Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
οποιος εχει την μυγα...

στις 16/10 ρωτας για την συγκεκριμενη και χτες την προτεινεις "ανεπιφυλακατα" σε αλλον
οπως λες και μονος σου εισαι noob, αλλα γρηγορα μπηκες στο κλιμα αφου μεσα σε 2-3 μερες καταφερες και πηγες και σχηματισες μονος ιδια γνωμη για την συγκεκριμενη σε σημειο να την συστηνεις σε αλλους, οπως προειπα

δεν χρειαζεται να φοβασαι να πεις την γνωμη σου αρκει να εχεις γνωμη
δεν σταμπαρεται κανεις αν μιλαει με απτα επιχειρηματα

και δεν ειναι κανεις κακοπροαιρετος, απλα δεν θελουμε να ειμαστε και προβατα

για καποιους ολα αυτα ειναι προφανη, αλλα υπαρχουν και καποιοι που  δεν ειναι εξοικιωμενοι με το πως μπορει να λειτουργει ενα φορουμ τετοιου ειδους και τι προθεσεις μπορει να κρυβονται απο πισω

οπως ειπα τα κοριτσια δεν εχουν αναγκη απο προβολη, αν κανουν καλα τη δουλεια τους θα εχουν και παντα δουλεια

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
οποιος εχει την μυγα...

στις 16/10 ρωτας για την συγκεκριμενη και χτες την προτεινεις "ανεπιφυλακατα" σε αλλον
οπως λες και μονος σου εισαι noob, αλλα γρηγορα μπηκες στο κλιμα αφου μεσα σε 2-3 μερες καταφερες και πηγες και σχηματισες μονος ιδια γνωμη για την συγκεκριμενη σε σημειο να την συστηνεις σε αλλους, οπως προειπα

δεν χρειαζεται να φοβασαι να πεις την γνωμη σου αρκει να εχεις γνωμη
δεν σταμπαρεται κανεις αν μιλαει με απτα επιχειρηματα

και δεν ειναι κανεις κακοπροαιρετος, απλα δεν θελουμε να ειμαστε και προβατα

για καποιους ολα αυτα ειναι προφανη, αλλα υπαρχουν και καποιοι που  δεν ειναι εξοικιωμενοι με το πως μπορει να λειτουργει ενα φορουμ τετοιου ειδους και τι προθεσεις μπορει να κρυβονται απο πισω

οπως ειπα τα κοριτσια δεν εχουν αναγκη απο προβολη, αν κανουν καλα τη δουλεια τους θα εχουν και παντα δουλεια

Δεν εχω την μυγα , αφου μονος μου το ειπα οτι αναφερεσαι σε εμενα διοτι εγω επεμεινα να της τηλεφωνησει ο φιλος.

Αλλα τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα αποτι νομιζεις. Μην φτιαχνεις σεναρια. Ειδα την αγγελια/φωτο της κοπελας και ρωτησα. Καποιος μου εδωσε το λινκ με το θρεντ της και διαβασα παρα πολυ κοσμο να λεει τα καλυτερα. Με βαση του τι διαβασα και το οτι εξωτερικα μου αρεσε εμενα απο τις φωτο, την προτεινα στον φιλο. Τοσο απλα. Μην εισαι τοσο πονηρος η νομιζεις οτι ολοι ειναι ιδιοι.

*και να ζηταμε και κανενα συγνωμη αν βιαζομαστε να κρινουμε. Μην ειμαστε τοσο ''περηφανοι''.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.370
Πόντοι
606
Δεν εχω την μυγα , αφου μονος μου το ειπα οτι αναφερεσαι σε εμενα διοτι εγω επεμεινα να της τηλεφωνησει ο φιλος.

Αλλα τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα αποτι νομιζεις. Μην φτιαχνεις σεναρια. Ειδα την αγγελια/φωτο της κοπελας και ρωτησα. Καποιος μου εδωσε το λινκ με το θρεντ της και διαβασα παρα πολυ κοσμο να λεει τα καλυτερα. Με βαση του τι διαβασα και το οτι εξωτερικα μου αρεσε εμενα , την προτεινα στον φιλο. Τοσο απλα. Μην εισαι τοσο πονηρος η νομιζεις οτι ολοι ειναι ιδιοι.

*και να ζηταμε και κανενα συγνωμη αν βιαζομαστε να κρινουμε. Μην ειμαστε τοσο ''περηφανοι''.

κurt εδω μιλαμαι βαση με τις προσωπικες εμπειριες ετσι φιλε .....το τη λεει ο καθε εδω μεσα εχει μεγαλη διαφορα με το τη ζεις εσυ τη στιγμη που γνωριζεις ενα κοριτσι ......φιλικα

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
κurt εδω μιλαμαι βαση με τις προσωπικες εμπειριες ετσι φιλε .....το τη λεει ο καθε εδω μεσα εχει μεγαλη διαφορα με το τη ζεις εσυ τη στιγμη που γνωριζεις ενα κοριτσι ......φιλικα

Μαζι σου κι εγω , συμφωνω αλλα οχι οτι ειμαι και βαλτος να την προωθησω. Αν ολοι αυτοι που εγραφαν καλα πραγματα ειναι βαλτοι τοτε λαθος κ εγω που τα πιστεψα.Στο κατω κατω θα μπορουσα να πω ψεματα οτι  :knockinb: την κοπελα αυτη και ηταν η καλυτερη,οχι λεω απλα την αληθεια που πιστευω.

Το ξερω οτι μιλας φιλικα αφου εισαι μπεσαλης και ωραιος,απο τους λιγους. Καταλαβαινω οτι μπορει να εχουν γινει πολλες μαμουνιες αλλα ελεος ρε συ , αμεσως οτι καποια πουστια παιζει.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
καλα μην το περνεις και πατριωτικα

και απαιτεις και συγγνωμη;
αφου μονος σου παραδεχτηκες οτι δεν εχεις εμπειρια
αρα αναπαραγεις και εσυ τις μη εμπειριες των αλλων
γιατι δεν εχω δει και πολλους να γραφουν για τις υπηρεσιες τις κοπελας
το 99% των αναρτησεων ειναι καλησπερα, καλημερα και τι φοβερες φωτο ειναι αυτες

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
καλα μην το περνεις και πατριωτικα

και απαιτεις και συγγνωμη;
αφου μονος σου παραδεχτηκες οτι δεν εχεις εμπειρια
αρα αναπαραγεις και εσυ τις μη εμπειριες των αλλων
γιατι δεν εχω δει και πολλους να γραφουν για τις υπηρεσιες τις κοπελας
το 99% των αναρτησεων ειναι καλησπερα, καλημερα και τι φοβερες φωτο ειναι αυτες

Να πω οτι μπορει να ειναι λαθος μου που εμπιστευτικα αλλων κουβεντες ναι...αλλα δεν σε ακουω να λες και συ πως ειναι λαθος αμεσως να πεις οτι την ''προωθω''.Εχει τεραστια διαφορα αυτο που εννοεις στην πρωτη ποστ σου με αυτο που λες τωρα.Εκτος αν ολοι στ'αρχιδια μας γραφουμε την παπαρια μας και κανενος τα λογια δεν εχουν βαρυτητα.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
μπορει να την προωθεις ακουσια
και δεν ειπα αν η κοπελα αξιζει ή οχι
αυτο το κρινει καποιος που εχει εμπειρια μαζι της

και προφανως κανενος τα λογια δεν εχουν βαρυτητα, γιατι του καθενος η αποψη, τα γουστα και η εμπειρια ειναι διαφορετικη
οπως εχω γραψει επανειλλημενως - και δεν βαριεμαι να το γραφω - καλο θα ηταν ο καθενας να εμπιστευεται μονο τις δικες του εμπειριες
ολα τα αλλα ειναι για να γεμιζουμε σελιδες

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
μπορει να την προωθεις ακουσια

Απλα την γνωμη μου ειπα με βαση τι ειδα σε φωτο και διαβασα. Τωρα καπως το εσωσες....και δεν χανεις μουρη αν πεις ''σορρυ φιλε δεν εννοουσε εκουσια απο συμφερον'' γιατι οι περισσοτεροι αυτο θα καταλαβαν.

Απ'οτι καταλαβα την εχεις πατησει και εχεις δωσει λεφτα σε φολες απο εξυπνακηδες που σε κοροιδεψαν προφανως σε συννενοηση με την κοπελα.Σεβομαι την καχυποψια σου αλλα μου θυμισε τις απατημενες συζηγους που δεν ξανα εμπιστευονται αντρα μεχρι να πεθανουν και μας παιρνει ολους η μπαλα.

Φαντασου να  :knockinb: καποια , να μου αρεσει πολυ και να το λεω αριστερα και δεξια τι εχει να γινει  :idiot:

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Τελος...απο δω και περα θα φιλτραρω τα παντα απο τον Βατραχο. Τουλαχιστον εκεινος εχει σφιξει πολλα κωλαρακια απ'οτι λεει ο μυθος! Βατραχος = Αρχοντας.

pics_inflatable-frog-sex-toy.jpg

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.370
Πόντοι
606
60 αχαρνων 1 ωρα προγραμμα
Τελος...απο δω και περα θα φιλτραρω τα παντα απο τον Βατραχο. Τουλαχιστον εκεινος εχει σφιξει πολλα κωλαρακια απ'οτι λεει ο μυθος! Βατραχος = Αρχοντας.

pics_inflatable-frog-sex-toy.jpg
κ αντρηκα κ γυναικεια

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
κυρτ ρασελ όπως και να χει αρχισε να εχεις δικες σου εμπειριες και βρες ποια ατομα και τι γουστα σε εξιταρουν στο χωρο...ότι και να ακουσεις οσο καλοπροαιρετο και να είναι αν δεν κανεις πραγματα εσυ από μονος σου δεν θα μαθεις ποια είναι καλη και ποια όχι...για μενα το κυριοτερο που μπορεις να ενημερωθείς από εδώ είναι αν το άλλο ατομο εχει φυσιολογικη συμπεριφορα αν ξεπετάει η όχι και αν είναι ευγενικος ανθρωπος...από εκει και περα το καλη κακη εξαρτάται από τα γουστα...καποια που μπορει εσενα να σε αναψει φουλ εμενα μπορει να μην με εξιταρει καθολου σεξουαλικα...
δεν σε κρινω σε καμια περιπτωση και καταλαιβαινω ότι δεν ηθελες να προωθησεις απλα οι προτασεις καλο είναι να γινονται από αυτους που εχουν κανει ''πρακτικη εξασκηση'' .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom