kurt russel
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 167
- Πόντοι
- 1
κ αντρηκα κ γυναικεια
Ο καλος ο Μερακλης ΟΛΑ τα σφιγγει
κ αντρηκα κ γυναικεια
κυρτ ρασελ όπως και να χει αρχισε να εχεις δικες σου εμπειριες και βρες ποια ατομα και τι γουστα σε εξιταρουν στο χωρο...ότι και να ακουσεις οσο καλοπροαιρετο και να είναι αν δεν κανεις πραγματα εσυ από μονος σου δεν θα μαθεις ποια είναι καλη και ποια όχι...για μενα το κυριοτερο που μπορεις να ενημερωθείς από εδώ είναι αν το άλλο ατομο εχει φυσιολογικη συμπεριφορα αν ξεπετάει η όχι και αν είναι ευγενικος ανθρωπος...από εκει και περα το καλη κακη εξαρτάται από τα γουστα...καποια που μπορει εσενα να σε αναψει φουλ εμενα μπορει να μην με εξιταρει καθολου σεξουαλικα...
δεν σε κρινω σε καμια περιπτωση και καταλαιβαινω ότι δεν ηθελες να προωθησεις απλα οι προτασεις καλο είναι να γινονται από αυτους που εχουν κανει ''πρακτικη εξασκηση'' .
κυρτ ρασελ όπως και να χει αρχισε να εχεις δικες σου εμπειριες και βρες ποια ατομα και τι γουστα σε εξιταρουν στο χωρο...ότι και να ακουσεις οσο καλοπροαιρετο και να είναι αν δεν κανεις πραγματα εσυ από μονος σου δεν θα μαθεις ποια είναι καλη και ποια όχι...για μενα το κυριοτερο που μπορεις να ενημερωθείς από εδώ είναι αν το άλλο ατομο εχει φυσιολογικη συμπεριφορα αν ξεπετάει η όχι και αν είναι ευγενικος ανθρωπος...από εκει και περα το καλη κακη εξαρτάται από τα γουστα...καποια που μπορει εσενα να σε αναψει φουλ εμενα μπορει να μην με εξιταρει καθολου σεξουαλικα...
δεν σε κρινω σε καμια περιπτωση και καταλαιβαινω ότι δεν ηθελες να προωθησεις απλα οι προτασεις καλο είναι να γινονται από αυτους που εχουν κανει ''πρακτικη εξασκηση'' .
τα ειπες ωραια και κομψα
Μην συγκρινουμε ανομοια πραγματα...
Ο Απολυτος Αρσενικος , ειναι ιδεα,ειναι ο θρυλος πισω απο τα μουνια και τον μυθο...μετα τον Απολυτο ειναι το χαος και μετα παλι αυτος...πιθανο να μην υπαρχει σε υλικη μορφη πια αλλα να ειναι καποιου ειδους ανωτερη κοσμικη οντοτητα . Παιζει να γραφει ποστ χωρις να εχει ιντερνετ και λαπτοπ πλεον.
Ο Βατραχος απο αυτα που διαβαζω και κρινω ειναι ψυχουλα , τα λεει τα πραγματα οπως ειναι,ειναι μερακλης, αλλα ''he is just a human after all''οπως κι εμεις.
εσύ ανέφερες τα ονόματα αυτά και μάλλον αρέσκεσαι στον χαβαλέ
ετσι κι αλλιως δεν μου εκανε διαφορα αν εισαι προμοτερ κατα λαθος ή οχι
το ιδιο αποτελεσμα εχουν και τα 2 αρα ειναι κατακριτεα και τα 2
ελα ρε boy αυτα τα εμαθα στο τηλ απο κει κ περα τ προγραμμα ειναι της ωρας λεει κ τουποστιριζειτο εργαλειο λειτουργει?καθαριοτητα??φυσιολογικη συμπεριφορα?
ελα ρε boy αυτα τα εμαθα στο τηλ απο κει κ περα τ προγραμμα ειναι της ωρας λεει κ τουποστιριζει
μ αρεσει που βγαζεις και συμπερασματαΡε συ πραγματικα , εισαι σοβαρος?
Αν εγω αυριο πηδηξω την ''ταδε'' και γραψω ενα review μελι για παρτη της η την προτεινω σε αλλον τα ιδια θα μου λες οτι την προμοταρω? Η αν θαψω καμια θα μου λες οτι ειμαι στημενος?
Ασε ρε φιλε...εσενα σε εχουν κοροιδεψει,εχεις χασει λεφτα , σε ποναει παρα πολυ και βλεπεις συνωμοσιες παντου. Ασε καταλαβα τι παιζει σε αυτο το θρεντ.
Μαλακια που το συνεχισα...σε πικραμενο ανθρωπο τι λογικη να βρω για να συννενοηθω?
imouna i etia tou kakou!!!! re palikaria ola kala min pareksigeste metaksisas eimai poly kenourios edomesa
opios kani promosion edomesa arga i grigora tha kraxti analogos min pareksigeste!!!!!!!
sory gia to xamo!!! den exw kataferi akoma na vretho me to en logo plasma!!! otan gini afto tha postarw tis apopsis mou
kai tha apantisw analogos!!!! naste kala!!!!!
το νου σας γιατι εδω ειναι αλλιος τα πραγματα οταν θα αρχισουν ταδαγκοματα θα καταλαβεται γιατι σας τα χονουν....Να σαι καλα ρε φιλε...δεν φταις σε τιποτα.Σε τρανς κτλ κ γω καινουργιος ειμαι.Στα σπιτακια με ''κανονικες'' απο τα μεσα του 90'.Ελπιζω να σου εδωσα καλη πληροφορια. καλα
το νου σας γιατι εδω ειναι αλλιος τα πραγματα οταν θα αρχισουν ταδαγκοματα θα καταλαβεται γιατι σας τα χονουν....
γραφε ελληνικαegw na pw tin pas alithia exw pai mono me mia pou einai gnosti nomizw se olous mas einai stantaraki ala ti varethika rfe pedi mou
kati diaforetiko!!!xaxaxa kati pio ektrim!! xaxaxa sas parakolouthw gia nees ekseliksis tetion plasmaton!!! thenks...
και ποια ειναι αυτη;egw na pw tin pas alithia exw pai mono me mia pou einai gnosti nomizw se olous mas einai stantaraki ala ti varethika re pedi mou
kati diaforetiko!!!xaxaxa kati pio ektrim!! xaxaxa sas parakolouthw gia nees ekseliksis tetion plasmaton!!! thenks...