corected!!!respect στη Νταίζη που κολλάει η Νταίζη πάλι ρε χοτ ;
Αφού την εχει γαϊδουρινή στις φωτό!!
Πώς να μην μπερδευτεί κανείς!!! ;)
Νται νται νταί, γαϊδαράκο κουτεντέ!!!
corected!!!respect στη Νταίζη που κολλάει η Νταίζη πάλι ρε χοτ ;
Τρελο αγορι να σε καβλοσο ειθελα ε οχι και να παθουν τιποτα τα ματακιασουcorected!!!
Αφού την εχει γαϊδουρινή στις φωτό!!
Πώς να μην μπερδευτεί κανείς!!! ;)
Νται νται νταί, γαϊδαράκο κουτεντέ!!!
Τρελο αγορι να σε καβλοσο ειθελα ε οχι και να παθουν τιποτα τα ματακιασου
κατι τετοιο ειναι αυτο που θα λεγαμε καλιαρντεμα...θελω να σημειωσω οτι δεν καλιαρντευω κανενα με αυτο το ποστ απλως σχολιασον!!!!αυτά είναι τα καλιαρντέματα που λέτε εσείς ?
Οι κακές ζηλιάρες γλώσσες λένε πως είναι φωτομοντάζ!!
Αλήθεια Ντέζη πόσο μήκος και πλάτος διαθέτεις?
Εσύ bilie μπιλιβιτ?δεν είναι φωτομοντάζ ούτε διαμόρφωση, απλά you have to feel it to believe it, και σε βεβαιώνω ότι θυμάσαι για καιρό την επίσκεψη στη Νταίζη.
γιατι χοτυ ειμαι λαθος? λαθος ειναι οποιος σπιλωνει επιτουτου τον αλλο...κι εγω εχω γνωρισει καμποσες στην πορεια μου κ δεν εχω μεινει με τις καλιτερες εντυπωσεις κι εμπειριες αλλα δεν εχω διαπομπευσει η σχολιασει αρνητικα καμια δημοσιως...ενα σχολιακι πανω στο σχολιακι εκανα καλοπροεραιτα αν κ με λιγο καυστικη διαθεση.δεν τρεχει τιποτα..(επισης δεν ειπα τιποτα για την νταιζυ οπως λες που δεν την ξερω κιολας την κοπελα...το σημειωνω γιατι ευκολα ερχιζουν οι παρεξηγησεις κ δεν το θελω...)Είσαι λάθος αγάπη!
Γιατί αν ξέρω και γω πως θέλει να σε επισκευθεί κάποιος τρελός συμμαχητής, όπως του λόγου μου πχ , θα σε ενημερώσω και δεν θα σκεφτώ τον συνάδελφο που θέλει να σου πάρει τσάμπα τη ροδέλλα!!
Respect λοιπόν στην κυρία Τζένη!!!
Θα μπορούσες όμως να εχεις αντιρήσεις για το αν η Σ(τρ)έλλα είναι παλαβή και όχι τρέλα!!! ;)
οχι κοπελαμου κανενα προβλημα απο εμενα και ειναι καισωστη η τοποθετησησουγιατι χοτυ ειμαι λαθος? λαθος ειναι οποιος σπιλωνει επιτουτου τον αλλο...κι εγω εχω γνωρισει καμποσες στην πορεια μου κ δεν εχω μεινει με τις καλιτερες εντυπωσεις κι εμπειριες αλλα δεν εχω διαπομπευσει η σχολιασει αρνητικα καμια δημοσιως...ενα σχολιακι πανω στο σχολιακι εκανα καλοπροεραιτα αν κ με λιγο καυστικη διαθεση.δεν τρεχει τιποτα..(επισης δεν ειπα τιποτα για την νταιζυ οπως λες που δεν την ξερω κιολας την κοπελα...το σημειωνω γιατι ευκολα ερχιζουν οι παρεξηγησεις κ δεν το θελω...)
οχι κοπελαμου κανενα προβλημα απο εμενα και ειναι καισωστη η τοποθετησησου
γιατι χοτυ ειμαι λαθος? λαθος ειναι οποιος σπιλωνει επιτουτου τον αλλο...κι εγω εχω γνωρισει καμποσες στην πορεια μου κ δεν εχω μεινει με τις καλιτερες εντυπωσεις κι εμπειριες αλλα δεν εχω διαπομπευσει η σχολιασει αρνητικα καμια δημοσιως...ενα σχολιακι πανω στο σχολιακι εκανα καλοπροεραιτα αν κ με λιγο καυστικη διαθεση.δεν τρεχει τιποτα..(επισης δεν ειπα τιποτα για την νταιζυ οπως λες που δεν την ξερω κιολας την κοπελα...το σημειωνω γιατι ευκολα ερχιζουν οι παρεξηγησεις κ δεν το θελω...)
οχι κοπελαμου κανενα προβλημα απο εμενα και ειναι καισωστη η τοποθετησησου
Aυτη απο οτι ξερω ειναι παθητικη και ενεργητικηναι σοβαρα. γιατι τι το περιεργο ρωτησα. βασικα θελω να πηδηξουμε την γκομενα μου μαζι. αρα ενεργητικη. τωρα αν γουσταρουμε μπορει και να παρουμε το τραβ μετα μαζι με την δικια μου.
Aυτη απο οτι ξερω ειναι παθητικη και ενεργητικη
Γεια σου ρε φιλεΚαλησπερα Γιωργο