kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
εμφανιση καλη ειναι για κροσακι , συμπεριφορα πολυ μετρια δηλ δεν το ενιω8ε το σεξ, βεβαια ισως φταιω και εγω βεβαια!Ετσι κι ετσι απο ποια αποψη; Εμφανιση ή συμπεριφορα;
εμφανιση καλη ειναι για κροσακι , συμπεριφορα πολυ μετρια δηλ δεν το ενιω8ε το σεξ, βεβαια ισως φταιω και εγω βεβαια!Ετσι κι ετσι απο ποια αποψη; Εμφανιση ή συμπεριφορα;
πριν 3 χρονια!αλλαζει ο ανθρωπος!Κριμα και ψηνομουν να παω. Οκ ευχαριστω πολυ.
Εχει δοκιμασει κανεις? Στο τηλεφωνο φανηκε πολυ ενταξει παντως
Καλημέρα παίδες, απο Θεσσαλονίκη ξέρετε καμιά καλή ενεργητική με μεγάλο εργαλείο; ευχαριστώ
κρος ειναι?παλαιότερα στο Μυτιλήνης και λίγα πράγματα φίλε.
ΑΠΛΑ ΠΛΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ H FENIA ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΧΡΙ 8/7 .... ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑ ΑΚΥΡΟ...Ε[ΙΦΥΛΛΑΣΟΜΑΙ...
Αυτη γενικά είναι καλή περίπτωση;
ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΛΑ ΜΕ ΚΑΥΛΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ...
Έχω πάει αρκετές φορές. Περνάς πάντα καλα μαζί της. Θηλυκή κ παιχνιδιάρα. Δυνατή στο ενεργητικό κ με εργαλείο δυνατό κ μεγάλο. Γενικά θα την συνεστηνα.Αυτη γενικά είναι καλή περίπτωση;
Έχω πάει αρκετές φορές. Περνάς πάντα καλα μαζί της. Θηλυκή κ παιχνιδιάρα. Δυνατή στο ενεργητικό κ με εργαλείο δυνατό κ μεγάλο. Γενικά θα την συνεστηνα.