Και Που βρισκεται; Δωσε μου τα φωτα σου !!!!το adult theater το εχουμε χτίσει τυπε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (7 μέλη και 28 επισκέπτες)
Συναγωνιστές να ενημερώσω για χθεσινή μου βόλτα στον παράδρομο γύρω στις 12.. Σχετικά καλή κινητικότητα από κορίτσια αλλά λόγω χρόνου δεν σταμάτησα σε πολλές. Δεν είδα ωστόσο την Χαρά, την Βερόνικα που μάλλον είναι Θεσσαλονίκη, ούτε και την Τάνια Κέλλυ. Πέτυχα όμως το μελαχρινό κροσσάκι Ατζελίνα, ψηλή με ωραίο κορμάκι, που βάζει αγγελίες τώρα τελευταία, αλλά ζήτησε 50 (!) για τσιμπουκάκι στο αυτοκίνητο και 60 για 'ανωμαλίες' στο χώρο της. Εντύπωση μου κανε μια ξανθιά νταρντάνα μπροστά σε ένα παρκάκι, η τελευταία μάλιστα κατά σειρά που πέτυχα πριν την καντίνα, την οποία και τίμησα με ένα 20αρικακι πίπα στο αυτοκίνητο..
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
η βερονικα ηταν . Γύρισε τις προάλλες και την πήρα γύρω στις 3 στο αμάξι χθες. Την ατζελινα δεν την πέτυχαΣυναγωνιστές να ενημερώσω για χθεσινή μου βόλτα στον παράδρομο γύρω στις 12.. Σχετικά καλή κινητικότητα από κορίτσια αλλά λόγω χρόνου δεν σταμάτησα σε πολλές. Δεν είδα ωστόσο την Χαρά, την Βερόνικα που μάλλον είναι Θεσσαλονίκη, ούτε και την Τάνια Κέλλυ. Πέτυχα όμως το μελαχρινό κροσσάκι Ατζελίνα, ψηλή με ωραίο κορμάκι, που βάζει αγγελίες τώρα τελευταία, αλλά ζήτησε 50 (!) για τσιμπουκάκι στο αυτοκίνητο και 60 για 'ανωμαλίες' στο χώρο της. Εντύπωση μου κανε μια ξανθιά νταρντάνα μπροστά σε ένα παρκάκι, η τελευταία μάλιστα κατά σειρά που πέτυχα πριν την καντίνα, την οποία και τίμησα με ένα 20αρικακι πίπα στο αυτοκίνητο..
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
τι έγινε ρε παιδιά; πήγε κανείς; έγινε καμιά καλή φάση;;καλησπερα οποιος ειναι εδω και εχει διαθεση την παρασκευη 17/7 μετα τις 11 θα εχει σκηνικο το βραδυ στο adult με τρανς...για να μαζευομαστε λιγο πριν τις διακοπες....
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
την ειχα πάρει πριν 2-3 χρονια . Μέτρια πράγματα
BULLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 138
- Πόντοι
- 1
Φίλε, μου λες παρακαλώ ποια είναι η νάντια και σε ποιο σημείο του παράδρομου τη βρίσκω ;Πριν λιγο ημουν συγγρου και πήρα την ναντια για ενα ωραίο τσιμπουκακι στο αμάξι . Ακαποτο τσιμπουκι με τις πανέμορφες χείλαρες της . Φόραγε ζαρτιερες και ειχε γαλλικό μανικιούρ - πεντικιούρ . Οταν έχυσα είδα οτι της ειχε σηκωθεί και έφτιαχνε το στριγκάκι της . Ήρθα απ πίσω της και της έχωσα ενα δάχτυλο για να μυρίζω την μυρωδιά της σουφριτσας της ολο το βράδυ !
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
ειναι λιγο πριν την μεση . Σε ενα ασήμι αμάξι . Γκουγκλαρε ναντια τρανς μια θα σου βγάλει . Αυτή ειναι !Φίλε, μου λες παρακαλώ ποια είναι η νάντια και σε ποιο σημείο του παράδρομου τη βρίσκω ;
astamatitos29
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
[URL unfurl="true"]http://kanesex.com/transexuals/transexuals-psaxnoun-gia-antres/kaula-trans-anna-6975539220_i55053[/url]
την εχει πάρει κανείς; κριτικές έχουμε;
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
δεν το ανοίγει[URL unfurl="true"]http://*******/transexuals/transexuals-psaxnoun-gia-antres/kaula-trans-anna-6975539220_i55053[/url]
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
Βαλε το kane sex στις τελειεςδεν το ανοίγει
αυτη ειναι η σοφη απο φ99...????
όπου αστεράκια το γνωστό kanesex
Βάζει καθημερινά δεκάδες αγγελίες. Έχει κάποιος γνώμη για τις υπηρεσίες;
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
οπ φιλε που την βρηκες αυτη;όπου αστεράκια το γνωστό kanesex
Ευχαριστώ.
νομιζω πρωτη φορα την βλεπω
Βλέπω αγγελίες της κάνα δίμηνο τώρα. Πήρα τηλέφωνο. 50€ με σκεπαστή πίπα. Αν κάποιος έχει info ας μας πει.οπ φιλε που την βρηκες αυτη;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 46042
Επισκέπτης
οπ φιλε που την βρηκες αυτη;
Η Συλβι ειναι .
SOYLHS1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Κριτικές