daniella 30 trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Kalispera
Kalispera
Kalispera
καλημερα κουκλιτσα μου ομορφη,δεν εχω πολλες εμπειτιες με τρανς,εισαι προθυμη να με αφησης να εξερευνισο αργα και αισθησιακα το κορμακι σου χωρις να με ανχωσης?αν ναι στηλε μου π.μ γιατι προσπαθησα αλλα δεν σουρχετε το μηνυμα..ειμαι ο πετρος 32 ετων...Kalispera
καλημερα κουκλαρα. Εισαι αθηνα?Kalispera
χαχαχαχα ηρθε να κοψει κωλους,παντος ειναι μουναρα, αν σεβεται και τα λεφτα του πελατη τοτε και εμεις θα ειμαστε ικανοποιημενοι και αυτη θα βγαζει λεφτατης ειπαν ότι τη λένε ξεπέτα κι ήρθε να καθαρίσει...
στα 2 λεπτά;; το παραδεχεσαι δλδ.. χαχαχαχαχαkala me ta logomena sas edw mesa oles ksepetes einai ti na kanoume alla dn ftaiw egw an o allos erxaite kai sta 2 lepta ti thes na kano diladi mipos thes na tou kano kai to trapezi meta gia kamia wra gia na min eimai ksepeta sovaraftite re
re κουαξ ελαιος να ουμε.. εδω γραφουμε για τρανς..πες καμηα πλιροφορηα να ουμε εχη παπαρι εχη μεγαλο μηκρο τι μερικοι θελουν να ξερουν για να πανε και μεικοι οχι ηνε καλη για μια φορα λες..τι ηνε αυτγογια μια φορά καλή για παραπάνω δε θ τ ελεγα
ε αν ο αλλος ερχεται και στα 2 λεπτα χυνει αυτος φταιει αλλα το θεμα ειναι απο μεριας σου τι υπηρεσιες προσφερεις, δεν φτανει μονο η εμφανισηkala me ta logomena sas edw mesa oles ksepetes einai ti na kanoume alla dn ftaiw egw an o allos erxaite kai sta 2 lepta ti thes na kano diladi mipos thes na tou kano kai to trapezi meta gia kamia wra gia na min eimai ksepeta sovaraftite re
μη το ψαχνεις αδικα.. οταν ολοι οσοι εχουν παει μαζι της λενε τα χειρότερα τι περιμενεις;... αν δεν αλλαξει συμπεριφορα, συντομα θα πεινασει... γιατι νομιζεις οτι ηρθε εδω ξαφνικα; γιατι καποιος της σφυριξε οτι τη λενε ξεπεταε αν ο αλλος ερχεται και στα 2 λεπτα χυνει αυτος φταιει αλλα το θεμα ειναι απο μεριας σου τι υπηρεσιες προσφερεις, δεν φτανει μονο η εμφανιση
αλανια αυτη η ευα γαμιετε μονο η γαμει κιολασ αμα λαχη