Stupid Horse
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 379
- Πόντοι
- 21
ttps://*******/transexuals/transexuals-psaxnoun-gia-antres/gia-liges-meres-6948953072_i62935
Καλησπερα σας.Επανερχομαι ξανα δυναμικα με ολοκαινουρια φρεσκια καυτη κριτικη.Εχοντας δεχτει δεκαδες ερωτησεις για την βιβιαν ..αποφασισα να δοκιμασω.Την ειχα δει σε φωτο την ειχα δει σε βιντεακια στο μυκονος τιβι .Εμφανησιακα ηξερα το τι θα συναντουσα.
Την παιρνω τηλεφωνο και μου απαντα μια γλυκια φωνη που σε εκπλησει ευχαριστα.Κανονιζουμε το ραντεβου και τσουπ εμφανιζομαι σε ξενοδοχειο περιοχης βαρδαριου.
Παιρνω το ανσανσερ και ανεβαινω.Φτνω στο δωματιο και χτυπω την πορτα.Μου ανοιγει ενα συνεσταλμενο πλασμα οπως στις φωτο με την διαφορα οτι ειναι υπερβολικα μαυρισμενη.
Κορμαρα στηθος 3αρι κωλος πεταχτος και σκεφτομαι θα φαω καλα σημερα.Αρωματισμενη απο την κορυφη ως τα νυχια με ενα μαυρο κορμακι και απο κατω ασημι εσωρουχο.
Λιγο σοσιαλ και περναμε στο παρασυνθημα.
γλυψιμο απο πανω ως κατω 69 στα 4 ανασκελα απο πανω. headbaning2 headbaning2 headbaning2 ετσι και παρει μπρος παιρνει και πρωτοβουλιες.
Στα πρακτικα θεματα επειδη πολλοι θα με ρωτησετε.
Πρωτον ειναι αποκλειστικα παθητικη.
Δευτερον εχει πολυ μικρο μοριο που καυλωνει.
Τριτον δεν λεει οχι σε γλωσσοφιλα υπο νορμαλ συνθηκες.
Τεταρτον νομιζω πως εχει εναν απο τους πιο στενους κωλους που εχω παρει.
Πεμτον η τιμη 50 ευρω.
Τελευταια παρατηρηση.Αν εμενε θεσσαλονικη θα ηταν το στανταρακι μου η σιγουρη επιλογη.
Καλα να περνατε Heavy Metal Big
Τρελε μας έφτιαξες! Θα τη πάρω όταν γυρίσεις Αθήνα