Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

ntezi

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
0
corected!!!
:think: Αφού την εχει γαϊδουρινή στις φωτό!!
Πώς να μην μπερδευτεί κανείς!!!  ;)
Νται νται νταί, γαϊδαράκο κουτεντέ!!!  :2funny: :2funny:
Τρελο αγορι να σε καβλοσο ειθελα ε οχι και να παθουν τιποτα τα ματακιασου :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :bounce-glasses:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Τρελο αγορι να σε καβλοσο ειθελα ε οχι και να παθουν τιποτα τα ματακιασου :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :bounce-glasses:

Οι κακές ζηλιάρες γλώσσες λένε πως είναι φωτομοντάζ!!
Αλήθεια Ντέζη πόσο μήκος και πλάτος διαθέτεις?  :think:

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
δεν είναι φωτομοντάζ ούτε διαμόρφωση, απλά you have to feel it to believe it, και σε βεβαιώνω ότι θυμάσαι για καιρό την επίσκεψη στη Νταίζη.

Οι κακές ζηλιάρες γλώσσες λένε πως είναι φωτομοντάζ!!
Αλήθεια Ντέζη πόσο μήκος και πλάτος διαθέτεις?  :think:

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Είσαι λάθος αγάπη!
Γιατί αν ξέρω και γω πως θέλει να σε επισκευθεί κάποιος τρελός συμμαχητής, όπως του λόγου μου πχ , θα σε ενημερώσω και δεν θα σκεφτώ τον συνάδελφο που θέλει να σου πάρει τσάμπα τη ροδέλλα!!
Respect λοιπόν στην κυρία Τζένη!!!
Θα μπορούσες όμως να εχεις αντιρήσεις για το αν η Σ(τρ)έλλα είναι παλαβή και όχι τρέλα!!!  ;)
γιατι χοτυ ειμαι λαθος? λαθος ειναι οποιος σπιλωνει επιτουτου τον αλλο...κι εγω εχω γνωρισει καμποσες στην πορεια μου κ δεν εχω μεινει με τις καλιτερες εντυπωσεις κι εμπειριες αλλα δεν εχω διαπομπευσει η σχολιασει αρνητικα καμια δημοσιως...ενα σχολιακι πανω στο σχολιακι  εκανα  καλοπροεραιτα αν κ με λιγο καυστικη διαθεση.δεν τρεχει τιποτα..(επισης δεν ειπα τιποτα για την νταιζυ οπως λες που δεν την ξερω κιολας την κοπελα...το σημειωνω γιατι ευκολα ερχιζουν οι παρεξηγησεις κ δεν το θελω...)

ntezi

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
0
γιατι χοτυ ειμαι λαθος? λαθος ειναι οποιος σπιλωνει επιτουτου τον αλλο...κι εγω εχω γνωρισει καμποσες στην πορεια μου κ δεν εχω μεινει με τις καλιτερες εντυπωσεις κι εμπειριες αλλα δεν εχω διαπομπευσει η σχολιασει αρνητικα καμια δημοσιως...ενα σχολιακι πανω στο σχολιακι  εκανα  καλοπροεραιτα αν κ με λιγο καυστικη διαθεση.δεν τρεχει τιποτα..(επισης δεν ειπα τιποτα για την νταιζυ οπως λες που δεν την ξερω κιολας την κοπελα...το σημειωνω γιατι ευκολα ερχιζουν οι παρεξηγησεις κ δεν το θελω...)
οχι κοπελαμου κανενα προβλημα απο εμενα και ειναι καισωστη η τοποθετησησου

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
οχι κοπελαμου κανενα προβλημα απο εμενα και ειναι καισωστη η τοποθετησησου

Κοπέλάρες μου!!!!!  :rockon:
:think:
Ειρήνυμίν!!!  :o

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
6
Μηπως ξερει κανεις ποια ειναι το απογευμα στο Μυτιληνης; Ευχαριστω

tass-eli

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα. ειμαστε ζευγαρι και θελουμε να δοκιμασουμε με τραβεστι, για πρωτη φορα. τα αλλα τα εχουμε κανει ολα. ποιος μπορει να μας ενημερωσει η να μιλησουμε. ειμαστε νεοι εδω

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Σοβαρά τώρα - ενεργητική ψάχνεις ή παθητική; :think:

tass-eli

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
ναι σοβαρα. γιατι τι το περιεργο ρωτησα. βασικα θελω να πηδηξουμε την γκομενα μου μαζι. αρα ενεργητικη. τωρα αν γουσταρουμε μπορει και να  παρουμε το τραβ μετα μαζι με την δικια μου.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Και γιατί δεν κάνεις το ψυχικό με κανα φιλαράκι σου; :think: Θα το κατα-φχαριστηθεί το γκομενάκι και θα γλυτώσεις και τα έξοδα. Μήπως γιατί παίζει διαφορετικό σενάριο; :boobies: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ναι σοβαρα. γιατι τι το περιεργο ρωτησα. βασικα θελω να πηδηξουμε την γκομενα μου μαζι. αρα ενεργητικη. τωρα αν γουσταρουμε μπορει και να  παρουμε το τραβ μετα μαζι με την δικια μου.
Aυτη απο οτι ξερω ειναι παθητικη και ενεργητικη

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
πάρε τη Νταίζη μεγάλε, στην αγγελία της γράφει πως πάει και με ζευγάρια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom