MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 206
θελω και για δω πληροφοριες
τι φόραγε ;Μια που μπηκα και το θυμαμαι και βασικα της χρωσταω μια κριτικη..
Την συναντησα πριν περιπου 2-3 βδομαδες.Ηταν ελαφρα βαμενη,θυληκη εμφανιση.
Στα του αγωνα....βελτιωθηκε στη πιπα της,ηταν πιο χαλαρη.Δεν ειχε deep και τα σχετικα αλλα για τα γουστα μου ηταν καλη.
στο σεξ,δεν αφησα εγω και πολλα περιθωρια...στησιμο στα 4 και βουρ στο πατσα!!Κωλαρακι ακομα πολυ σφιχτο.Αδουλευτο πολυ.Εχει την θεληση ομως και καθεται σαν κυρια να τον φαει.Δεν κρατησα πολυ,μην φανταστειτε,ηθελα ενα μπαμ μπαμ ραντεβου,τελειωσα,ντυθηκα,και αλλου παν και οι αλλοι.
Εννοειται πως θα την ξαναδω...Θελει δουλεμα η κωλαρα της!
τι φόραγε ;
καυλα ! Και γοβιτσες ;Ενα δικτυωτο σαν παρεο να το πω....
απο μεσα μαυρο στριγγακι.
Πριν λιγο περασμα απο συγγρου μονο για μάτι και οχι για γαμησι . Ειχα εγκάρδια χειραψία με την βερονικα που μου σύστησε την φίλη της και γνωστή εδώ μέσα Αντζέλικα . Ενα ωραίο θυληκο κρος . Μου είπε η βερονικα οτι ειναι πολυ καλη . Έφυγα δίνοντας υπόσχεση οτι θα τις παρω και τις 2 την επόμενη φορα . Κατ τ αλλα είδα μια καινουρια τρανς στην αρχη σχετικά με κοτσίδα και άσπρο φόρεμα πολυ θυληκη . Ζήτησε 70€ . Την ξερει κανεις ;
μια μελαχρινη με κοτσίδα . Ειχε πουτσο και ηταν πολυ θυληκη . Αρχές σχετικά λιγο μετ απο την ανιφορα που αραζει η κοριναΠου την είδες φιλαράκι? Στην αρχή η πρώτη που πέτυχα ητανκ μια με ξανθιά κοντή περούκα (στην Εθνική Τράπεζα). Ποιά είναι αυτή? Ζήτησε 70
μια μελαχρινη με κοτσίδα . Ειχε πουτσο και ηταν πολυ θυληκη . Αρχές σχετικά λιγο μετ απο την ανιφορα που αραζει η κορινα
ναι αξίζει η βερονικα τυπε μου. Πολυ καλη !ναι την είδα ,έδειχνε πολύ θηλυκή και ξαναπέρασα μήπως και την πάρω αλλά με προλάβανε...
παρακάτω είδα και την Βερόνικα www.sexgr.net/transexual/ad238849-athens]http://www.sexgr.net/transexual/ad238849-athens[/url] και ήμουν έτοιμος να την πάρω αλλά είχε ένα στυλάκι με πολύ τουπέ και φοβήθηκα την ξεπέτα. Αξίζει τον κόπο?
Πρωτα πρεπει να ξεθυμώσεις κοπελα μου και μετα.Δεν είναι στραβος ο γιαλος,εσυ στραβα αρμενίζεις...