Που τα εχουν γραψει αυτα ???? Επειδη με ενδιαφερει το θεμα διαφωτισε με λιγο σε παρακαλωΤην αδικαιολογητη μυστηκοπαθεια που την ειδες δεν μπορω να σε καταλαβω.Αρκει να αφιερωσεις λιιιιγο χρονο να διαβασεις προηγουμενες σελιδες του θεματος.Εμφανιση οπως την βλεπεις στις φωτο.Επειδη οταν ειμουν αθηνα την ειχα πετυχει μπορω να πω πως ειναι καλυτερη απο τις φωτο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ παθητικη και ιδρωνει την φανελα.
Αυτα εχουν γραψει κατα καιρους συναδελφοι απο αθηνα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.246
- Πόντοι
- 606
δεν εχεις παρα να πας και να την γνωρισεις οπως εχω κ γω σκοπο καπια στυγμη ...ετσι ειναι αυτα τ πραγματα και πλεων θ εχεις κ σει τ δυκια σου αποψη ως τοτε ακουγονται διαφορά αλλα καλα αλλα μετρια αλλα ξεπετα ...παντος απο αρχικες φωτο π θημαμαι ειναι πολυ πιο ομωρφο αν και δεν μ αρεσουν τ μελαχριναΠου τα εχουν γραψει αυτα ???? Επειδη με ενδιαφερει το θεμα διαφωτισε με λιγο σε παρακαλω
Εχεις απολυτο δικιο .... Οσον αφορα την εικονα της δεν χρειαζεται να πουμε κατι ( εμενα τουλαχιστον μου αρεσει και με προδιαθετει ). Η συμπεριφορα ομως ειναι κατι που θα με αποθαρρυνει αφανταστα το να δοκιμασω . Ειναι ( μαλλον ) ο μονος λογος που διαβαζω τις κριτικες εδω μεσα .δεν εχεις παρα να πας και να την γνωρισεις οπως εχω κ γω σκοπο καπια στυγμη ...ετσι ειναι αυτα τ πραγματα και πλεων θ εχεις κ σει τ δυκια σου αποψη ως τοτε ακουγονται διαφορά αλλα καλα αλλα μετρια αλλα ξεπετα ...παντος απο αρχικες φωτο π θημαμαι ειναι πολυ πιο ομωρφο αν και δεν μ αρεσουν τ μελαχρινα
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.246
- Πόντοι
- 606
οπως και ν χει μονοδρομος ειναι γιατι απο εμφανιση ειναι πολυ καλο οποτε θα τ δοσουμε αργα η γρήγορα ..μετα τ ξανα λεμεΕχεις απολυτο δικιο .... Οσον αφορα την εικονα της δεν χρειαζεται να πουμε κατι ( εμενα τουλαχιστον μου αρεσει και με προδιαθετει ). Η συμπεριφορα ομως ειναι κατι που θα με αποθαρρυνει αφανταστα το να δοκιμασω . Ειναι ( μαλλον ) ο μονος λογος που διαβαζω τις κριτικες εδω μεσα .
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.813
- Πόντοι
- 3.886
ξερουμε ποτε δουλευει?
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.246
- Πόντοι
- 606
εγω ξερω μονο στο κατοσταρικο μουτροΚύριοι πείτε ποια είναι η καλύτερη στο πενηντάρικο να τελειώνουμε
Πες σε εμας εσυ , για να αρχισουμε !!!Κύριοι πείτε ποια είναι η καλύτερη στο πενηντάρικο να τελειώνουμε
Τωρα μιλας σωστα .... δωσε λινκ αγγελιας και πες μας τι λεει απο συμπεριφορα !!!Η Πάμελα είναι καλή περίπτωση στο πενηντάρικο
fotia13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 87
- Πόντοι
- 0
Εχω βαλει στο ματι την πιο κατω ,μενει Γαλατσι και το παιζει οχι επαγγελματιας και κανει 2 ραντεβου το μηνα
απο το τηλεφωνο ειναι πολυ φιλικη και οχι ξυνιλα , ζηταει βεβαια 150 ακατεβατα με οσο χρονο παρει το ραντεβου
εαν ξερει κανεις κατι η καποιος που την εχει παρει θα ηθελα την γνωμη του
ναστε καλα ολοι
κοριτσι εντυπωσιακο με πεος ειναι η αγγελια της
υπαρχει και στο
απο το τηλεφωνο ειναι πολυ φιλικη και οχι ξυνιλα , ζηταει βεβαια 150 ακατεβατα με οσο χρονο παρει το ραντεβου
εαν ξερει κανεις κατι η καποιος που την εχει παρει θα ηθελα την γνωμη του
ναστε καλα ολοι
κοριτσι εντυπωσιακο με πεος ειναι η αγγελια της
υπαρχει και στο
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.246
- Πόντοι
- 606
τ ν αρχισω να ανευαζω λι
νκ ειναι τ ποιο ευκολο αλλα θα αδικισω καπιες γιατι εγω εχω καποια στανταρ που εσυ μπορει ν μην εχεις ....παιζουν πολα σιτε μ αξιολογα κοριτσια στο 50 αρικο και σε γενικες γραμμες αν μιλαμαι για τρανς κ οχι κρος εχουν καλες υπηρεσιες ψαχτε κ λιγοΠες σε εμας εσυ , για να αρχισουμε !!!
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.246
- Πόντοι
- 606
h pamela ειναι οχι μονο καλη αλλα απο τ καλητερες κ σ θεμα χαρακτήρα κ κρεβατι ...Η Πάμελα είναι καλή περίπτωση στο πενηντάρικο
GiannisKolobaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 102
- Πόντοι
- 1
το link τηςΠαμελας moytro. και από την Βικυ Από Αγκυρας)??h pamela ειναι οχι μονο καλη αλλα απο τ καλητερες κ σ θεμα χαρακτήρα κ κρεβατι ...
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.246
- Πόντοι
- 606
το link τηςΠαμελας moytro. και από την Βικυ Από Αγκυρας)??
megasnik
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 805
- Πόντοι
- 146
Για τη Βίκη θα βρεις κριτικές στο Αγκύρας 1.Για μένα είναι κορυφή.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις