Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
αααα   κωλακη  με κωλακη κανω μονο χωρις εσωρουχα ουτε ο αλλος θελω να εχη να κοιμωμαστε και να ακουμπανε οι τρυπουλες μας
Και να ακουμπανε οι τρυπουλες δεν γινεται τιποτα το πολυ πολυ βαζης κοντρα για τα περισσοτερα κλανιδια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Και να ακουμπανε οι τρυπουλες δεν γινεται τιποτα το πολυ πολυ βαζης κοντρα για τα περισσοτερα κλανιδια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μου αρεσης ετσι οπως εκφραζεσε....  Θα σε ερωτευτω.....  Εναν τετοιο αντρα ονειρευομουν να τα κανη ολα στο κρεβατι....

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
ποπο το γαμησατε σορρυ κιολας ...

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
δεν ειπα οτι το σιτε ειναι σοβαρο, αλλα η κολοσυζητηση που εχετε ανοιξει μπορει να γιωει και με πμ η απο το μσν η ακομα και απο το τηλεφωνο ... δεν νομιζω να θελουν να μαθουν πολυ τι γινετε με το πλακοκολοτρυπιδωμα ( βλεπε πλακομουνια )

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Μου αρεσης ετσι οπως εκφραζεσε....  Θα σε ερωτευτω.....  Εναν τετοιο αντρα ονειρευομουν να τα κανη ολα στο κρεβατι....
Παντως δεν ειναι ψεμα,ολα γινονται στο κρεβατι,        ασε εχω σκαση στο γελιο με την μαλακια που εγραψα αλλα δεν το σβηνω

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Πως δεν θελουνε???? Ξερεις ποσα μηνυματα ελαβα??? Και ζητουν πληροφοριες????   Τι λες?????   Αμ  πως

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ασχετο αλλα μηπως γνωριζει καποιος-καποια μια τρανς γκομεναρα ξανθια που μενει βουλα κοντα σε ενα σχολειο ?
Να παω εκει στη Βουλα στο σχολειο να ρωτησω τα παιδια????  Τι ονομα να πω????

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Λοιπον αλαζω αβαταρ...  Θα γινω μια σοβαρη κυρια απο τωρα και επειτα.... Με το σεις και με το σας.... Τερμα τα πλακοκωλοτρυπιδωματα

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
δεν ειπα οτι το σιτε ειναι σοβαρο, αλλα η κολοσυζητηση που εχετε ανοιξει μπορει να γιωει και με πμ η απο το μσν η ακομα και απο το τηλεφωνο ... δεν νομιζω να θελουν να μαθουν πολυ τι γινετε με το πλακοκολοτρυπιδωμα ( βλεπε πλακομουνια )
Φιλε μην δινης και πολυ σημασια σε ολα, απλα εκφρασου ελευθερα και κανε χαβαλε,με εχει πονεση το στομαχι απο το γελιο τωρα.Πως το εχεις γραμενο πλακοκολοτρυπιδωμα, Δαναη αλαξε στησιμο στα 4 η το κεφαλι να ακουμπα  στους αστραγαλους :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Φιλε μην δινης και πολυ σημασια σε ολα, απλα εκφρασου ελευθερα και κανε χαβαλε,με εχει πονεση το στομαχι απο το γελιο τωρα.Πως το εχεις γραμενο πλακοκολοτρυπιδωμα, Δαναη αλαξε στησιμο στα 4 η το κεφαλι να ακουμπα  στους αστραγαλους :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Αυτα τα κανη η Συλβια εγω οχι....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Λοιπον αλαζω αβαταρ...  Θα γινω μια σοβαρη κυρια απο τωρα και επειτα.... Με το σεις και με το σας.... Τερμα τα πλακοκωλοτρυπιδωματα
Αμα αλαξης αβαταρ και γινης σοβαροκυρια δεν σε μιλω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216

επρεπε να πεις οτι χεστηκα απο τα γελια αυτο κολαει. Οσο για τα παιδακια τα εχω δει να την κοιτανε οταν βγαζει το σκυλο βολτα με ανοιχτο το στομα. Ειναι πολυ εντυποσιακη. Οσο για την συζητηση καταλαβενω απλος περνατε την ωρα σας.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
επρεπε να πεις οτι χεστηκα απο τα γελια αυτο κολαει. Οσο για τα παιδακια τα εχω δει να την κοιτανε οταν βγαζει το σκυλο βολτα με ανοιχτο το στομα. Ειναι πολυ εντυποσιακη. Οσο για την συζητηση καταλαβενω απλος περνατε την ωρα σας.
Το κυριωτερο ειναι αυτο να περναμε καλα την ωρα μας,και οτι μπορουμε να κανουμε να το κανουμε :knockinb: :knockinb:  οχι συνεχεια με της σκοτουρες της δουλειας  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ε οταν την ξαναδης μιλα της ποτε δεν ξερεις....

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Ε οταν την ξαναδης μιλα της ποτε δεν ξερεις....

δεν ειναι ευκολο γιατι η ειμαι μεσα στο αμαξι και περναω η μπενει σπιτι της δεν την εχω πετυχει ποτε φασε 2 φασε να της μιλησω. επισης εχω παρατηρησει οτι χανετε για μεγαλα διαστηματα και μετα τσουπ να τη παλι λολ

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
δεν ειναι ευκολο γιατι η ειμαι μεσα στο αμαξι και περναω η μπενει σπιτι της δεν την εχω πετυχει ποτε φασε 2 φασε να της μιλησω. επισης εχω παρατηρησει οτι χανετε για μεγαλα διαστηματα και μετα τσουπ να τη παλι λολ
Αν θελουμε κατι το κανουμε αυτα ειναι δικαιολογιες... Τι περιμενης δηλαδη να σου μιληση αυτη???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom