς, προτιμά την εύκολη λύση του στρουθοκαμηλισμού ότι για όλα ...... φταίνε οι άλλοι. Και στατιστικά να το πάρεις, δεν είναι σωστό, δεν βγαίνουν τα νούμερα. Φιλική συμβουλή : Ντανιέλλα είσαι πολύ εμφανίσιμη, σταμάτα να αδικείς τον εαυτό σου με συμπεριφορές αδιανόητες και κουτοπόνηρες.
ξεκινουν με την φαση της αρνησης... δεν ειμαι εγω ξεπετα, αυτοι ειναι ελεεινοι και τρισάθλιοι.. μετα μπαινουν στη φαση της εκδικησης.. αρχιζουν και βριζουν.. και μετα εξαφανιζονται.. αλλαζουν ονομα στη πιατσα και δοκιμαζουν καινουργια καριερα παραμενοντας ομως ξεπετες..Πιο πιθανο να εγινε χειροτερη, παρα καλυτερη
και στο τελος αν δεν πιασει και αυτο γινονται παλι αντρεςξεκινουν με την φαση της αρνησης... δεν ειμαι εγω ξεπετα, αυτοι ειναι ελεεινοι και τρισάθλιοι.. μετα μπαινουν στη φαση της εκδικησης.. αρχιζουν και βριζουν.. και μετα εξαφανιζονται.. αλλαζουν ονομα στη πιατσα και δοκιμαζουν καινουργια καριερα παραμενοντας ομως ξεπετες..