Marcello Mastroianni
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2017
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Τρεχα μακρια με χιλια οπως το coyote με τον bip bip που εχεις στο λογοτυπο σου!!!την βοήθειά σας συνάδελφοι πείτε πληροφορίες για την Exotica..
Τρεχα μακρια με χιλια οπως το coyote με τον bip bip που εχεις στο λογοτυπο σου!!!την βοήθειά σας συνάδελφοι πείτε πληροφορίες για την Exotica..
πήγαινε φυλής 99καλησπέρα!είμαι καινούργιος εδώ και στο παιχνίδι και είμαι σε αναζήτηση για την πρώτη μου εμπειρία.έχετε κάποια πρόταση για πρωτάρηδες;;οτιδήποτε θα βοηθήσει!
γιατι δεν απαντας στα πμ μου
σου τέλειωσε η κάρτα στο κινητό;γιατι δεν απαντας στα πμ μου
εισαι αρρωστεια ρε γαμωτι μ
μουτρο μην πεζεις μ τ ζωη σουγιατι δεν απαντας στα πμ μου
εισαι αρρωστεια ρε γαμωτι μ
sto ts θα τη βρειςΚαλησπερα,θα θελα να με βοηθησετε ,ψαχνω μια κοπελα που εργαζεται υποκρατους,με την οποια εχω βρεθει αλλα εσβησα τηλεφωνο της και δεν μπορω να την ξαναβρω στο badoo που εγραφε τα στοιχεια της,ειναι απο μαροκο στυλ αραβικο καθαρα.
νομιζω εχει φύγειΚαλησπέρα φίλοι, μήπως υπάρχει πληροφορία για μια μελαχρινή τρανς ονόματι Αντιγόνι (αν δεν κάνω λάθος - και δεν λεω την καινουργια που 'χει πλακώσει τις αγγελίες), σχετικά ώριμη που είχε όμορφο, σφιχτό κορμί και έβαζε αραιές αγγελίες με 2-3 φώτο της πάντα;;;
Καλησπερα,θα θελα να με βοηθησετε ,ψαχνω μια κοπελα που εργαζεται υποκρατους,με την οποια εχω βρεθει αλλα εσβησα τηλεφωνο της και δεν μπορω να την ξαναβρω στο badoo που εγραφε τα στοιχεια της,ειναι απο μαροκο στυλ αραβικο καθαρα.
Τι λέει το μικρό; την έχει πάρει κανείς;
Συναγωνιστη οποια και να προτιμηθει γραψε μια κριτικη φαινονται ομορφες υπαρξεις ολες τους !!!
Εκτιμω οτι και εδω να γραψεις δυο λογια δεν υπαρχει θεμα , για ενημερωτικους λογους, για να μην φανε και αλλοι τα μουτρα τους !!!Δυστυχώς έχω φάει αμέτρητες φορές τα μούτρα μου για αυτό το σκέφτομαι ακόμα με ποια, όσες έχω πάει και δεν πακετόνουν δεν έχουν να γράψεις κριτική
Αληθινο προφιλ?Τι λέει το μικρό; την έχει πάρει κανείς;
Ναι αληθινό απλά υπάρχει μια αδικαιολογητα μυστικοπαθεια για τη συγκεκριμένη κ δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο.Αληθινο προφιλ?