Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

shm

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
όντως μεγάλη μάπα το κανε...

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16

Nikol345678

Trans
Εγγρ.
13 Απρ 2014
Like
12
Αρχισατε τα οργανα παλι.......Γεμισα ολο το νετ αγγελιες και αφρισατε .....Εσυ xxxniner  ελεγες τα καλυτερα ....Τι επαθες ξαφνικα.....ουτε περουκες φοραω ουτε τπτ .....ειμαι καλοναρα με προσωπαρα ..... .....

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
ξαναδιάβασε τα σχόλια καλύτερα και μην επιτίθεσαι έτσι στο μπαμ...
εκτός αν είσαι ΤΟΟΟΣΟ ψώνιο από ότι αποδεικνύει και το σχόλιο σου, οπότε θα χρειαστεί να ξαναβγάλεις πολλές φορές καινούριες αγγελίες.  :hi:
καλή συνέχεια

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396

Nikol345678

Trans
Εγγρ.
13 Απρ 2014
Like
12
Ουτε ψωνιο ειμαι ουτε τπτ ....μερικοι εδω μεσα εχουν αφρισει να με σαμποταρουν .......Ξεστραβωθειτε επιτελους και δειτε δεν εχετε τι να πειτε και προσπαυειτε να κανετε την τριχα τριχια καποιοι ...Ουτε περουκες φοραω ουτε τριχες εχω ουτε φλεβες μου πεταγονται ουτε εχω παραμορφωθει απο τις σιλικονες οπως κατι αλλες... .... ......και δεν επιτεθηκα απλα αναρωτηθηκα τι ηταν αυτα που λεει....Πως το συμπεραινει οτι φοραω περουκα.....Με εχει μαλλιοτραβηξει...οποιος δεν ξερει ας μην μιλαει........

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Αρχισατε τα οργανα παλι.......Γεμισα ολο το νετ αγγελιες και αφρισατε .....Εσυ xxxniner  ελεγες τα καλυτερα ....Τι επαθες ξαφνικα.....ουτε περουκες φοραω ουτε τπτ .....ειμαι καλοναρα με προσωπαρα ..... .....
είσαι και κορμάρα, και προσωπάρα, και καυλάρα , τι κι αν είσαι κρος, καύλα είσαι και καλό παιδί .  Το μαλλί σου μοιάζει με περούκα, κακό είναι; πούτσα έχεις, όχι μουνί , όλα δικά μας;

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
βυζί έχεις; φώτο παρακαλώ;

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
ξαναδιάβασε τα σχόλια καλύτερα και μην επιτίθεσαι έτσι στο μπαμ...
εκτός αν είσαι ΤΟΟΟΣΟ ψώνιο από ότι αποδεικνύει και το σχόλιο σου, οπότε θα χρειαστεί να ξαναβγάλεις πολλές φορές καινούριες αγγελίες.  :hi:
καλή συνέχεια
σωστός, να δούμε το βυζί ...

Nikol345678

Trans
Εγγρ.
13 Απρ 2014
Like
12
Και επιθετικη να ημουνα που δεν ειμαι ποτε....Ειμαι ευγνεστατη και γλυκυτατη  για να ξερετε .....ειμαι 1000% δικαιολογημενη........Φτιαξε εσυ κανα μαγαζακι  στηστο με κοπο και ιδρωτα και ασε 10-15 νουμερα να σε σαμποταρουν και να κραζουν το μαγαζι σου .....Να μην εχεις δουλεια και να σε δω ποση ανωτεροτητα και ευγενεια θα δειχνεις......Ολοι εκ του ασφαλους μιλατε ωραια....

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.238
Πόντοι
606

μωρακι μου αστους αυτους μ μασ τ θα γυνει?????

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Και επιθετικη να ημουνα που δεν ειμαι ποτε....Ειμαι ευγνεστατη και γλυκυτατη  για να ξερετε .....ειμαι 1000% δικαιολογημενη........Φτιαξε εσυ κανα μαγαζακι  στηστο με κοπο και ιδρωτα και ασε 10-15 νουμερα να σε σαμποταρουν και να κραζουν το μαγαζι σου .....Να μην εχεις δουλεια και να σε δω ποση ανωτεροτητα και ευγενεια θα δειχνεις......Ολοι εκ του ασφαλους μιλατε ωραια....
συμφωνώ, βυζί έχεις ; μπορούμε να το δούμε ;

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
μωρακι μου αστους αυτους μ μασ τ θα γυνει?????
καύλα είναι το μωρό είτε τρανς είτε κρος λάθος ενοχλείται .  Ας μας δείξει το βυζάκι του, σε πειράζει εσένα να μας το δείξει ;

Nikol345678

Trans
Εγγρ.
13 Απρ 2014
Like
12
Οτι πληροφορια θελεις μπορεις να με καλεσεις..το βυζι μου ειναι Νο2 απο ορμονες....Οι φωτο ειναι αναλυτικοτατες....ΧΧΧ δεν στελνω

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Οτι πληροφορια θελεις μπορεις να με καλεσεις..το βυζι μου ειναι Νο2 απο ορμονες....Οι φωτο ειναι αναλυτικοτατες....ΧΧΧ δεν στελνω
είσαι κρος ; προσωπικά προτιμώ το άβυζο από τις σιλικόνες .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom