Nikol345678
Trans
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2014
- Like
- 12
Καλε τι κρος ....Ειμαι ο μπαμπης ο μπετατζης δουλευω καθε μερα οικοδομη και το απογευμα ειμαι μηχανικος αυτοκινητων σε συνεργειο στη πετρου ραλλη....Οκα;
δείξε μας το βυζάκι σου να καυλώσουμεΚαλε τι κρος ....Ειμαι ο μπαμπης ο μπετατζης δουλευω καθε μερα οικοδομη και το απογευμα ειμαι μηχανικος αυτοκινητων σε συνεργειο στη πετρου ραλλη....Οκα;
Καλε τι κρος ....Ειμαι ο μπαμπης ο μπετατζης δουλευω καθε μερα οικοδομη και το απογευμα ειμαι μηχανικος αυτοκινητων σε συνεργειο στη πετρου ραλλη....Οκα;
εχει κωλαρα μουτρο τ παρακανειςδείξε μας το βυζάκι σου να καυλώσουμε
είπα το αντίθετο ; εσύ τι ζόρι τραβάς με το αν δεν έχει βυζάκι ; κρατικό μυστικό είναι ;εχει κωλαρα μουτρο τ παρακανεις
οχι ρε μουτροείπα το αντίθετο ; εσύ τι ζόρι τραβάς με το αν δεν έχει βυζάκι ; κρατικό μυστικό είναι ;
κι εσύ τι κόλλημα τραβάς σώνει και καλά να σου δείξει το βυζί της.. αν θες να τη παίξεις τράβα δες καμιά τσόνταείπα το αντίθετο ; εσύ τι ζόρι τραβάς με το αν δεν έχει βυζάκι ; κρατικό μυστικό είναι ;
κι από κοντά ωραία είναι, με πολύ καλή συμπεριφορά και εξαιρετικό κρεβάτι..Υπαρχουν πληροφοριες για την κορασιδα αυτη?
ομορφη φαινεται στις "πειραγμενες" φωτο...
50αρικο να φανταστω?Σε τι υπερτερει ενεργητικη η παθητικη?κι από κοντά ωραία είναι, με πολύ καλή συμπεριφορά και εξαιρετικό κρεβάτι..
ναι 50, προτιμά να είναι παθητική.. το εργαλείο πάντως παραμένει τούμπανο..50αρικο να φανταστω?Σε τι υπερτερει ενεργητικη η παθητικη?
(Λίγο μελαγχολικό, λίγο άσχετο με τη θεματολογία μας μα σωστό)
Από ποστ φίλου. Αυτολεξί copy paste.
Σ' ένα κράμα ημιμέθης, νεύρων και διονυσιακής στεναχώριας περπατούσα
σήμερα στις 03:00 στο παράδρομο της Λεωφόρου Συγγρού για το σπίτι μου γυρνώντας
από βραδινή έξοδο.
Μια προσωπική μου υπόθεση στριφογύριζε στη κεφάλα μου και
κοιτούσα σχεδόν τα παπούτσια μου. Κάπου εκεί στο ύψος λίγο πριν NN (στάση Εφέσου)
βλέπω τρεις κοπέλες τρανσ να συζητούν δυνατά. Μία εξ αυτών λέει στις άλλες "Αν τα παίρνεις
σοβαρά στη ζωή όλα σου έρχονται σοβαρά και κατακούτελα!"
Σαν σε σκηνή από κινηματογράφο σταματώ λίγα μέτρα
πιο πέρα. Εκείνες σταματούν αμέσως να μιλάνε. Ελάχιστα δευτερόλεπτα μένω γυρισμένος
με τη πλάτη σε αυτές. Γυρίζω και υψώνω το αριστερό μου δείκτη και σημαδεύω τη κοπέλα που είπε
τη φράση. Εκείνες παγώνουν. Δυνατά και σχεδόν με μεταλλική φωνή λέω: "Έχεις απόλυτο δίκιο!
Τη ζωή δεν πρέπει να τη παίρνουμε στα σοβαρά!" Κατέβασα το χέρι και το κεφάλι. Με αργά βήματα συνέχισα
το δρόμο μου για το σπίτι. Εκείνες μείναν σιωπηλές. Στο δρόμο πίεζα τον εαυτό μου να βουρκώσω μα δεν τα κατάφερα.
Εσύ φίλος είσαι μάλλον μαθημένος στον αυνανισμό. Καλώς.
εμ με τις παπαριες που διαβαζω τι να κανω?
Παπαριές δεν διαβάζεις. Ανθρώπινη ιστορία παρέθεσα. Μαλάκα. Αν θες τη προσπερνάς όπως τόσοι άλλοι. Ε μαλάκα.
Και γω γράφω εδώ και σχόλια για τρανσ και διάφορα. Σήμερα είπα να βάλω το ποστ ενός φίλου. Σε ενόχλησε;
Παπαριές δεν διαβάζεις. Ανθρώπινη ιστορία παρέθεσα. Μαλάκα. Αν θες τη προσπερνάς όπως τόσοι άλλοι. Ε μαλάκα.
Και γω γράφω εδώ και σχόλια για τρανσ και διάφορα. Σήμερα είπα να βάλω το ποστ ενός φίλου. Σε ενόχλησε;