Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.631
Πόντοι
606
Tί βαθμό γράφει ο έλεγχος τριμήνου από εμφάνιση/συμπεριφορά/υπηρεσίες;
Ξεπέτα; Εμφανίσιμη; Καυλώνει;
αντε καθε μερα θα λεμε τα ιδια...φιλε ειναι λιγο περιεργη η φαση με την κοπελα δαυτη...ελευθερη πτώση εχεις κανει ποτε ???

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
αντε καθε μερα θα λεμε τα ιδια...φιλε ειναι λιγο περιεργη η φαση με την κοπελα δαυτη...ελευθερη πτώση εχεις κανει ποτε ???
Φαντάζομαι εννοείς ότι είναι ασταθής στην απόδοσή της.
Αν θέλεις και μπορείς, γίνε λίίίγο πιο συγκεκριμένος σ' αυτά που ρώτησα.

Και να σκεφτείς ότι έψαξα παραπίσω, αλλά δεν εντόπισα κάτι πριν ρωτήσω :P

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.208
Πόντοι
2.477
κερασακι απο μενα για μια τελευτεα αναφορα που ακούει στο ονομα νανση και βγενει καβαλας στο αιγαλεω ...
πολλα κεφια γιατι λογο ημερων δεν εβγενα.συνανταω την μικρή η οποια δεν ειναι κ πολυ συμπαθητική σε χαραχτηρα απο πρωτης αποψεις .....μου λεει 30 50 της λεω παμε σπυτι μου λεει οκ ....ειμουν ο πρωτος της βραδιας και αποτι καταλαβα οχι ο τελευτεος χαρουμενος λοιπον και χοροπηδηχτος αρχίζει το ντερπι που δεν κρατησε και πολυ γιατι ειχαι πολυ ενεργεια και απο τις δυο πλευρες μαλον ηταν το taim γιατι και αυτη αποτη καταλαβα οτι ειχαι γυρισει απο χωριο οποτε ξεκαλουπώσαμε παρεα ....
Βατραχε οταν αναφερεις αιγαλεω εννοεις στο υψος των ΤΕΙ? 'Η πιο πισω?

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.631
Πόντοι
606
Βατραχε οταν αναφερεις αιγαλεω εννοεις στο υψος των ΤΕΙ? 'Η πιο πισω?
που εινει η car glass στο αιγαλεω εκει στο παρκακι δηπλα παντα μετα της 1 30 το βραδυ  δεν δεχεται πολλα παζαρια εκτος κ αν την πετυχεις στην φαση εγω κανω κανα χρονο προσπαθεια αλλα δεν εβγαλα κατι για πρωτη φορα.....

visis

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
τυχανει εγω αλλα δεν θα το ξανακανω πλεων παω μονο με γυναικες..

πολλυ καλο το συνισθω ειναι ακριβως οπως στις φωτο αν και ειμαι ενεργιτικος πρεπει να ειναι καλη στο ενεγιτικο γιατι εχει καλο εργαλιο αρα την συστινω και σε παθητικους.

visis

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
Μήπως κανένας συναδελφος εχει τιμήσει αυτό εδώ?.....

πολλυ καλο το συνισθω ειναι ακριβως οπως στις φωτο αν και ειμαι ενεργιτικος πρεπει να ειναι καλη στο ενεγιτικο γιατι εχει καλο εργαλιο αρα την συστινω και σε παθητικους

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.631
Πόντοι
606
πολλυ καλο το συνισθω ειναι ακριβως οπως στις φωτο αν και ειμαι ενεργιτικος πρεπει να ειναι καλη στο ενεγιτικο γιατι εχει καλο εργαλιο αρα την συστινω και σε παθητικους
τι λες μορε

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.631
Πόντοι
606
ντιπ για ντιπ τουβλο ο τυπος ετσι???

Morenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια Ξερεται καμία ενεργητική εκτός άπω την νορα και Νικόλ αλά να έχει καλώ εργαλείο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom