Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
κ θα ειναι και ΤΣΑΜΠΑ  εεεεε?????  Πως ειναι Ο ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ  σχολη κομωτικης.. και οι σπουδαστες κουρευουν δωρεαν???? Για να μαθουν??  Ενα τετοιο πραγμα θα ειναι και εδω... Τωρα αν θα ειναι καλο το κουρεμα θα εξαρτηθη απο την πειρα και την ορεξη του σπουδαστη...
Την ορεξη του σπουδαστη και τον  :bigdick:του εκπαιδευτη :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
το εχω ως αρχη να μην πηγαινω με τραβελια.μακριαααααααα!εσυ πιστευεις οτι οσοι πηγαινουν με τραβελια ειναι 100 τοις εκατο αντρες?
Το μονο σιγουρο ειναι παντως οτι αυτοι που πηγαινουν με Τρανς δεν τους αρεση καθολου να πηγαινουν με αντρες..

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ενας gay θελει να βλεπει αντρα για να καβλωνη οχι γυναικεια εμφανιση φυσικο δεν ειναι???

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Και να τραβας απο τα γενια και κοτσιδα αν εχει

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
το εχω ως αρχη να μην πηγαινω με τραβελια.μακριαααααααα!εσυ πιστευεις οτι οσοι πηγαινουν με τραβελια ειναι 100 τοις εκατο αντρες?
δηλαδη για να κααταλαβω...εσενα σε χαλανε τα τραβελια οπως λες..εφωσον σε χαλανε γιατι αναλονεσε γραφοντας σε ενα θρεντ που αφορα τετοια ατομα?οταν καποιος δεν γουσταρει δεν ασσχολιτε καν :think:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
δηλαδη για να κααταλαβω...εσενα σε χαλανε τα τραβελια οπως λες..εφωσον σε χαλανε γιατι αναλονεσε γραφοντας σε ενα θρεντ που αφορα τετοια ατομα?οταν καποιος δεν γουσταρει δεν ασσχολιτε καν :think:
Εδω ταιριαζη με την υπογραφη της Συλβιας ας την διαβαση

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
ενταξει δεν θα ξανασχοληθω.και συγνωμη

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Γιωργακη μου μαζη σου μονο στα τεσσερα θα κατσω ... αλλα δεν θα ειμαι καθολου σεμνη στο στησιμο... Οσο για το γλυψιμο που λεει ο Λιφε το ξεκαθαρισαμε αυτο.... εγω για παρτη σου μονο πουτανακι γινομε... βαλε και λιγο τσουλακη μαζη.. τιποτα παραπανω...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Γιωργακη μου μαζη σου μονο στα τεσσερα θα κατσω ... αλλα δεν θα ειμαι καθολου σεμνη στο στησιμο... Οσο για το γλυψιμο που λεει ο Λιφε το ξεκαθαρισαμε αυτο.... εγω για παρτη σου μονο πουτανακι γινομε... βαλε και λιγο τσουλακη μαζη.. τιποτα παραπανω...

Nα οριστε ρε Γιωργη  το ειπε ξεκαθαρα το κοριτσι....Ποσο πιο ξεκαθαρα δλδ????

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Λιγα ειναι ολα αυτα ωχωχωχωχ αλλο που δεν θελω οταν λες (και στηνεσαι) ετσι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τωρα μαλιστα ενταξη
Πιθανον  να εγινε και καποιο λαθακι στη συνενοηση και δεν σου ειχε δωσει ξεκαθαρο το νοημα η Δαναη γι αυτο και τρομαξεs...
Αυτα τα πραγματα πρεπει να τα πιανειs στον αερα που λενε.....Ειμαι σιγουροs οτι η Δαναη αυτο εννοουσε ......αλλωστε αυτο θελει...... το στα 4

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Πιθανον  να εγινε και καποιο λαθακι στη συνενοηση και δεν σου ειχε δωσει ξεκαθαρο το νοημα η Δαναη γι αυτο και τρομαξεs...
Αυτα τα πραγματα πρεπει να τα πιανειs στον αερα που λενε.....Ειμαι σιγουροs οτι η Δαναη αυτο εννοουσε ......αλλωστε αυτο θελει...... το στα 4
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:λες να τρομαξα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:λες να τρομαξα

Ξερω γω?????  Ειδα να χανειs το...χρωμα σου λιγακι και ειπα......μπαs και τρομαξε το παιδι???
παντωs η Δαναη ειναι αυθεντια στο  4.....γνωστο και ωs...τετρακαναλο!!!!!!!
Δεν θα μπορειs να παρειs τα ποδια σου μετα......Θα θελειs 2λιτρο νερο για να ξαναγεμισειs...χεχεχεχεχε

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Δαναη, Λαϊφ καλο βραδυ καλα να περασετε

Stories