Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.185
Πόντοι
4.510
καλησπέρα!είμαι καινούργιος εδώ και στο παιχνίδι και είμαι σε αναζήτηση για την πρώτη μου εμπειρία.έχετε κάποια πρόταση για πρωτάρηδες;;οτιδήποτε θα βοηθήσει!
  πήγαινε φυλής 99

giapatis

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπερα,θα θελα να με βοηθησετε ,ψαχνω μια κοπελα που εργαζεται υποκρατους,με την οποια εχω βρεθει αλλα εσβησα τηλεφωνο της και δεν μπορω να την ξαναβρω στο badoo που εγραφε τα στοιχεια της,ειναι απο μαροκο στυλ αραβικο καθαρα.

Alex Doo

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2014
Κριτικές
11
Like
132
Πόντοι
11
Καλησπέρα φίλοι, μήπως υπάρχει πληροφορία για μια μελαχρινή τρανς ονόματι Αντιγόνι (αν δεν κάνω λάθος - και δεν λεω την καινουργια που 'χει πλακώσει τις αγγελίες), σχετικά ώριμη που είχε όμορφο, σφιχτό κορμί και έβαζε αραιές αγγελίες με 2-3 φώτο της πάντα;;;

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.699
Πόντοι
606
Καλησπερα,θα θελα να με βοηθησετε ,ψαχνω μια κοπελα που εργαζεται υποκρατους,με την οποια εχω βρεθει αλλα εσβησα τηλεφωνο της και δεν μπορω να την ξαναβρω στο badoo που εγραφε τα στοιχεια της,ειναι απο μαροκο στυλ αραβικο καθαρα.
sto ts θα τη βρεις
Καλησπέρα φίλοι, μήπως υπάρχει πληροφορία για μια μελαχρινή τρανς ονόματι Αντιγόνι (αν δεν κάνω λάθος - και δεν λεω την καινουργια που 'χει πλακώσει τις αγγελίες), σχετικά ώριμη που είχε όμορφο, σφιχτό κορμί και έβαζε αραιές αγγελίες με 2-3 φώτο της πάντα;;;
νομιζω εχει φύγει

Δ

Διαγραμμένο μέλος 46042

Επισκέπτης

αυτη μηπως ?

HIERRO

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Like
264
Πόντοι
21

SeXoMaNiAc_24

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Δυστυχώς έχω φάει αμέτρητες φορές τα μούτρα μου για αυτό το σκέφτομαι ακόμα με ποια, όσες έχω πάει και δεν πακετόνουν δεν έχουν να γράψεις κριτική

HIERRO

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Like
264
Πόντοι
21
Δυστυχώς έχω φάει αμέτρητες φορές τα μούτρα μου για αυτό το σκέφτομαι ακόμα με ποια, όσες έχω πάει και δεν πακετόνουν δεν έχουν να γράψεις κριτική
Εκτιμω  οτι  και  εδω  να  γραψεις  δυο  λογια  δεν  υπαρχει  θεμα , για  ενημερωτικους  λογους, για  να  μην  φανε και  αλλοι  τα  μουτρα  τους !!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Την αδικαιολογητη μυστηκοπαθεια που την ειδες δεν μπορω να σε καταλαβω.Αρκει να αφιερωσεις λιιιιγο χρονο να διαβασεις προηγουμενες σελιδες του θεματος.Εμφανιση οπως την βλεπεις στις φωτο.Επειδη οταν ειμουν αθηνα την ειχα πετυχει μπορω να πω πως ειναι καλυτερη απο τις φωτο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ παθητικη και ιδρωνει την φανελα.
Αυτα εχουν γραψει κατα καιρους συναδελφοι απο αθηνα. :orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom