life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
ναι τον θυμομαστε......πηρανε αυτον αντι εμενα λογω ...tatooΕπαιξε στη ταινια Μεγας Αλεξανδρος τον θυμαστε????
ναι τον θυμομαστε......πηρανε αυτον αντι εμενα λογω ...tatooΕπαιξε στη ταινια Μεγας Αλεξανδρος τον θυμαστε????
ε οχι μονο για το τατοο.....
Μπορεις και να το κατεβασης αν θες και να το δεις μετα....Σε μενα δεν επαιζε καλα ολο σταματουσε,και ειδα παρακατω με τον πιτσιρικα που τον βιαζαν δυο λυσαρες
Και πως θα το κανωΜπορεις και να το κατεβασης αν θες και να το δεις μετα....
Σε μενα δεν επαιζε καλα ολο σταματουσε,και ειδα παρακατω με τον πιτσιρικα που τον βιαζαν δυο λυσαρες
Σε προλαβα πηγα εγωΠου ??? Που να παω κι εγω!!!!!!!!!
Σε προλαβα πηγα εγω
Εχει κι'αλλα για ολους ολοι θα παρετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΜο(υ)ναχοφαη!!!!!!!!!!!!!!!
Ολα δικα σου
Για τον κολητο τιποτα ε????
Θα παω στη Δαναη ρε να πνιξω τον.........πονο μουΕχει κι'αλλα για ολους ολοι θα παρετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ακομη εδω εισαι ακομη δεν πηγεςΘα παω στη Δαναη ρε να πνιξω τον.........πονο μου
Ακομη εδω εισαι ακομη δεν πηγες
Και συ ακομη δουλευης οπως και εγωΔουλευω ρε.......αλλα που θα παει........και τοτε θα γινει .....πανικοs
Και συ ακομη δουλευης οπως και εγω
Και δεν το λες ωμα απο μεγαλα αρχιδιαΗταν να ειμαι γυιοs του Ωναση και ναχα σωθει τωρα....αλλα εκεινη τη μερα απουσιαζε και δεν.....
Και δεν το λες ωμα απο μεγαλα αρχιδια
Αμελετητα ψητα και ο πρωτος μεζεςΑαααα ποτε δεν τα λεω η τα τρωω ωμα....πχ δεν τρωω σουσι η τον αψητο κιμα......αφου ειμαι παιδι με ολο το σαβουαρ βιβρ
Αμελετητα ψητα και ο πρωτος μεζες
Α να εχουνε και κουκουτσια πολυ εκτος δεν ειμαστεΦτανω μεχρι κοκορετσι......αντε και κανα σπληναντερο
Για αμελετητα δεν........εχουνε κουκουτσια!!!!