You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
μπάχαλο τοκανε το κανε σεξ
xxxniner
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 160
- Πόντοι
- 16
πολύ ωραίο καυλάκι, μάθαμε τίποτα ;ρε παιδια για αυτο το μωρο υπαρχουν καποισ να εχει δοκιμασει φενεται πολυ καβλιαρικο
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.238
- Πόντοι
- 606
πολύ ωραίο καυλάκι, μάθαμε τίποτα ;
εχω αναφερθει οτι προσφατα περασα πολυ ωραια για αλλη μια φωρα ....
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.829
- Πόντοι
- 736
μπάχαλο τοκανε το κανε σεξ
Συμφωνώ!! όντος πιό χειρότερο το νέο interface του και γενικά χειρότερο.
xxxniner
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 160
- Πόντοι
- 16
περούκα βλέπω, βυζί έχει ; αν όχι τότε είναι κρος . πάντως είναι ωραία και καλό παιδίΚαπου διαβασα οτι ειναι cross και οχι trans
Εχει κανεις εμπειρια για το τι ισχυει ?
Nikol345678
Trans
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2014
- Like
- 12
Αρχισατε τα οργανα παλι.......Γεμισα ολο το νετ αγγελιες και αφρισατε .....Εσυ xxxniner ελεγες τα καλυτερα ....Τι επαθες ξαφνικα.....ουτε περουκες φοραω ουτε τπτ .....ειμαι καλοναρα με προσωπαρα ..... .....
mousatos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 117
- Πόντοι
- 16
ξαναδιάβασε τα σχόλια καλύτερα και μην επιτίθεσαι έτσι στο μπαμ...
εκτός αν είσαι ΤΟΟΟΣΟ ψώνιο από ότι αποδεικνύει και το σχόλιο σου, οπότε θα χρειαστεί να ξαναβγάλεις πολλές φορές καινούριες αγγελίες.
καλή συνέχεια
εκτός αν είσαι ΤΟΟΟΣΟ ψώνιο από ότι αποδεικνύει και το σχόλιο σου, οπότε θα χρειαστεί να ξαναβγάλεις πολλές φορές καινούριες αγγελίες.
καλή συνέχεια
blooddead
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 137
- Πόντοι
- 396
ρε παιδια για αυτο το μωρο υπαρχουν καποισ να εχει δοκιμασει φενεται πολυ καβλιαρικο
Nikol345678
Trans
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2014
- Like
- 12
Ουτε ψωνιο ειμαι ουτε τπτ ....μερικοι εδω μεσα εχουν αφρισει να με σαμποταρουν .......Ξεστραβωθειτε επιτελους και δειτε δεν εχετε τι να πειτε και προσπαυειτε να κανετε την τριχα τριχια καποιοι ...Ουτε περουκες φοραω ουτε τριχες εχω ουτε φλεβες μου πεταγονται ουτε εχω παραμορφωθει απο τις σιλικονες οπως κατι αλλες... .... ......και δεν επιτεθηκα απλα αναρωτηθηκα τι ηταν αυτα που λεει....Πως το συμπεραινει οτι φοραω περουκα.....Με εχει μαλλιοτραβηξει...οποιος δεν ξερει ας μην μιλαει........
xxxniner
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 160
- Πόντοι
- 16
είσαι και κορμάρα, και προσωπάρα, και καυλάρα , τι κι αν είσαι κρος, καύλα είσαι και καλό παιδί . Το μαλλί σου μοιάζει με περούκα, κακό είναι; πούτσα έχεις, όχι μουνί , όλα δικά μας;Αρχισατε τα οργανα παλι.......Γεμισα ολο το νετ αγγελιες και αφρισατε .....Εσυ xxxniner ελεγες τα καλυτερα ....Τι επαθες ξαφνικα.....ουτε περουκες φοραω ουτε τπτ .....ειμαι καλοναρα με προσωπαρα ..... .....
xxxniner
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 160
- Πόντοι
- 16
βυζί έχεις; φώτο παρακαλώ;Αρχισατε τα οργανα παλι.......Γεμισα ολο το νετ αγγελιες και αφρισατε .....Εσυ xxxniner ελεγες τα καλυτερα ....Τι επαθες ξαφνικα.....ουτε περουκες φοραω ουτε τπτ .....ειμαι καλοναρα με προσωπαρα ..... .....
xxxniner
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 160
- Πόντοι
- 16
σωστός, να δούμε το βυζί ...ξαναδιάβασε τα σχόλια καλύτερα και μην επιτίθεσαι έτσι στο μπαμ...
καλή συνέχεια
Nikol345678
Trans
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2014
- Like
- 12
Και επιθετικη να ημουνα που δεν ειμαι ποτε....Ειμαι ευγνεστατη και γλυκυτατη για να ξερετε .....ειμαι 1000% δικαιολογημενη........Φτιαξε εσυ κανα μαγαζακι στηστο με κοπο και ιδρωτα και ασε 10-15 νουμερα να σε σαμποταρουν και να κραζουν το μαγαζι σου .....Να μην εχεις δουλεια και να σε δω ποση ανωτεροτητα και ευγενεια θα δειχνεις......Ολοι εκ του ασφαλους μιλατε ωραια....
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.238
- Πόντοι
- 606
Αρχισατε τα οργανα παλι.......Γεμισα ολο το νετ αγγελιες και αφρισατε .....Εσυ xxxniner ελεγες τα καλυτερα ....Τι επαθες ξαφνικα.....ουτε περουκες φοραω ουτε τπτ .....ειμαι καλοναρα με προσωπαρα ..... .....
μωρακι μου αστους αυτους μ μασ τ θα γυνει?????
xxxniner
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 160
- Πόντοι
- 16
συμφωνώ, βυζί έχεις ; μπορούμε να το δούμε ;Και επιθετικη να ημουνα που δεν ειμαι ποτε....Ειμαι ευγνεστατη και γλυκυτατη για να ξερετε .....ειμαι 1000% δικαιολογημενη........Φτιαξε εσυ κανα μαγαζακι στηστο με κοπο και ιδρωτα και ασε 10-15 νουμερα να σε σαμποταρουν και να κραζουν το μαγαζι σου .....Να μην εχεις δουλεια και να σε δω ποση ανωτεροτητα και ευγενεια θα δειχνεις......Ολοι εκ του ασφαλους μιλατε ωραια....
xxxniner
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 160
- Πόντοι
- 16
καύλα είναι το μωρό είτε τρανς είτε κρος λάθος ενοχλείται . Ας μας δείξει το βυζάκι του, σε πειράζει εσένα να μας το δείξει ;μωρακι μου αστους αυτους μ μασ τ θα γυνει?????
Nikol345678
Trans
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2014
- Like
- 12
Οτι πληροφορια θελεις μπορεις να με καλεσεις..το βυζι μου ειναι Νο2 απο ορμονες....Οι φωτο ειναι αναλυτικοτατες....ΧΧΧ δεν στελνω
xxxniner
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 160
- Πόντοι
- 16
είσαι κρος ; προσωπικά προτιμώ το άβυζο από τις σιλικόνες .Οτι πληροφορια θελεις μπορεις να με καλεσεις..το βυζι μου ειναι Νο2 απο ορμονες....Οι φωτο ειναι αναλυτικοτατες....ΧΧΧ δεν στελνω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις