enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Θυμησέ της ναι μην έχει προετοιμαστει να εκείνη!ειναι συμπαθεστατο κ στα επομενα σχεδια μου
αν και την εχω παρει θα γουσταρα ξανα
Θυμησέ της ναι μην έχει προετοιμαστει να εκείνη!ειναι συμπαθεστατο κ στα επομενα σχεδια μου
αν και την εχω παρει θα γουσταρα ξανα
δεν νομιζωΘυμησέ της ναι μην έχει προετοιμαστει να εκείνη!
και που το ξερεις εσει??????ρε παιδια αφου η Ροζα ειναι μονο παθητικη
η ροζυ δεν γαμαει... αλλα εχει ενα δερματακι....και που το ξερεις εσει??????
πες της ρε και εσυ ενω φεντεται τρελο μωρο υστερει στο μαλλι τρελαη ροζυ δεν γαμαει... αλλα εχει ενα δερματακι....
ωραίο δερματάκι και κορμάκι αλλά πολύ υποκριτική στο κρεβάττι ρε παιδί μου....παίρνει και το ναζιάρικο ύφος που καταντά ψεύτικο...παθητική καθαρά..θυμάμαι την τελευταία φορά που τηη είχα δει μετά τη δουλειά και δεν έχυνα με τίποτα ώσπου τσαντίστηκε αυτή και το ναζιάρικο ύφος πήγε περίπατο....έχει φάει άκυρο από τότε....όπως και η άλλη η Νικόλ με το μπαζούκας....
ωραίο δερματάκι και κορμάκι αλλά πολύ υποκριτική στο κρεβάττι ρε παιδί μου....παίρνει και το ναζιάρικο ύφος που καταντά ψεύτικο...παθητική καθαρά..θυμάμαι την τελευταία φορά που τηη είχα δει μετά τη δουλειά και δεν έχυνα με τίποτα ώσπου τσαντίστηκε αυτή και το ναζιάρικο ύφος πήγε περίπατο....έχει φάει άκυρο από τότε....όπως και η άλλη η Νικόλ με το μπαζούκας....
70;;;;;...ούτε κατά διάνοια..50 της έδινα και πολλά ήταν...όσο για τη Νικόλ έφαγε άκυρο γιατί ενώ είχε πέσει τηλέφωνο κι είχαμε κανονίσει, με το που φτάνω την βλέπω να έχει πάρει άλλον από συγγρού κι έτρεχε να αρπάξει το 50ρακι...της έστειλα ένα ξεχεστήριο sms και ...καληνύχτα από τότε.... >Η ροζυ (ή οπως την λενε) ανταποκρινεται και στον ενεργητικο ρολο εαν της το ζητησεις , εχει μια χαρα στυση και ικανοποιητικο μεγεθος.. στα υπολοιπα θα συμφωνισω ,
πολυ υποκριτικη την ωρα της πραξης , βιαστικη , σε πιεζει να τελειωσεις,
δερματακι βελουδο , κορμι απιστευτο, βυζι τουμπανο και γενικα εμφανιση πολυ καλη αλλα τα 70 που ζηταει στην αρχη ουτε κατα διανοια
50 της εδωσα κι εγω man , την ακυρωσα για το 70αρι που μου ζητησε στην αρχη γιατι ειχα διαβασει εδω οτι επερνε 5070;;;;;...ούτε κατά διάνοια..50 της έδινα και πολλά ήταν...όσο για τη Νικόλ έφαγε άκυρο γιατί ενώ είχε πέσει τηλέφωνο κι είχαμε κανονίσει, με το που φτάνω την βλέπω να έχει πάρει άλλον από συγγρού κι έτρεχε να αρπάξει το 50ρακι...της έστειλα ένα ξεχεστήριο sms και ...καληνύχτα από τότε.... >
Ποια εισαι συ βρε???γεια σας και απο εμενα
καλος την κολαρα την λολα .....τη κανεις καυλα βαλε αλλη μια .....καληγεια σας και απο εμενα
Ποια εισαι συ βρε???
barbolakiaδεν μας τα ειχες πει αυτα τα γουστα σου Μπαρε