Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλε εχω μια απορεια...που εξαφανιστηκαν οι πορνορεπορτερ της μεταλαγμενης ιδονης piatsas pitsilistisαντε αγορια δωστε τα φωτα σας στο λαο :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλο απογευμα σε ολους... Γιωργο μου πολλα φιλια...  Για να δηνη κανεις πορνορεπορταζ οπως ο Πιατσας και Πιτσι πρεπει να ειναι αντικειμενικος... Εχουν ελατωση τις βολτες τα παιδια... μολις φτιαξουν λιγο τα πραγματα θα σας πω εγω.... Αν και στο σιτε μετεχουν και οι δυο παντα τους διαβαζω γιατι εχουν και πλακα ειδικα ο Πιατσας με ενα τελευταιο του ρεπορταζ  εδωσε ρεστα...
Γιωργακη αντε να πιουμε καφεδακη...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Φιλια πολλα στον  Hot και amjikaki...  :-* :-*

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλο απογευμα σε ολους... Γιωργο μου πολλα φιλια...  Για να δηνη κανεις πορνορεπορταζ οπως ο Πιατσας και Πιτσι πρεπει να ειναι αντικειμενικος... Εχουν ελατωση τις βολτες τα παιδια... μολις φτιαξουν λιγο τα πραγματα θα σας πω εγω.... Αν και στο σιτε μετεχουν και οι δυο παντα τους διαβαζω γιατι εχουν και πλακα ειδικα ο Πιατσας με ενα τελευταιο του ρεπορταζ  εδωσε ρεστα...
Γιωργακη αντε να πιουμε καφεδακη...
Γεια σου Δαναη  :-* :-* :-* :-* :-* εξαρταται πως το ενοεις για τον καφε, εγω παντως μολις εκανα καφε τωρα

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Για να δηνη κανεις πορνορεπορταζ οπως ο Πιατσας και Πιτσι πρεπει να ειναι αντικειμενικος... Εχουν ελατωση τις βολτες τα παιδια
Οι βολτες δεν εχουν ελαττωθει καθολου θα ελεγα  :grin:
Απλα τα πραγματα παραμενουν στασιμα..κοπελες συνεχεια οι ιδιες και οι ιδιες οποτε και copy paste να κανω τις προηγουμενες ενημερωσεις μια η αλλη θα ειναι  :)
Μοναδικες διαφορες που υπαρχουν ειναι η υπαρξη ενχρωμων κοριτσιων στην Καβαλας καθως και το οτι 2 απο τα 3 ομορφοτερα κοριτσια που πιατσαρουν..προσωπικη μου αποψη παντα...εχουν ενχειριστει βλεπε-Αφροδιτη(πρωην Βανεσσα απο Καβαλας) και Χαρα απο Συγγρου!Για τα πρακτικα την τριαδα μου συμπληρωνει η Βανα η οποια δεν δουλευει πλεον στον δρομο αλλα μεσω αγγελιων!
Υ.Γ Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια Δαναη  :thumbsup:

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
ερχεται νεα γενια πορνορεπορτερ.οχι ομως τραβελια.μακριαααααααααα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Οι βολτες δεν εχουν ελαττωθει καθολου θα ελεγα  :grin:
Απλα τα πραγματα παραμενουν στασιμα..κοπελες συνεχεια οι ιδιες και οι ιδιες οποτε και copy paste να κανω τις προηγουμενες ενημερωσεις μια η αλλη θα ειναι  :)
Μοναδικες διαφορες που υπαρχουν ειναι η υπαρξη ενχρωμων κοριτσιων στην Καβαλας καθως και το οτι 2 απο τα 3 ομορφοτερα κοριτσια που πιατσαρουν..προσωπικη μου αποψη παντα...εχουν ενχειριστει βλεπε-Αφροδιτη(πρωην Βανεσσα απο Καβαλας) και Χαρα απο Συγγρου!Για τα πρακτικα την τριαδα μου συμπληρωνει η Βανα η οποια δεν δουλευει πλεον στον δρομο αλλα μεσω αγγελιων!
Υ.Γ Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια Δαναη  :thumbsup:
Γιασου βρε Πιατσα... Ειδατε βρε??  Εδω στον αγωνα το παιδι... Πιατσα να κανουμε μια σχολη να εκπαιδευουμε καινουργια Τρανς??? Τι λες????
Οταν θα ειναι ανησυχες θα τους πεταω καμια δεκαρια αντρες μεσα στη Ταξη θα τους ξεκοκαλιζουν και θα ηρεμουν  τι λες???
Θα την ονομασουμε  ΠΙΑΤΣΑ ΠΙΤΣΙ και υιοι  ΟΕ..

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Γιασου βρε Πιατσα... Ειδατε βρε??  Εδω στον αγωνα το παιδι... Πιατσα να κανουμε μια σχολη να εκπαιδευουμε καινουργια Τρανς??? Τι λες????
Οταν θα ειναι ανησυχες θα τους πεταω καμια δεκαρια αντρες μεσα στη Ταξη θα τους ξεκοκαλιζουν και θα ηρεμουν  τι λες???
Θα την ονομασουμε  ΠΙΑΤΣΑ ΠΙΤΣΙ και υιοι  ΟΕ..
Καιστα διαλειματα τη θα κανουν :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Κι αναλογα με το αν ηρεμουν η αν θελουν κι αλλους θα περνανε την ταξη η θα μενουν πουτσοξεταστεες  :grin:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Στο πεδιο  Καλης Διαγωγης θα ειναι υπευθυνος  ο Πιτσι....

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
γιατι καρδουλα μου???  Τι σου κανανε να τις δειρω....
το εχω ως αρχη να μην πηγαινω με τραβελια.μακριαααααααα!εσυ πιστευεις οτι οσοι πηγαινουν με τραβελια ειναι 100 τοις εκατο αντρες?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Θελη να ερθω εκει γιατι καμια στενη δεν θα μεινη θα τις ξεκολιασετε ολες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κ θα ειναι και ΤΣΑΜΠΑ  εεεεε?????  Πως ειναι Ο ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ  σχολη κομωτικης.. και οι σπουδαστες κουρευουν δωρεαν???? Για να μαθουν??  Ενα τετοιο πραγμα θα ειναι και εδω... Τωρα αν θα ειναι καλο το κουρεμα θα εξαρτηθη απο την πειρα και την ορεξη του σπουδαστη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom