Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τζο (απο το μουντζο)

(μουνι στα καλιαρντα)
;)

Επισκέπτης
ταρατσακι ασε τον ταλος ισυχο ειναι δικος μου.....μου εχει κανει προγαμιαιο συμβολεο.....θα σου κανω ασφαλιστηκα μετρα αν τον ξαναπλησιασεις....εσυ εχεις τον ταυρο λυσαρι ολους τους θες? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θα πιαστούμε μαλλί με μαλλί! :2funny:

Επισκέπτης
Eμενα ποτε θα με γλυψη καποιος ολοκληρη να μου πιπιληση λιγο τις ρογουλες μου?? Και μετα να με αφηση εγκυος?? αααααααα  Ζηλευω. Θελω κατι καλο αν υπαρχη. Καταλαβαινετε τι εννοω μωρα μου. Καυλες μου.

Αν η φωτογραφία που έχεις είναι αυθεντική στο κάνω 10 φορές :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Α ρε καργιόλη παπαδόπουλε το μόνο καλό που έκανες εδώ κάτω τα μαύρα χρόνια, ήταν το εθνικό δίκτυο........κατά τα άλλα ΓΑΜΙΕΣΑΙ!!!! ;)

Αγαπητε μου Sonyp μην το γελαμε κακα τα ψεματα για το χρονο που εμειναν στην εξουσια κανανε πολλα καλα σ αυτο τον τοπο μεσα σε λιγο καιρο. Οι δρομοι οι περισσοτεροι που υπαρχουν στην Ελλαδα απο  τοτε υπαρχουν. Ουτε καν τους εχη πειραξη κανενας απο τοτε. Ακομα σε χωματοδρομους θα περπαταγαμε.

Επισκέπτης
Χαιρετιζω και εγω με την σειρα μου ολο τον καλο και τον ... ατακτο κοσμο!

Προεδρε, τι θα γινει με το νησακι; θα το ανοιξουμε για τουρισμο; (Long island)

Επισκέπτης

Επισκέπτης
τα υπολοιπα μονο με ιδιαιτερα μαθηματα ,να βγαλουμε κανα φραγκο

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
τα υπολοιπα μονο με ιδιαιτερα μαθηματα ,να βγαλουμε κανα φραγκο

Πρόεδρε να κάνουμε ειδική φορολογία στο λαό να ανοίξουμε μια Σχολή για Τραβεστι. Θα είσαι εσύ ο Διευθυντής. Για να εκπαιδεύονται στο γλύψημο καλό γαμηση και στα οικιακα. Να σταματήσουν τα Τραβελια να τρώνε στις Ταβέρνες. Να μάθουν να μαγειρεύουν. Να κεντάνε. Θα τα έχεις κλισμένα μέσα μέχρι την αποφοίτηση τους να λυσσάξουν. Θα τις πλακωσης στις ορμόνες και στις πλαστικές να βγούνε μπομπα στη κενονια.  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Επισκέπτης
Πρόεδρε να κάνουμε ειδική φορολογία στο λαό να ανοίξουμε μια Σχολή για Τραβεστι. Θα είσαι εσύ ο Διευθυντής. Για να εκπαιδεύονται στο γλύψημο καλό γαμηση και στα οικιακα. Να σταματήσουν τα Τραβελια να τρώνε στις Ταβέρνες. Να μάθουν να μαγειρεύουν. Να κεντάνε. Θα τα έχεις κλισμένα μέσα μέχρι την αποφοίτηση τους να λυσσάξουν. Θα τις πλακωσης στις ορμόνες και στις πλαστικές να βγούνε μπομπα στη κενονια.  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

επικροτω τη θεση σου αυτη δαναη!!!!!!θα βρουμε και πλαστικο απο βραζιλια ναναι συνβεβλημενος με ολα τα ταμεια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom