Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
κυρτ ρασελ όπως και να χει αρχισε να εχεις δικες σου εμπειριες και βρες ποια ατομα και τι γουστα σε εξιταρουν στο χωρο...ότι και να ακουσεις οσο καλοπροαιρετο και να είναι αν δεν κανεις πραγματα εσυ από μονος σου δεν θα μαθεις ποια είναι καλη και ποια όχι...για μενα το κυριοτερο που μπορεις να ενημερωθείς από εδώ είναι αν το άλλο ατομο εχει φυσιολογικη συμπεριφορα αν ξεπετάει η όχι και αν είναι ευγενικος ανθρωπος...από εκει και περα το καλη κακη εξαρτάται από τα γουστα...καποια που μπορει εσενα να σε αναψει φουλ εμενα μπορει να μην με εξιταρει καθολου σεξουαλικα...
δεν σε κρινω σε καμια περιπτωση και καταλαιβαινω ότι δεν ηθελες να προωθησεις απλα οι προτασεις καλο είναι να γινονται από αυτους που εχουν κανει ''πρακτικη εξασκηση'' .

τα ειπες ωραια και κομψα

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
κυρτ ρασελ όπως και να χει αρχισε να εχεις δικες σου εμπειριες και βρες ποια ατομα και τι γουστα σε εξιταρουν στο χωρο...ότι και να ακουσεις οσο καλοπροαιρετο και να είναι αν δεν κανεις πραγματα εσυ από μονος σου δεν θα μαθεις ποια είναι καλη και ποια όχι...για μενα το κυριοτερο που μπορεις να ενημερωθείς από εδώ είναι αν το άλλο ατομο εχει φυσιολογικη συμπεριφορα αν ξεπετάει η όχι και αν είναι ευγενικος ανθρωπος...από εκει και περα το καλη κακη εξαρτάται από τα γουστα...καποια που μπορει εσενα να σε αναψει φουλ εμενα μπορει να μην με εξιταρει καθολου σεξουαλικα...
δεν σε κρινω σε καμια περιπτωση και καταλαιβαινω ότι δεν ηθελες να προωθησεις απλα οι προτασεις καλο είναι να γινονται από αυτους που εχουν κανει ''πρακτικη εξασκηση'' .

Σωστος , απλα επειδη εγω ειμαι λιτος και απλος σε αυτα τα πραγματα ,επειδη ειδα : ''καλος χαρακτηρας'' κτλ και μου αρεσαν οι φωτο ... λεω,καλη ειναι. Παντως εχεις δικιο. Ευχαριστω γιατι φαινεσαι καλοπροαιρετος.  :)

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
τα ειπες ωραια και κομψα

Εσυ εκει ακομα την παπια κανεις...αλλα ειπε ο φιλος...εσυ κανεις οτι αγνοεις οτι αλλο εννοουσες στην αρχη για μενα...αλλα ενταξει φαινεται οτι εχεις καει οποτε σε συγχωρω. :2funny:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
εσύ ανέφερες τα ονόματα αυτά και μάλλον αρέσκεσαι στον χαβαλέ

Μην συγκρινουμε ανομοια πραγματα...

Ο Απολυτος Αρσενικος , ειναι ιδεα,ειναι ο θρυλος πισω απο τα μουνια και τον μυθο...μετα τον Απολυτο ειναι το χαος και μετα παλι αυτος...πιθανο να μην υπαρχει σε υλικη μορφη πια αλλα να ειναι καποιου ειδους ανωτερη κοσμικη οντοτητα . Παιζει να γραφει ποστ χωρις να εχει ιντερνετ και λαπτοπ πλεον.
Ο Βατραχος απο αυτα που διαβαζω και κρινω ειναι ψυχουλα , τα λεει τα πραγματα οπως ειναι,ειναι μερακλης, αλλα ''he is just a human after all''οπως κι εμεις.

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
δεν εχω ν απολογηθω για κατι, δεν σε ειπα και καμπουρη
οι συναγωνιστες ξερουν το ποιον μου, ξερουν και το υφος μου
αν δεν σ αρεσει, λυπαμαι
ετσι κι αλλιως δεν μου εκανε διαφορα αν εισαι προμοτερ κατα λαθος ή οχι
το ιδιο αποτελεσμα εχουν και τα 2 αρα ειναι κατακριτεα και τα 2
οποτε τ αφηνουμε εδω και περιμενουμε μ αγωνια την πρωτη σου συνεισφορα στο θεμα μας

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
ετσι κι αλλιως δεν μου εκανε διαφορα αν εισαι προμοτερ κατα λαθος ή οχι
το ιδιο αποτελεσμα εχουν και τα 2 αρα ειναι κατακριτεα και τα 2

Ρε συ πραγματικα , εισαι σοβαρος?

Αν εγω αυριο πηδηξω την ''ταδε'' και γραψω ενα review μελι για παρτη της η την προτεινω σε αλλον τα ιδια θα μου λες οτι την προμοταρω? Η αν θαψω καμια θα μου λες οτι ειμαι στημενος?

Ασε ρε φιλε...εσενα σε εχουν κοροιδεψει,εχεις χασει λεφτα , σε ποναει παρα πολυ και βλεπεις συνωμοσιες παντου. Ασε καταλαβα τι παιζει σε αυτο το θρεντ.

Μαλακια που το συνεχισα...σε πικραμενο ανθρωπο τι λογικη να βρω για να συννενοηθω?

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
καλε μου οι περισσοτεροι εδώ μεσα καλοπροαίρετοι είναι εκτος από αυτους που μπαινουν πραγματι για να προμοταρουν η βγαινουν και βριζουν ορισμενα ατομα χωρις να εχουν επιχειρηματα...απλα ετσι γιατι τους καυλωνει να ασχολούνται μαζι τους και να προσπαθουν να τους εξηγησουν ότι λενε μαλακιες...τωρα για το ''θεμα'' σου με τον niced ο οποιος εκανε μια παρεμβαση σε αυτό που ειπες,για να σου πει με τον δικο τον τροπο του ότι δεν είναι σωστο να προτείνεις σε αλλους(ειδικα σε καποιον που ζητησε μια τρανς να παιζει καλα σε ολους τους ρολους) εφόσον δεν εχεις πειρα για το τι κανει η καθεμια σε κάθε τομεα...πρότεινες δηλαδή καποια που δεν νομιζω να γνωρίζεις αν κανει καλο ενεργητικο,παθητικο η οτιδήποτε τελωσπαντων..μπορει να ηταν ευστοχη η προταση σου για τη συγκεκριμενη κοπελα (δεν παιρνω θεση και δεν κρινω,λεω απλα μπορει),την επομενη φορα όμως μπορει αθελα σου να δωσεις καποια αστοχη...αυτά από εμενα και νομιζω καλο είναι να μην παρει άλλη εκταση το ζητημα...
Ας δωσουμε εκταση στο να βρουμε κανα ωραιο καυλι καλυτερα βρε παιδια!!! :grin: :grin: :grin:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.382
Πόντοι
606
το εργαλειο λειτουργει?καθαριοτητα??φυσιολογικη συμπεριφορα?
  ελα ρε boy αυτα τα εμαθα στο τηλ απο κει κ περα τ προγραμμα ειναι της ωρας λεει κ τουποστιριζει

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Ρε συ πραγματικα , εισαι σοβαρος?

Αν εγω αυριο πηδηξω την ''ταδε'' και γραψω ενα review μελι για παρτη της η την προτεινω σε αλλον τα ιδια θα μου λες οτι την προμοταρω? Η αν θαψω καμια θα μου λες οτι ειμαι στημενος?

Ασε ρε φιλε...εσενα σε εχουν κοροιδεψει,εχεις χασει λεφτα , σε ποναει παρα πολυ και βλεπεις συνωμοσιες παντου. Ασε καταλαβα τι παιζει σε αυτο το θρεντ.

Μαλακια που το συνεχισα...σε πικραμενο ανθρωπο τι λογικη να βρω για να συννενοηθω?
μ αρεσει που βγαζεις και συμπερασματα
αν δεν βρεξεις κωλο, ψαρι δεν θα φας
οποτε και φυσικα εχω πεταξει λεφτα σ αυτο το σπορ που κανω τα τελευταια 17 χρονια (ξερεις κανεναν που ν ασχολειται σοβαρα με το σπορ - γυναικες ή τρανς δεν εχει σημασια - που να μην εχει πεταξει λεφτα;), αλλα ποτε δεν πονεσα παραπανω απ οσο επρεπε, γιατι ολα αυτα προσθετουν ποντους στην εμπειρια μου. Οποτε πικραμενος δεν ειμαι, γιατι στο τελος η ζυγαρια δειχνει υπερ μου
Και φυσικα οι γαμιαδες του πληκτρολογιου δεν θα χρειαστει να κλαψουν ποτε τα λεφτα τους, αυτα θα μενουν παντα στη τσεπη τους

Αυτα, δεν χρειαζεται να το συνεχισουμε αλλο, εξ αλλου δεν σου επιτεθηκα ποτε, μια παρακληση εκανα, κυριως για το καλο και των νεοτερων.
Ας δωσουμε χωρο για τις χρησιμες πληροφοριες στο θεμα

tron777gg

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2014
Like
14
Πόντοι
0
imouna i etia tou kakou!!!! re palikaria ola kala min pareksigeste metaksisas eimai poly kenourios edomesa
opios kani promosion edomesa arga i grigora tha kraxti analogos min pareksigeste!!!!!!!
sory gia to xamo!!! den exw kataferi akoma na vretho me to en logo plasma!!! otan gini afto tha postarw tis apopsis mou
kai tha apantisw analogos!!!! naste kala!!!!!  :rockon:

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
imouna i etia tou kakou!!!! re palikaria ola kala min pareksigeste metaksisas eimai poly kenourios edomesa
opios kani promosion edomesa arga i grigora tha kraxti analogos min pareksigeste!!!!!!!
sory gia to xamo!!! den exw kataferi akoma na vretho me to en logo plasma!!! otan gini afto tha postarw tis apopsis mou
kai tha apantisw analogos!!!! naste kala!!!!!  :rockon:

Να σαι καλα ρε φιλε...δεν φταις σε τιποτα.Σε τρανς κτλ κ γω καινουργιος ειμαι.Στα σπιτακια με ''κανονικες'' απο τα μεσα του 90'.Ελπιζω να σου εδωσα καλη πληροφορια. καλα  :knockinb:  :2funny:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.382
Πόντοι
606
Να σαι καλα ρε φιλε...δεν φταις σε τιποτα.Σε τρανς κτλ κ γω καινουργιος ειμαι.Στα σπιτακια με ''κανονικες'' απο τα μεσα του 90'.Ελπιζω να σου εδωσα καλη πληροφορια. καλα  :knockinb:  :2funny:
το νου σας γιατι εδω ειναι αλλιος τα πραγματα οταν θα αρχισουν ταδαγκοματα θα καταλαβεται γιατι σας τα χονουν....

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
το νου σας γιατι εδω ειναι αλλιος τα πραγματα οταν θα αρχισουν ταδαγκοματα θα καταλαβεται γιατι σας τα χονουν....

Γι'αυτο ρε Βατραχε σε συμπαθω γιατι δεν φοβασαι κ λες παντα την αληθεια!
Ευχαριστω για την συμβουλη.  :)

tron777gg

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2014
Like
14
Πόντοι
0
egw na pw tin pas alithia exw pai mono me mia pou einai gnosti nomizw se olous mas einai stantaraki ala ti varethika re pedi mou
kati diaforetiko!!!xaxaxa kati pio ektrim!! :zfuck: xaxaxa sas parakolouthw gia  nees ekseliksis tetion plasmaton!!! thenks... :rockon:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.382
Πόντοι
606

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16

tron777gg

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2014
Like
14
Πόντοι
0
gia na grafo me fto ton tropo kapios logos tha iparxi...!! min eisai mistirio treno!!! :-  :grin:
ti gnorizete oli kai exi grafti poli to onomatis edomesa.. FILIS99..ksanthia ligo psili ixa diavasi pos katagogi einai voulgaria!! afta kala itane ala kati diaforetiko ftani!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom