Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (9 μέλη και 34 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.390
Πόντοι
606

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
αυτη η ασπα βγενει κ συγγρου στον παραδρομο εξω απο το παρκιν η ειναι αλλο ατομο
www.mylist.gr/agelies/trans-kavliara-se-perimenei-4/]http://www.mylist.gr/agelies/trans-kavliara-se-perimenei-4/[/url]
[URL unfurl="true"]https://eu1.badoo.com/0379782168/?r=28y41&p=19[/url] και ζετα το εκανε κλπ...

οταν σου πω κατι εσυ ειδικα γνωριζεις οτι ισχυει  :s&m_1:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.390
Πόντοι
606

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.194
Πόντοι
2.477
Καλησπερα!
Μεσα στην εβδομαδα ηρθα σε επαφη με την Ινα στην Καβαλας η οποια βρισκοταν πριν απο το μεγαλο σουπερ μαρκετ και μου συστηθηκε Μαιρη.
Το κοστολογιο οπως ανεφερε ηταν 30 στο αυτοκινητο και 60 στο δωματιο.
Ημουν διατεθιμενος να δωσω 20.Δεχτηκε αλλα δεν ανεφερε οτι η τιμη ειναι μονο για στοματικο.
Απο την πρωτη στιγμη που μπηκα στο αυτοκινητο της μου ζητησε παραπανω χρηματα και εξηγησα οτι δεν εχω αλλα χρηματα.Αλλα επεμενε πως εχω και δεν της δινω.
Επισης μυριζε ο ιδρωτας της.
Μου πεταει το εργαλειο της και μου ελεγε οτι δεν θα καυλωσει γιατι θελει να κατουρησει.
Μολις ειπα οτι ειμαι ετοιμος να της τον καρφωσω μου ειπε πως δεν ειναι στην τιμη και τα χρηματα ειναι πολυ λιγα.Επειδη ειναι φιλοτιμη ομως με ρωτησε να βγαλει το προφυλακτικο και να τελειωσω στο στομα της.Αρνηθηκα και η καταθεση εγινε με χειρομαλακια.
Ισως τα ονοματα να παιζουν αλλα ηταν αυτη

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.390
Πόντοι
606
εχει τον τελευτεο καιρω ενα θεμα με την καθαριοτητα καλ το σπιτι παντα χαλια ετσι κ αλλιος παντος παλιοτερα πρην κανα χρονο δηλαδη που την επαιρνα συχνα δεν ειχαι θεμα με την καθαριοτητα,...την εχω παρει παρα πολες φορες στα 20 στο αμαξι 30 σπιτι ...τελευτεα με χαλασε δεν ξερω μην μαδα την μικρη .....

aytoseimai

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
2
Πόντοι
0

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
μαλλον δεν εψαξες καλα
μεχρι και σημερα γραφουν για καποιες απ αυτες ενω αλλες εχουν και δικο τους νημα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.390
Πόντοι
606
καλημερα παιδια εψαξα λιγο αλλα δε βρηκα κατι συγκεκεριμενο για τις παρακατω.εχει κανεις καμια εμπειρια.
συγνωμη αν εχουν αναφερθει

πάντως κ απο τις 5 ποτε μην πας με την 5 ειναι φολα ..κανω λαθος???/

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
πάντως κ απο τις 5 ποτε μην πας με την 5 ειναι φολα ..κανω λαθος???/
:thumbsup: :thumbsup: ...σωστό το βατραχάκι....φόλα από τις μεγάλες...και νομίζει ότι φταίνε οι άλλοι... :headbang: .. μακριά...σκέτο κομοδίνο...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.390
Πόντοι
606
κερασακι απο μενα για μια τελευτεα αναφορα που ακούει στο ονομα νανση και βγενει καβαλας στο αιγαλεω ...
πολλα κεφια γιατι λογο ημερων δεν εβγενα.συνανταω την μικρή η οποια δεν ειναι κ πολυ συμπαθητική σε χαραχτηρα απο πρωτης αποψεις .....μου λεει 30 50 της λεω παμε σπυτι μου λεει οκ ....ειμουν ο πρωτος της βραδιας και αποτι καταλαβα οχι ο τελευτεος χαρουμενος λοιπον και χοροπηδηχτος αρχίζει το ντερπι που δεν κρατησε και πολυ γιατι ειχαι πολυ ενεργεια και απο τις δυο πλευρες μαλον ηταν το taim γιατι και αυτη αποτη καταλαβα οτι ειχαι γυρισει απο χωριο οποτε ξεκαλουπώσαμε παρεα ....

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
κερασακι απο μενα για μια τελευτεα αναφορα που ακούει στο ονομα νανση και βγενει καβαλας στο αιγαλεω ...
πολλα κεφια γιατι λογο ημερων δεν εβγενα.συνανταω την μικρή η οποια δεν ειναι κ πολυ συμπαθητική σε χαραχτηρα απο πρωτης αποψεις .....μου λεει 30 50 της λεω παμε σπυτι μου λεει οκ ....ειμουν ο πρωτος της βραδιας και αποτι καταλαβα οχι ο τελευτεος χαρουμενος λοιπον και χοροπηδηχτος αρχίζει το ντερπι που δεν κρατησε και πολυ γιατι ειχαι πολυ ενεργεια και απο τις δυο πλευρες μαλον ηταν το taim γιατι και αυτη αποτη καταλαβα οτι ειχαι γυρισει απο χωριο οποτε ξεκαλουπώσαμε παρεα ....
Όλο "τέλος" και "τελευταία αναφορά" εισαι, να ανησυχούμε;  :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom