DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Εισαστε εσεις παιδια για υιοθετηση.... μπερικετττττ.....
Δαναη δεν με υιοθετης
Εισαστε εσεις παιδια για υιοθετηση.... μπερικετττττ.....
Να μου πεις ποτε θα ερθης να βαλω την πετσετα στο μικροκυματων....Δουλευω ρε.......αλλα που θα παει........και τοτε θα γινει .....πανικοs
Αν σε υιοθετησω θα περνας ζωη και κοτα.... Θα τρως και του πουλιου το γαλα....Δαναη δεν με υιοθετης
Οχι μονο την πετσετα το πατακι???Να μου πεις ποτε θα ερθης να βαλω την πετσετα στο μικροκυματων....
Να μου πεις ποτε θα ερθης να βαλω την πετσετα στο μικροκυματων....
Ζωη και κοτα ενταξη αλλα του πουλιου το γαλα οχι δεν το θελω το αφηνω για σεναΑν σε υιοθετησω θα περνας ζωη και κοτα.... Θα τρως και του πουλιου το γαλα....
Οχι τωρα μολις σου εστειλα πμ να μου πης καλο βραδυΒρηκες πως το κατεβαζουν??
καλε δαναη δες τα πμ σου και μπες σε αυτο το λινκ που σου εστηλα θα γελασειςΒρηκες πως το κατεβαζουν??
Γιασου Συλβια τι κανης?? Σορρυ ειχα δουλιτσα τωρα το ειδα... Προσπαθησα να μπω αλλα μου λεει οτι πρεπει να γινω μελος εκει για να το δω... και τωρα βαριεμε να το κανω... φιλια βρε..καλε δαναη δες τα πμ σου και μπες σε αυτο το λινκ που σου εστηλα θα γελασεις
αααααααααααχ αχ.... μωρο μου εσυ.....αχ βρε γλυκεια μου...... λαμπερο μου αστερι.....
Καλησπερα γλυκο και τρελο μωρο μου... Χαιρομε που εισαι στη παρεα μας....καλησπερα σε ολους και ιδιαιτερα στην γλυκια Δαναη...
Γνωριζομαστε απο κοντα ομως.... Και ιδιαιτερως με την Ντορα...για μια στιγμη γλυκεια μου νομισα οτι εισαι συγγενης του ακατονομαστου....αλλα οκ...2ο η εθνικη
καλημερα γιωργο τι κανεις? χαθηκαμε λιγο............ :-* :-* :-* :-*Ζωη και κοτα ενταξη αλλα του πουλιου το γαλα οχι δεν το θελω το αφηνω για σενα
Μονο λιγο χαθηκαμε εχει τοσες μερες να τα πουμε,εγω καλα ειμαι εσυ? Καλησπερακαλημερα γιωργο τι κανεις? χαθηκαμε λιγο............ :-* :-* :-* :-*
ναι εχω τρεξιμο......δινω μαθηματα για διπλωμα και διαβαζωΜονο λιγο χαθηκαμε εχει τοσες μερες να τα πουμε,εγω καλα ειμαι εσυ? Καλησπερα
Εχει πλακα για την ...... που ειπες οτι ερχεσαι να μην εχεις διπλωμαναι εχω τρεξιμο......δινω μαθηματα για διπλωμα και διαβαζω