Επισκέπτης
[move] [/move]Eμενα ποτε θα με γλυψη καποιος ολοκληρη να μου πιπιληση λιγο τις ρογουλες μου?? [glow=red,2,300]Και μετα να με αφηση εγκυος[/glow]?? αααααααα Ζηλευω. Θελω κατι καλο αν υπαρχη. Καταλαβαινετε τι εννοω μωρα μου. Καυλες μου.
[move] [/move]Eμενα ποτε θα με γλυψη καποιος ολοκληρη να μου πιπιληση λιγο τις ρογουλες μου?? [glow=red,2,300]Και μετα να με αφηση εγκυος[/glow]?? αααααααα Ζηλευω. Θελω κατι καλο αν υπαρχη. Καταλαβαινετε τι εννοω μωρα μου. Καυλες μου.
Προεδρε Παπαδοπουλε Καυλωνω
τι λες βρε κακομοιρη ????
καθεσαι και πιστευεις οτι υπαρχει αυτο το ατομο??????
μα ποσο αφελεις ειναι καποιοι?????
Και εγώ που να το ξέρω? Μαθε με τα κατατοπια εσυ!!!!
αλικη και βαλεντινα ειναι το ιδιο ατομο!!!καποιος τρελοπουστης ειναι .....
αλικη και βαλεντινα ειναι το ιδιο ατομο!!!καποιος τρελοπουστης ειναι .....
Εκδηλώθηκες Εθνικέ που-σταρ???εδω τα καλα τραβελιαααααααααααααααα
Όλοι οι άντρες οι βαρβάτοι πάλι εδώ μαζευτήκατε βρε?
Μπορείτε και εδώ να βρείτε καλό υλικό και τηλέφωνα!
ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ πολλές φορές!τελικα εσυ εισαι πολυ στρειτ!!!!εισαι αντρας βαρβατος!!!!!!!!
(με γυναικα εχεις παει ποτε?)
Πες μας ότι θές κι εσύ να μείνεις έγκυος...ταρατσακι ασε τον ταλος ισυχο ειναι δικος μου.....μου εχει κανει προγαμιαιο συμβολεο.....τηα σου κανω ασφαλιστηκα μετρα αν τον ξαναπλησιασεις
ταρατσακι ασε τον ταλος ισυχο ειναι δικος μου.....μου εχει κανει προγαμιαιο συμβολεο.....θα σου κανω ασφαλιστηκα μετρα αν τον ξαναπλησιασεις....εσυ εχεις τον ταυρο λυσαρι ολους τους θες?
θα σε βγαλω και στο ιντερνετ................................................. ;)