ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.472
- Πόντοι
- 2.356
Ευχαριστώ για την άμεση απάντησηΓενικά με Κρος δεν έχω γνώση. Η μοναδική είναι η Νικόλ Συγγρού που ανήκει βέβαια στην συζήτηση τρανς με προσόντα.
Ευχαριστώ για την άμεση απάντησηΓενικά με Κρος δεν έχω γνώση. Η μοναδική είναι η Νικόλ Συγγρού που ανήκει βέβαια στην συζήτηση τρανς με προσόντα.
πολύ καλή, ευγενικά και γλύκειά, περισσότερο παθητική.. δεν εχω δοκιμάσει το ενεργητικό της... αλλά νιώθεις σαν να πηδάς τη γκόμενα σου..Επίσης φίλε Αντόνιο θέλω να μάθω για την Άντα κροσσ, αν αξίζει κλπ αν έχεις πληροφορία.
Κρος. Χωρίς βυζι κ αρκετά αντρουα. Είχε κ αρκετές τρίχες όταν δοκίμασα. Από εργαλείο μεγάλο κ χοντρό . Ήταν όμως σαν άντρας ντυμένος όμως.
Κρος. Χωρίς βυζι κ αρκετά αντρουα. Είχε κ αρκετές τρίχες όταν δοκίμασα. Από εργαλείο μεγάλο κ χοντρό . Ήταν όμως σαν άντρας ντυμένος όμως.
πήγες ρε κασκαντέρ σε τούτη;;; ήρωας !!φίλε, μου ζήτησε 70 €, με σένα πόσα πήρε ?
πήγες ρε κασκαντέρ σε τούτη;;; ήρωας !!
μονο πιπες κανει,πολυ θυληκη κρος αλλα δυστυχως δεν σηκωνει αγνωστους αριθμους.εχει στα8ερη πελατεια
Έχουμε πληροφορίες από κανέναν συναγωνιστή που έχει δοκιμάσει μήπως;
πήγες ρε κασκαντέρ σε τούτη;;; ήρωας !!
μονο πιπες κανει,πολυ θυληκη κρος αλλα δυστυχως δεν σηκωνει αγνωστους αριθμους.εχει στα8ερη πελατεια
κρος πολύ θηλυκη και μονο παθητικη. ειχε χωρο στην κασσανδρας στον βοτανικο διπλα στα στουντιο. μιλάγαμε από skype παλια, ειχα παει 2-3 φορες, δεν επαιρνε λεφτα εκεινη την εποχη. την εχω χασει τα τελευταια χρονια.
κρος πολύ θηλυκη και μονο παθητικη. ειχε χωρο στην κασσανδρας στον βοτανικο διπλα στα στουντιο. μιλάγαμε από skype παλια, ειχα παει 2-3 φορες, δεν επαιρνε λεφτα εκεινη την εποχη. την εχω χασει τα τελευταια χρονια.
δεν εχω ιδεα, αν ψάχνεις παθητικη δοκιμασε. είναι πολύ ψηλη και τοτε ειχε και φοβερο κορμι. εχω χρονια να την δωΔηλαδη τωρα δεχεται ραντεβου ή οχι; Μη την παρω τηλ και με βρισει