enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Το γύρισες στην ανωμαλία τύπε; :Sτυχανει εγω αλλα δεν θα το ξανακανω πλεων παω μονο με γυναικες..
Το γύρισες στην ανωμαλία τύπε; :Sτυχανει εγω αλλα δεν θα το ξανακανω πλεων παω μονο με γυναικες..
καταραμενη ανεργιαΤο γύρισες στην ανωμαλία τύπε; :S
αντε καθε μερα θα λεμε τα ιδια...φιλε ειναι λιγο περιεργη η φαση με την κοπελα δαυτη...ελευθερη πτώση εχεις κανει ποτε ???Tί βαθμό γράφει ο έλεγχος τριμήνου από εμφάνιση/συμπεριφορά/υπηρεσίες;
Ξεπέτα; Εμφανίσιμη; Καυλώνει;
Φαντάζομαι εννοείς ότι είναι ασταθής στην απόδοσή της.αντε καθε μερα θα λεμε τα ιδια...φιλε ειναι λιγο περιεργη η φαση με την κοπελα δαυτη...ελευθερη πτώση εχεις κανει ποτε ???
Βατραχε οταν αναφερεις αιγαλεω εννοεις στο υψος των ΤΕΙ? 'Η πιο πισω?κερασακι απο μενα για μια τελευτεα αναφορα που ακούει στο ονομα νανση και βγενει καβαλας στο αιγαλεω ...
πολλα κεφια γιατι λογο ημερων δεν εβγενα.συνανταω την μικρή η οποια δεν ειναι κ πολυ συμπαθητική σε χαραχτηρα απο πρωτης αποψεις .....μου λεει 30 50 της λεω παμε σπυτι μου λεει οκ ....ειμουν ο πρωτος της βραδιας και αποτι καταλαβα οχι ο τελευτεος χαρουμενος λοιπον και χοροπηδηχτος αρχίζει το ντερπι που δεν κρατησε και πολυ γιατι ειχαι πολυ ενεργεια και απο τις δυο πλευρες μαλον ηταν το taim γιατι και αυτη αποτη καταλαβα οτι ειχαι γυρισει απο χωριο οποτε ξεκαλουπώσαμε παρεα ....
βατραχε δόσε καμια πληροφορία για το παραπάνω τεμάχιο φενεται αρκετά θυλικό στο πρόσωπο..τυχανει εγω αλλα δεν θα το ξανακανω πλεων παω μονο με γυναικες..
που εινει η car glass στο αιγαλεω εκει στο παρκακι δηπλα παντα μετα της 1 30 το βραδυ δεν δεχεται πολλα παζαρια εκτος κ αν την πετυχεις στην φαση εγω κανω κανα χρονο προσπαθεια αλλα δεν εβγαλα κατι για πρωτη φορα.....Βατραχε οταν αναφερεις αιγαλεω εννοεις στο υψος των ΤΕΙ? 'Η πιο πισω?
τυχανει εγω αλλα δεν θα το ξανακανω πλεων παω μονο με γυναικες..
πολλυ καλο το συνισθω ειναι ακριβως οπως στις φωτο αν και ειμαι ενεργιτικος πρεπει να ειναι καλη στο ενεγιτικο γιατι εχει καλο εργαλιο αρα την συστινω και σε παθητικους
τι λες μορεπολλυ καλο το συνισθω ειναι ακριβως οπως στις φωτο αν και ειμαι ενεργιτικος πρεπει να ειναι καλη στο ενεγιτικο γιατι εχει καλο εργαλιο αρα την συστινω και σε παθητικους
τι λες μορε
τι λες μορε
μαλονΟτι προλαβαινει,θελει να γραψει πολλα μηνυμητα για να φαινεται εμπειρος
Παιδια Ξερεται καμία ενεργητική εκτός άπω την νορα και Νικόλ αλά να έχει καλώ εργαλείο?
Παιδια Ξερεται καμία ενεργητική εκτός άπω την νορα και Νικόλ αλά να έχει καλώ εργαλείο?